*

Αποστολέας Θέμα: Μα τόσοι πολλοί Δάσκαλοι???  (Αναγνώστηκε 93923 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος MATOYLA

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Μα τόσοι πολλοί Δάσκαλοι???
« Απάντηση #448 στις: Μαρτίου 14, 2010, 01:03:08 am »

Δε μ' αρέσει να βαζουν στο στόμα μου απόψεις που οχι μονο δεν έχω εκφρασει αλλά είμαι και εναντίον..[/b]>:(
Θελω να μου βρεις τα σημεια που καταλαβες οτι είμαι υπερ της ωρομισθίας. Το ότι εκθετω την κατασταση δε σημαινει ότι υπερθεματιζω. Και μαθηματα περι ωρομισθίας δε χρειαζομαι.. Δε γεννηθηκα χθες.

Δεν ειχα καμια προθεση να κανω μαθηματα ωρομισθιας...ουτε διαβασα προφανως τα προηγουμενα μηνυματα σου πριν απαντησω... Ουτε εγω ειπα οτι εισαι υπερ της ωρομισθιας. Απλα μου φαινεται παθητικη η σταση να με ρωτας τι καλυτερο θα εκανα αν εγω ημουν κρατος...επομενως θεωρεις οτι αυτοι κανουν ο,τι καλυτερο μπορουν.Μετα μου λες οτι καποιοι θα αντιδρασουν...Αρα τι μενει; συνεχισουμε την ωρομισθια...Καλα κανεις και εκθετεις την κατασταση, το ζητουμενο ειναι τι κανουμε για ν αλλαξει..Να συνεχιστει επ απειρον επειδη καποιοι θα αντιδρασουν μου φαινεται αστειο..

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:51:50 »

Αποσυνδεδεμένος daniel

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ..θέλω ανοιχτά παράθυρα να με χτυπάει αέρας...
    • Προφίλ
« Απάντηση #449 στις: Μαρτίου 14, 2010, 01:24:39 am »

Δεν ειχα καμια προθεση να κανω μαθηματα ωρομισθιας...ουτε διαβασα προφανως τα προηγουμενα μηνυματα σου πριν απαντησω... Ουτε εγω ειπα οτι εισαι υπερ της ωρομισθιας. Απλα μου φαινεται παθητικη η σταση να με ρωτας τι καλυτερο θα εκανα αν εγω ημουν κρατος...επομενως θεωρεις οτι αυτοι κανουν ο,τι καλυτερο μπορουν.Μετα μου λες οτι καποιοι θα αντιδρασουν...Αρα τι μενει; συνεχισουμε την ωρομισθια...Καλα κανεις και εκθετεις την κατασταση, το ζητουμενο ειναι τι κανουμε για ν αλλαξει..Να συνεχιστει επ απειρον επειδη καποιοι θα αντιδρασουν μου φαινεται αστειο..

Εισαι ωρομίσθια; Τι προτεινεις;;;... Πάντα καποιοι αντιδρουν. Για καθε έναν που βολευεται κάποιος άλλος θιγεται...
Προσωπικά εχω κανει τις προτασεις μου, αν υποθεσουμε πως δε λαμβανονται υπόψη οι όποιες αντιδρασεις..

Εσυ πες μας τι προτεινεις για να βελτιωθει το συστημα..  Ξερεις τι δε θέλεις. Δε θελεις την ωρομισθία. Ουτε εγω. Απ'ότι καταλαβα από κάποιο μηνυμά σου δε θες ουτε τον ΑΣΕΠ:

Παράθεση
Nαι σωστα ολα αυτα που λες,το θεμα ειναι οτι εμεις πληρωνουμε τα σπασμενα των εκαστοτε κυβερνησεων.Δε μιλαμε να διοριζουν ακαταπαυστα, ο αριθμος ομως σιγουρα μπορει να αυξηθει σημαντικα αν σταματησουν να μας ξεφτιλιζουν π.χ με την ωρομισθια.Προφανως δεν κινουνται βασει του τι ειναι εκπαιδευτικα σωστο. Δε γινεται να παει ολη η ζωη σου πισω διαβαζοντας για τον ασεπ και να σου φαινεται αυτο φυσιολογικο..δεν αλλαζει αυτη η κατασταση,αλλα δε μπορω να το παιζω και cool και να μου κλεβουν τη ζωη

Τι είναι αυτό που θελεις και πως θα φτάσουμε εκει θα μας πεις;

« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 14, 2010, 01:29:57 am από daniel »
Γιατί να λένε βίαια τα νερά του ποταμού και όχι τις όχθες που τα περιορίζουν;...

