*

Αποστολέας Θέμα: Μα τόσοι πολλοί Δάσκαλοι???  (Αναγνώστηκε 93776 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος semeli ΠΕ02

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ: Μα τόσοι πολλοί Δάσκαλοι???
« Απάντηση #238 στις: Οκτωβρίου 14, 2009, 11:24:12 pm »
OK, τότε σε όποιον δίνει τέτοιες '' ευχές '', απλά ανταποδίδουμε και αντευχόμεθα... ::) Είναι αχαρακτήριστο να συζητάμε σε τέτοιο επίπεδο. :o

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:51:44 »

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #239 στις: Οκτωβρίου 14, 2009, 11:35:58 pm »
μα, η δασκαλιτσα δεν εριξε το επιπεδο. το επιπεδο ειχε παρει την φορα,φορα,κατηφορα πολυ πιο πριν. συμφωνω οτι πρεπει να εχουμε επιπεδο, αλλα οταν το ριχνουν οι αλλοι πως να εκπεμψεις στην ιδια συχνοτητα? και εν πασει περιπτωσει δεν φταινε οι δασκαλοι.
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #240 στις: Οκτωβρίου 14, 2009, 11:45:21 pm »
'' σεξάκι '', '' να ξελαμπικάρετε λίγο '', '' έχετε ξεφύγει πλήρως '', ''αν γουστάρετε '', '' ακυρίλες '', '' εκπαιδευτικάρες ''...
ΕΛΕΟΣ !!!
Σε όσα μηνύματα πρόλαβα να διαβάσω, ο Don Quixote δεν εκφράστηκε ούτε στο ελάχιστο κατά αυτόν τον τρόπο.

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #241 στις: Οκτωβρίου 14, 2009, 11:55:17 pm »
ενταξει, δεν ειναι μονο οι λεξεις και οι εκφρασεις ειναι και το υφος και το περιεχομενο των λογων. ΟΚ. δεν θα κανουμε τους συνηγορους υπερασπισης. παντως πρεπει να υπαρχει επιπεδο.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:51:44 »

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #242 στις: Οκτωβρίου 14, 2009, 11:58:30 pm »
Καμιά φορά και η γλώσσα που χρησιμοποιούμε για να εκφράσουμε σκέψεις ή συναισθήματα, είναι δηλωτική πολλών πραγμάτων...

Αποσυνδεδεμένος Αναστασια 76

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κατι...κινειται....ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
    • Προφίλ
    • Δελφικα Παραγγελματα
« Απάντηση #243 στις: Οκτωβρίου 14, 2009, 11:59:01 pm »
ενταξει, δεν ειναι μονο οι λεξεις και οι εκφρασεις ειναι και το υφος και το περιεχομενο των λογων. ΟΚ. δεν θα κανουμε τους συνηγορους υπερασπισης. παντως πρεπει να υπαρχει επιπεδο.
ΜΑΡΚΟ ΜΕΙΝΕ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΔΥΟ ΚΟΠΕΛΕΣ ΜΑΛΛΙΟΤΡΑ
"Δημοκρατία είναι όταν 4 λύκοι και ένα πρόβατο ψηφίζουν για φαγητό"
(Αρκάς)

Κάποτε, τριακόσιοι πέθαναν για την Ελλάδα.
Σήμερα η Ελλάδα πεθαίνει για τριακόσιους...
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αποσυνδεδεμένος alceste

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #244 στις: Οκτωβρίου 15, 2009, 12:02:38 am »
γιατι;μας κοβεις για αξελαμπικαριστους;αλλα οσοι απο δω ''εκπαιδευτικαρες'' δεν κανουν,δικαιολογουνται,αφου δουλευουν απο το πρωι μεχρι το βραδυ και διαβαζουν και για ασεπ..χα χα χα.συμφωνω με arlene,κι εγω εχω proficiency,ξερω μαθηματικα(ναι,επειδη ειμαι γαλλικου;ειχα παρει σβαρνα ολους τους διαγωνισμους πριν διοριστω)εχω μελετησει αρχαια και λατινικα επειδη τα αγαπω.αρα σε ενα σχολειο,πρεπει να διδασκω μονο εγω.τι λογικη ειναι αυτη;γυμναστικη δεν κανω μοναχα,το ξεκαθαριζω.θελω να πηγαινω λουσατη στο σχολειο

Αποσυνδεδεμένος Boldini

• Έμπειρο μέλος
  • όχι άλλο κάρβουνο(ΠΕ60)
    • Προφίλ
« Απάντηση #245 στις: Οκτωβρίου 15, 2009, 12:10:06 am »
Λοιπόν φίλε,κοίτα να χαλαρώσεις λίγο και να κοιτάξεις το πρόγραμμα σπουδών του Παιδαγωγικού,γιατί ξεφτιλίζεσαι με τις ακυρίλες που λες.
Και αυτό προς όλους που αυτές τις μέρες μας έχουν μειώσει όσο δεν πάει(ξέρετε προς ποιούς):Παιδάκια,κάντε λίγο σεξάκι να ξελαμπικάρετε γιατί έχετε ξεφύγει πλήρως.Και αν γουστάρετε μετά από αυτό το μήνυμα διαγράψτε με..αδιαφορώ να είμαι σε ένα φόρουμ με "εκπαιδευτικάρες" που κοιτάζουν να μειώνουν χωρίς να έχουν στοιχεία.

