0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν ειχα καμια προθεση να κανω μαθηματα ωρομισθιας...ουτε διαβασα προφανως τα προηγουμενα μηνυματα σου πριν απαντησω... Ουτε εγω ειπα οτι εισαι υπερ της ωρομισθιας. Απλα μου φαινεται παθητικη η σταση να με ρωτας τι καλυτερο θα εκανα αν εγω ημουν κρατος...επομενως θεωρεις οτι αυτοι κανουν ο,τι καλυτερο μπορουν.Μετα μου λες οτι καποιοι θα αντιδρασουν...Αρα τι μενει; συνεχισουμε την ωρομισθια...Καλα κανεις και εκθετεις την κατασταση, το ζητουμενο ειναι τι κανουμε για ν αλλαξει..Να συνεχιστει επ απειρον επειδη καποιοι θα αντιδρασουν μου φαινεται αστειο..
Nαι σωστα ολα αυτα που λες,το θεμα ειναι οτι εμεις πληρωνουμε τα σπασμενα των εκαστοτε κυβερνησεων.Δε μιλαμε να διοριζουν ακαταπαυστα, ο αριθμος ομως σιγουρα μπορει να αυξηθει σημαντικα αν σταματησουν να μας ξεφτιλιζουν π.χ με την ωρομισθια.Προφανως δεν κινουνται βασει του τι ειναι εκπαιδευτικα σωστο. Δε γινεται να παει ολη η ζωη σου πισω διαβαζοντας για τον ασεπ και να σου φαινεται αυτο φυσιολογικο..δεν αλλαζει αυτη η κατασταση,αλλα δε μπορω να το παιζω και cool και να μου κλεβουν τη ζωη
Παράθεση από: MATOYLA στις Μαρτίου 14, 2010, 01:03:08 amΔεν ειχα καμια προθεση να κανω μαθηματα ωρομισθιας...ουτε διαβασα προφανως τα προηγουμενα μηνυματα σου πριν απαντησω... Ουτε εγω ειπα οτι εισαι υπερ της ωρομισθιας. Απλα μου φαινεται παθητικη η σταση να με ρωτας τι καλυτερο θα εκανα αν εγω ημουν κρατος...επομενως θεωρεις οτι αυτοι κανουν ο,τι καλυτερο μπορουν.Μετα μου λες οτι καποιοι θα αντιδρασουν...Αρα τι μενει; συνεχισουμε την ωρομισθια...Καλα κανεις και εκθετεις την κατασταση, το ζητουμενο ειναι τι κανουμε για ν αλλαξει..Να συνεχιστει επ απειρον επειδη καποιοι θα αντιδρασουν μου φαινεται αστειο..Εισαι ωρομίσθια; Τι προτεινεις;;;... Πάντα καποιοι αντιδρουν. Για καθε έναν που βολευεται κάποιος άλλος θιγεται...Προσωπικά εχω κανει τις προτασεις μου, αν υποθεσουμε πως δε λαμβανονται υπόψη οι όποιες αντιδρασεις..Εσυ πες μας τι προτεινεις για να βελτιωθει το συστημα.. Ξερεις τι δε θέλεις. Δε θελεις την ωρομισθία. Ουτε εγω. Απ'ότι καταλαβα από κάποιο μηνυμά σου δε θες ουτε τον ΑΣΕΠ:ΠαράθεσηNαι σωστα ολα αυτα που λες,το θεμα ειναι οτι εμεις πληρωνουμε τα σπασμενα των εκαστοτε κυβερνησεων.Δε μιλαμε να διοριζουν ακαταπαυστα, ο αριθμος ομως σιγουρα μπορει να αυξηθει σημαντικα αν σταματησουν να μας ξεφτιλιζουν π.χ με την ωρομισθια.Προφανως δεν κινουνται βασει του τι ειναι εκπαιδευτικα σωστο. Δε γινεται να παει ολη η ζωη σου πισω διαβαζοντας για τον ασεπ και να σου φαινεται αυτο φυσιολογικο..δεν αλλαζει αυτη η κατασταση,αλλα δε μπορω να το παιζω και cool και να μου κλεβουν τη ζωηΤι είναι αυτό που θελεις και πως θα φτάσουμε εκει θα μας πεις;
'Εχει σταλεί από το Γραφείο το εξής:ΘΕΜΑ: Εκδηλώσεις για την επέτειο της Εθνικής Εορτής της 25ης Μαρτίου Ύστερα από ερωτήματα που υποβάλλονται στην υπηρεσία μας σχετικά με τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται την Παραμονή της Εθνικής Εορτής (24η Μαρτίου) σας γνωρίζουμε ότι: 1. Σε όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και στα σχολεία που λειτουργούν ολοήμερα τμήματα πραγματοποιούνται εκδηλώσεις σύμφωνα με όσα προβλέπονται στα Προεδρικά Διατάγματα 200/1998 και 201/1998.2. Οι μαθητές που παρακολουθούν το Ολοήμερο Πρόγραμμα συμμετέχουν στις εκδηλώσεις του σχολείου και αποχωρούν με τους άλλους μαθητές.3. Την Παραμονή της Εθνικής Εορτής λειτουργεί μόνο η Πρωινή Ζώνη του Ολοήμερου Προγράμματος. 4. Η χρονική διάρκεια και ο τρόπος εορτασμού των εκδηλώσεων καθορίζονται από το Σύλλογο Διδασκόντων.5. Με ευθύνη του Διευθυντή και του Συλλόγου Διδασκόντων ειδοποιούνται οι γονείς και οι κηδεμόνες για την ώρα αποχώρησης των μαθητών από το σχολείο. Το να γίνει η αποχώρηση στις 10 το πρωί είναι υπερβολικό. Αλλά από τότε που εγώ ήμουν μαθήτρια, παραμονή εθνικών εορτών κάναμε μόνο γιορτή. Παραμονή εθνικών εορτών δε λειτούργησε ποτέ το ολοήμερο.Ωστόσο ας μην ξεχνάμε πως στα χωριά ο εορτασμός γίνεται την ίδια μέρα (28η και 25η) με εκκλησιασμό, παρέλαση και γιορτή, και πρέπει να είσαι εκεί ακόμα και αν είναι Κυριακή.