Συνδεδεμένος apri

• Ιστορικό μέλος
  • Dum spiro, spero
    • Προφίλ
« Απάντηση #450 στις: Μαρτίου 14, 2010, 01:28:10 am »
Κάτι μου λέει ότι έτσι που πάμε, η ερώτηση της χρονιάς (μετά τη θρυλική ατάκα "Πού πήγαν τα λεφτά;") θα είναι:
"Μα τόσο πολλοί εργαζόμενοι;"   :-\
......τα φτερά άπλωσε πλέρια, άκρη ο κόσμος δεν έχει,
είναι πι' όμορφοι οι άγνωστοι πάντα γιαλοί.... (Κ. Χατζόπουλος)

Αποσυνδεδεμένος daniel

• Έμπειρο μέλος
  • ..θέλω ανοιχτά παράθυρα να με χτυπάει αέρας...
    • Προφίλ
« Απάντηση #451 στις: Μαρτίου 14, 2010, 01:36:14 am »

Διορθωνω: "Μα τόσοι πολλοί ..Δημόσιοι;;;!!!"  ;D ;D

(Μόλις βγάλουν μια ακρη για το πόσοι είναι και που οι δημόσιοι-δημοτικοί υπάλληλοι στη χώρα..)

;D ;D ;D ;D ;D

Γιατί να λένε βίαια τα νερά του ποταμού και όχι τις όχθες που τα περιορίζουν;...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:51:50 »

Αποσυνδεδεμένος MATOYLA

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #452 στις: Μαρτίου 19, 2010, 01:40:58 am »

Εισαι ωρομίσθια; Τι προτεινεις;;;... Πάντα καποιοι αντιδρουν. Για καθε έναν που βολευεται κάποιος άλλος θιγεται...
Προσωπικά εχω κανει τις προτασεις μου, αν υποθεσουμε πως δε λαμβανονται υπόψη οι όποιες αντιδρασεις..

Εσυ πες μας τι προτεινεις για να βελτιωθει το συστημα..  Ξερεις τι δε θέλεις. Δε θελεις την ωρομισθία. Ουτε εγω. Απ'ότι καταλαβα από κάποιο μηνυμά σου δε θες ουτε τον ΑΣΕΠ:

Παράθεση
Nαι σωστα ολα αυτα που λες,το θεμα ειναι οτι εμεις πληρωνουμε τα σπασμενα των εκαστοτε κυβερνησεων.Δε μιλαμε να διοριζουν ακαταπαυστα, ο αριθμος ομως σιγουρα μπορει να αυξηθει σημαντικα αν σταματησουν να μας ξεφτιλιζουν π.χ με την ωρομισθια.Προφανως δεν κινουνται βασει του τι ειναι εκπαιδευτικα σωστο. Δε γινεται να παει ολη η ζωη σου πισω διαβαζοντας για τον ασεπ και να σου φαινεται αυτο φυσιολογικο..δεν αλλαζει αυτη η κατασταση,αλλα δε μπορω να το παιζω και cool και να μου κλεβουν τη ζωη

Τι είναι αυτό που θελεις και πως θα φτάσουμε εκει θα μας πεις;

Λοιπον να σου πω θα προτεινα γραπτο διαγωνισμο Ασεπ για ολους, οσο για την προυπηρεσια,βαθμο πτυχιου κ.λ.π να μετρανε εφοσον καποιος ειναι διοριστεος. Ολα αυτα με την προυποθεση οτι δε θα υπαρχει ωρομισθια ωστε να αυξηθει  το ποσοστο αυτων που διοριζονται.Δηλαδη ναι να δωσω ΑΣΕΠ αλλα δωσε μου και πιθανοτητες για να διοριστω.Σε γενικες γραμμες αυτο. Μου προτειναν να παω ωρομισθια αλλα δεν πηγα..