Συνάδελφοι, πολλοί από εσάς θα είστε και γονείς. Τι γνώμη έχετε για την παραπάνω δασκαλίτσα; Αυτά είναι τα παιδαγωγικά που τους μαθαίνουν; Αυτά διδάσκουν και στα παιδιά μας. Αυτά προτείνουν στους μαθητές του δημοτικού για να χαλαρώσουν; Συγνώμη τότε. Είμαι ανεπαρκής. Ας πάρει η δασκαλίτσα το μάθημα της πληροφορικής και όλα τα άλλα μαθήματα.

@Dr_Michael σε παρακαλώ μην σβήσεις αυτά τα μηνύματα. Και μην διαγράψεις την δασκαλίτσα. Την άποψη της είπε. Ας κριθεί γι’αυτό. Δεν ξαναγράφω σε αυτό το θέμα. Συγνώμη αν έθιξα κάποιον.
Προς θεού Don Quixote,πιστεύεις οτι η δασκαλίτσα θα μιλούσε ποτέ έτσι σε μικρά παιδιά;Αυτό δεν είναι επιχείρημα.

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #246 στις: Οκτωβρίου 15, 2009, 12:18:22 am »
Να σου πω τη γνώμη μου; Δεν ξέρω αν θα μιλούσε έτσι σε παιδιά, σίγουρα όμως το να μιλάς έτσι σε συνάδελφο δεν είναι και το καλύτερο δείγμα.

Αποσυνδεδεμένος vasp

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 60, ΠΕ 60.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #247 στις: Οκτωβρίου 15, 2009, 12:38:52 am »
ΜΑΡΚΟ ΜΕΙΝΕ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΔΥΟ ΚΟΠΕΛΕΣ ΜΑΛΛΙΟΤΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
    • Δελφικα Παραγγελματα
« Απάντηση #248 στις: Οκτωβρίου 15, 2009, 12:45:50 am »
Να σου πω τη γνώμη μου; Δεν ξέρω αν θα μιλούσε έτσι σε παιδιά, σίγουρα όμως το να μιλάς έτσι σε συνάδελφο δεν είναι και το καλύτερο δείγμα.

Συμφωνω απολυτα μαζι σου semeli και εγω τα λεω αλλα τσακωνονται σαν τα κοκορια λες και ειναι στο χερι της δασκαλας να διορισει καθηγητη πληροφορικης και το αντοθετο.Ο στοχος πρεπει να ειναι κοινος καλυτερους πολίτες αλλα αυτο μαλλον τους εχει διαφυγει..
(Αρκάς)

Αποσυνδεδεμένος δασκαλίτσα

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #249 στις: Οκτωβρίου 15, 2009, 12:51:26 am »
Συνάδελφοι,όποιος δε θέλει ας μη μου ξαναμιλήσει..προσωπικά,αδιαφορώ πλήρως αν θα μου ξαναμιλήσετε...αρκετά προσβλήθηκα και εγώ από σας,οπότε δεν έχει νόημα να ζητώ συζήτηση από ανθρώπους που προσβάλλουν εμένα και τον κλάδο μου.
δεν προσβληθήκαμε εμείς εεε?και το "κάποιοι δάσκαλοι έχετε ξεφύγει εντελώς" από την amaly με παράθεση στο δικό μου μνμ ενώ δεν είχα προσβάλλει κανέναν και μετά η προσβολή από το Δον Κιχωτη "να πάρουμε μαθηματικούς εμείς οι δάσκαλοι για ιδιαιτερα" και όλα τα άλλα που διάβασα??

Αναιρείτε όλη αυτή την προσπάθεια των δασκάλων (και τη δική μου) με τα πικρόχολα σχόλιά σας.

