0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ενταξει, δεν ειναι μονο οι λεξεις και οι εκφρασεις ειναι και το υφος και το περιεχομενο των λογων. ΟΚ. δεν θα κανουμε τους συνηγορους υπερασπισης. παντως πρεπει να υπαρχει επιπεδο.
Παράθεση από: δασκαλίτσα στις Οκτωβρίου 14, 2009, 07:59:15 pmΛοιπόν φίλε,κοίτα να χαλαρώσεις λίγο και να κοιτάξεις το πρόγραμμα σπουδών του Παιδαγωγικού,γιατί ξεφτιλίζεσαι με τις ακυρίλες που λες.Και αυτό προς όλους που αυτές τις μέρες μας έχουν μειώσει όσο δεν πάει(ξέρετε προς ποιούς):Παιδάκια,κάντε λίγο σεξάκι να ξελαμπικάρετε γιατί έχετε ξεφύγει πλήρως.Και αν γουστάρετε μετά από αυτό το μήνυμα διαγράψτε με..αδιαφορώ να είμαι σε ένα φόρουμ με "εκπαιδευτικάρες" που κοιτάζουν να μειώνουν χωρίς να έχουν στοιχεία.Συνάδελφοι, πολλοί από εσάς θα είστε και γονείς. Τι γνώμη έχετε για την παραπάνω δασκαλίτσα; Αυτά είναι τα παιδαγωγικά που τους μαθαίνουν; Αυτά διδάσκουν και στα παιδιά μας. Αυτά προτείνουν στους μαθητές του δημοτικού για να χαλαρώσουν; Συγνώμη τότε. Είμαι ανεπαρκής. Ας πάρει η δασκαλίτσα το μάθημα της πληροφορικής και όλα τα άλλα μαθήματα.@Dr_Michael σε παρακαλώ μην σβήσεις αυτά τα μηνύματα. Και μην διαγράψεις την δασκαλίτσα. Την άποψη της είπε. Ας κριθεί γι’αυτό. Δεν ξαναγράφω σε αυτό το θέμα. Συγνώμη αν έθιξα κάποιον.
Λοιπόν φίλε,κοίτα να χαλαρώσεις λίγο και να κοιτάξεις το πρόγραμμα σπουδών του Παιδαγωγικού,γιατί ξεφτιλίζεσαι με τις ακυρίλες που λες.Και αυτό προς όλους που αυτές τις μέρες μας έχουν μειώσει όσο δεν πάει(ξέρετε προς ποιούς):Παιδάκια,κάντε λίγο σεξάκι να ξελαμπικάρετε γιατί έχετε ξεφύγει πλήρως.Και αν γουστάρετε μετά από αυτό το μήνυμα διαγράψτε με..αδιαφορώ να είμαι σε ένα φόρουμ με "εκπαιδευτικάρες" που κοιτάζουν να μειώνουν χωρίς να έχουν στοιχεία.
Παράθεση από: MARKOS στις Οκτωβρίου 14, 2009, 11:55:17 pmενταξει, δεν ειναι μονο οι λεξεις και οι εκφρασεις ειναι και το υφος και το περιεχομενο των λογων. ΟΚ. δεν θα κανουμε τους συνηγορους υπερασπισης. παντως πρεπει να υπαρχει επιπεδο.ΜΑΡΚΟ ΜΕΙΝΕ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΔΥΟ ΚΟΠΕΛΕΣ ΜΑΛΛΙΟΤΡΑ
Να σου πω τη γνώμη μου; Δεν ξέρω αν θα μιλούσε έτσι σε παιδιά, σίγουρα όμως το να μιλάς έτσι σε συνάδελφο δεν είναι και το καλύτερο δείγμα.
Ε σιγά τώρα.. και τι είπε δηλαδή; Το σεξ δεν βλάπτει κανέναν (αρκεί να γίνεται με προφυλάξεις και να μην έχεις πρόβλημα με την καρδιά)
Συνάδελφοι,όποιος δε θέλει ας μη μου ξαναμιλήσει..προσωπικά,αδιαφορώ πλήρως αν θα μου ξαναμιλήσετε...αρκετά προσβλήθηκα και εγώ από σας,οπότε δεν έχει νόημα να ζητώ συζήτηση από ανθρώπους που προσβάλλουν εμένα και τον κλάδο μου.δεν προσβληθήκαμε εμείς εεε?και το "κάποιοι δάσκαλοι έχετε ξεφύγει εντελώς" από την amaly με παράθεση στο δικό μου μνμ ενώ δεν είχα προσβάλλει κανέναν και μετά η προσβολή από το Δον Κιχωτη "να πάρουμε μαθηματικούς εμείς οι δάσκαλοι για ιδιαιτερα" και όλα τα άλλα που διάβασα??Αναιρείτε όλη αυτή την προσπάθεια των δασκάλων (και τη δική μου) με τα πικρόχολα σχόλιά σας.Δον Κιχωτη,δεν είσαι σε θέση να με κρίνεις εσύ,που κριτικάρεις από τη μιά και από την άλλη απαιτείς την παύση της λογοκρισίας εκεί που δε σε συμφέρει.Αν τώρα προσβλήθηκες με το μήνυμα μου(το οποίο σημειωτέον δεν αφορούσε εσένα προσωπικά και το τόνισα),ξαναλέω ότι δεν ήταν επί προσωπικού ούτε καν είχα πρόθεση να εξάρω την ένταση.Όπως λέει κι η συναδέλφισσα:Παράθεση από: Landau στις Οκτωβρίου 14, 2009, 09:53:32 pmΕ σιγά τώρα.. και τι είπε δηλαδή; Το σεξ δεν βλάπτει κανέναν (αρκεί να γίνεται με προφυλάξεις και να μην έχεις πρόβλημα με την καρδιά) Τέλος (και εδώ κλείνω και εγώ και δεν ασχολούμαι με το θέμα περαιτέρω) δεν είναι κανείς σε θέση να κρίνει τις παιδαγωγικες γνώσεις μου και να πει για το αν θα είμαι "κάπως" με τα παιδιά.Ο λόγος σε αυτό το θέμα είναι ΜΟΝΟ στα παιδιά...Και εκεί όλοι μόκο.Όσο για το επίπεδο,έχει πέσει εδώ και πολύ καιρό..ήταν πεσμένο από όταν γράφτηκα εδώ μέσα.Φιλικά πάντα και ελπίζω να μη στεναχώρησα κανέναν-καμία...