Αποσυνδεδεμένος fofiko

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #453 στις: Μαρτίου 22, 2010, 04:14:36 pm »

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #454 στις: Μαρτίου 22, 2010, 04:41:32 pm »
fofico, οταν λες "απαραδεκτο" τι ακριβως εννοεις?
γιατι προσωπικα το γραμμα αυτο διαμαρτυριας το βρισκω παραπανω απο ΛΟΓΙΚΟ.
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος emmaki

• Ιστορικό μέλος
  • The best is yet to come......
    • Προφίλ
« Απάντηση #455 στις: Μαρτίου 22, 2010, 04:51:20 pm »
Το ότι αποφάσισαν να κάνουν κάποια τέτοια κίνηση σε ένα σχολείο δεν σημαίνει ότι γίνεται και παντού.'
Είθισται τις παραμονές εθνικών εορτών, όπως και πριν τα Χριστούγεννα και τις απόκριες το πρωί να γίνεται η γιορτή, να πηγαίνουν οι γονέις και να βλέπουν την προσπάθεια των παιδιών τους. Συνήθως μετά οι γονείς δεν αφήνουν τα παιδιά στο ολοήμερο.
Τώρα, χωρίς να γνωρίζω τι ακριβώς έγινε στο συγκεκριμένο σχολείο καθώς είναι άδικο α βγαίνουν συμπεράσματα από ένα ποστ σε ένα blog, ίσως οι εκπαιδευτικοί συννενοήθηκαν με τους γονείς και το ολοήμερο δεν θα λειτουργήσει γιατί οι γονείς δεν θέλουν να αφήσουν τα παιδιά τους (άλλωστε χρειάζεται ένας αριθμός παιδιών για να λειτουργήσει το ολοήμερο). Ίσως, πάλι, να υπάρχει άδεια από τον προϊστάμενο.... Ίσως να έχουν πάρει 1μιση μέρα άδεια οι εκπαιδευτικοί καθώς την επόμενη είναι και η τελευταία πριν το Πάσχα...
Δεν ξέρω.
Σίγουρα αν έχει γίνει όπως παρουσιάζεται, χωρίς να προηγηθεί κάποια συννενόηση με τους γονείς, χωρίς να υπάρχει άδεια από τον προϊστάμενο είναι σφάλμα. Αλλά και πάλι λέω δεν πρέπει να τα βάζουμε με όλους τους εκπαιδευτικούς, επειδή κάποιοι ίσως δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους...
Ειδικη Αγωγη: 18 χρονια!!!!!!

Πλεον αλλη πορεια για τα επομενα 20

Αποσυνδεδεμένος annna

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #456 στις: Μαρτίου 22, 2010, 05:15:56 pm »
'Εχει σταλεί από το Γραφείο το εξής:
ΘΕΜΑ: Εκδηλώσεις για την επέτειο της Εθνικής Εορτής της 25ης Μαρτίου
   Ύστερα από ερωτήματα που υποβάλλονται στην υπηρεσία μας σχετικά με τις  εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται την Παραμονή της  Εθνικής Εορτής (24η Μαρτίου) σας γνωρίζουμε ότι:
1.   Σε όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και στα σχολεία που λειτουργούν ολοήμερα τμήματα πραγματοποιούνται εκδηλώσεις σύμφωνα με όσα προβλέπονται στα Προεδρικά Διατάγματα 200/1998 και 201/1998.
2.   Οι μαθητές που παρακολουθούν το Ολοήμερο Πρόγραμμα συμμετέχουν στις εκδηλώσεις του σχολείου και αποχωρούν  με τους άλλους μαθητές.
3.   Την Παραμονή της Εθνικής Εορτής λειτουργεί μόνο  η  Πρωινή Ζώνη του Ολοήμερου Προγράμματος.    
4.   Η χρονική διάρκεια και ο τρόπος εορτασμού των εκδηλώσεων καθορίζονται από το Σύλλογο Διδασκόντων.
5.   Με ευθύνη του Διευθυντή και του Συλλόγου Διδασκόντων ειδοποιούνται οι γονείς και οι κηδεμόνες για την ώρα αποχώρησης  των μαθητών από το σχολείο.