Δον Κιχωτη,δεν είσαι σε θέση να με κρίνεις εσύ,που κριτικάρεις από τη μιά και από την άλλη απαιτείς την παύση της λογοκρισίας εκεί που δε σε συμφέρει.Αν τώρα προσβλήθηκες με το μήνυμα μου(το οποίο σημειωτέον δεν αφορούσε εσένα προσωπικά και το τόνισα),ξαναλέω ότι δεν ήταν επί προσωπικού ούτε καν είχα πρόθεση να εξάρω την ένταση.
Όπως λέει κι η συναδέλφισσα:

Ε σιγά τώρα.. και τι είπε δηλαδή; Το σεξ δεν βλάπτει κανέναν (αρκεί να γίνεται με προφυλάξεις και να μην έχεις πρόβλημα με την καρδιά) :)

Τέλος (και εδώ κλείνω και εγώ και δεν ασχολούμαι με το θέμα περαιτέρω) δεν είναι κανείς σε θέση να κρίνει τις παιδαγωγικες γνώσεις μου και να πει για το αν θα είμαι "κάπως" με τα παιδιά.Ο λόγος σε αυτό το θέμα είναι ΜΟΝΟ στα παιδιά...Και εκεί όλοι μόκο.
Όσο για το επίπεδο,έχει πέσει εδώ και πολύ καιρό..ήταν πεσμένο από όταν γράφτηκα εδώ μέσα.

Φιλικά πάντα και ελπίζω να μη στεναχώρησα κανέναν-καμία...

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
    • Δελφικα Παραγγελματα
« Απάντηση #250 στις: Οκτωβρίου 15, 2009, 12:56:29 am »
Συνάδελφοι,όποιος δε θέλει ας μη μου ξαναμιλήσει..προσωπικά,αδιαφορώ πλήρως αν θα μου ξαναμιλήσετε...αρκετά προσβλήθηκα και εγώ από σας,οπότε δεν έχει νόημα να ζητώ συζήτηση από ανθρώπους που προσβάλλουν εμένα και τον κλάδο μου.
δεν προσβληθήκαμε εμείς εεε?και το "κάποιοι δάσκαλοι έχετε ξεφύγει εντελώς" από την amaly με παράθεση στο δικό μου μνμ ενώ δεν είχα προσβάλλει κανέναν και μετά η προσβολή από το Δον Κιχωτη "να πάρουμε μαθηματικούς εμείς οι δάσκαλοι για ιδιαιτερα" και όλα τα άλλα που διάβασα??

Αναιρείτε όλη αυτή την προσπάθεια των δασκάλων (και τη δική μου) με τα πικρόχολα σχόλιά σας.

Δον Κιχωτη,δεν είσαι σε θέση να με κρίνεις εσύ,που κριτικάρεις από τη μιά και από την άλλη απαιτείς την παύση της λογοκρισίας εκεί που δε σε συμφέρει.Αν τώρα προσβλήθηκες με το μήνυμα μου(το οποίο σημειωτέον δεν αφορούσε εσένα προσωπικά και το τόνισα),ξαναλέω ότι δεν ήταν επί προσωπικού ούτε καν είχα πρόθεση να εξάρω την ένταση.
Όπως λέει κι η συναδέλφισσα:

Ε σιγά τώρα.. και τι είπε δηλαδή; Το σεξ δεν βλάπτει κανέναν (αρκεί να γίνεται με προφυλάξεις και να μην έχεις πρόβλημα με την καρδιά) :)

Τέλος (και εδώ κλείνω και εγώ και δεν ασχολούμαι με το θέμα περαιτέρω) δεν είναι κανείς σε θέση να κρίνει τις παιδαγωγικες γνώσεις μου και να πει για το αν θα είμαι "κάπως" με τα παιδιά.Ο λόγος σε αυτό το θέμα είναι ΜΟΝΟ στα παιδιά...Και εκεί όλοι μόκο.
Όσο για το επίπεδο,έχει πέσει εδώ και πολύ καιρό..ήταν πεσμένο από όταν γράφτηκα εδώ μέσα.

Φιλικά πάντα και ελπίζω να μη στεναχώρησα κανέναν-καμία...
βρε κοπελα μου ηρεμησε δεν ειπε κανεις οτι δεν θα σου μιλαει (σαν τα παιδια κανετε μαμαααα η ελενηηηη δεν με παιιιζειιιι).Μια χαρα ειναι ολα πανω στο θυμο σου απλα ειπες κατι παραπανω.οσο για τις παιδαγωγικες σου ικανοτητες εχουμε τον....ΑΣΕΠ να μας κρινει (λεμε τωρα δλδ) ;D ;D
(Αρκάς)

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #251 στις: Οκτωβρίου 15, 2009, 01:05:28 am »
να με συγχωρειται, η δασκαλιτσα δεν ειπε τιποτε παραπανω απο οσα ειπαν αλλοι.
λιγο-πολυ βγαλαμε ανικανους τους δασκαλους και τεμαχισαμε το 6ταξιο δημοτικο με ε΄,στ' να δινεται στους καθηγητες και α΄,β' στους νηπιαγωγους. ενα διαμελισμο του δημοτικου. και ολα αυτα γιατι? γιατι οι δασκαλοι ειναι απαιδευτοι !!!! αυτο για μενα αποτελει  θρασος και οχι οι λεξεις της δασκαλιτσας.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182620
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144