Το να γίνει η αποχώρηση στις 10 το πρωί είναι  υπερβολικό. Αλλά από τότε που εγώ ήμουν μαθήτρια, παραμονή εθνικών εορτών κάναμε μόνο γιορτή. Παραμονή εθνικών εορτών δε λειτούργησε ποτέ το ολοήμερο.
Ωστόσο ας μην ξεχνάμε πως στα χωριά ο εορτασμός γίνεται την ίδια μέρα (28η και 25η) με εκκλησιασμό, παρέλαση και γιορτή, και πρέπει να είσαι εκεί ακόμα και αν είναι Κυριακή.

Αποσυνδεδεμένος emmaki

• Ιστορικό μέλος
  • The best is yet to come......
    • Προφίλ
« Απάντηση #457 στις: Μαρτίου 22, 2010, 05:37:29 pm »
'Εχει σταλεί από το Γραφείο το εξής:
ΘΕΜΑ: Εκδηλώσεις για την επέτειο της Εθνικής Εορτής της 25ης Μαρτίου
   Ύστερα από ερωτήματα που υποβάλλονται στην υπηρεσία μας σχετικά με τις  εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται την Παραμονή της  Εθνικής Εορτής (24η Μαρτίου) σας γνωρίζουμε ότι:
1.   Σε όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και στα σχολεία που λειτουργούν ολοήμερα τμήματα πραγματοποιούνται εκδηλώσεις σύμφωνα με όσα προβλέπονται στα Προεδρικά Διατάγματα 200/1998 και 201/1998.
2.   Οι μαθητές που παρακολουθούν το Ολοήμερο Πρόγραμμα συμμετέχουν στις εκδηλώσεις του σχολείου και αποχωρούν  με τους άλλους μαθητές.
3.   Την Παραμονή της Εθνικής Εορτής λειτουργεί μόνο  η  Πρωινή Ζώνη του Ολοήμερου Προγράμματος.    
4.   Η χρονική διάρκεια και ο τρόπος εορτασμού των εκδηλώσεων καθορίζονται από το Σύλλογο Διδασκόντων.
5.   Με ευθύνη του Διευθυντή και του Συλλόγου Διδασκόντων ειδοποιούνται οι γονείς και οι κηδεμόνες για την ώρα αποχώρησης  των μαθητών από το σχολείο.

Το να γίνει η αποχώρηση στις 10 το πρωί είναι  υπερβολικό. Αλλά από τότε που εγώ ήμουν μαθήτρια, παραμονή εθνικών εορτών κάναμε μόνο γιορτή. Παραμονή εθνικών εορτών δε λειτούργησε ποτέ το ολοήμερο.
Ωστόσο ας μην ξεχνάμε πως στα χωριά ο εορτασμός γίνεται την ίδια μέρα (28η και 25η) με εκκλησιασμό, παρέλαση και γιορτή, και πρέπει να είσαι εκεί ακόμα και αν είναι Κυριακή.

Άρα 'οντως πρόκειται για ένα mail που έτσιελ κάοιος "αγανακτησμένος" γονιός και τίποτα περισσότερο.
Ας προσέχουμε, λοιπόν, πριν προχωρήσουμε σε κατηγορίες εναντίον των εκπαιδευτικών....

Όσο για τις 10 το πρωί, αν η κατάθεση είναι στις 11, το βρίσκω παολύτως λογικό! Μέχρι να μαζευτούν και να πάνε στην κατάθεση... Στη δική μου πόλη (μικρή επαρχιακή) κάναμε τουλάχιστον 20 λεπτά για να πάμε...
Ειδικη Αγωγη: 18 χρονια!!!!!!

Πλεον αλλη πορεια για τα επομενα 20

Αποσυνδεδεμένος geo33

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #458 στις: Μαρτίου 22, 2010, 06:40:43 pm »
Εμάς μας ειδοποίησαν σήμερα ότι την Τετάρτη θα πάνε τα παιδιά στη γιορτή στις 8.45 και θα φύγουν στις 10.00π.μ. Επειδή όμως δεν έχω πού να τους " παρκάρω" (όπως ειπώθηκε σε άλλο ποστ) θα τους πάρω μαζί μου στο γυμνάσιο, γιατί δεν προλαβαίνω με τίποτα.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182628
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)