0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
προφανως πρεπει η ΠΕΑ να αναλαβει δραση... και ολοι οι αναπληρωτες να συνταχθουμε. δεν μπορει και δεν πρεπει να ψηφιστει ενα τετοιο αδικο νομοσχεδιο.
Θεωρώ πως ο καθένας μας έχει την ικανότητα να βλέπει, να παρακολουθεί και να κρίνει τα όσα γίνονται...Και γω, όπως και πολλοί άλλοι από δω μέσα περιμένουμε να γίνουν οι εκλογές και κάποια στιγμή (όσο το δυνατόν γρηγορότερα) να δουλέψουμε...Σαφώς και είναι θέμα επιβίωσης για όλους μας...Και φυσικά μπράβο σε όσους ασχολήθηκαν με το θέμα και ασχολούνται!Δεν είπε κανείς το αντίθετο...Απλά καλό είναι να επικεντρωθούμε στην ουσία του θέματος...
Μπράβο στους συναδέλφους που ασχολήθηκαν με το θέμα.Το μόνο μας όπλο είναι η ψήφος μας,τρακτέρ δεν έχουμε για να κλείσουμε τους δρόμους να μας ακούσουν.Κανένας δεν ενδιαφέρεται για μας εμείς ή αναπληρωτές είμαστε ή ωρομίσθιοι.Ντροπή για τη συμπεριφορά τους απέναντι στην παιδεία.Να σταματήσουμε να σκύβουμε το κεφάλι!!!!!!!
Έτσι όπως το θέτει ο συνάδελφος daniel - έχει δίκιο! Όσους μας εκμεταλλεύτηκαν - μας εκμεταλλεύτηκαν! Ας κλειδώσουν τους πίνακες έτσι ώστε και οι παλιότεροι που έχουν ιδρώσει να εργαστούν και οι νέοι να διεκδικήσουν μια καθαρή θέση!Ένα πράγμα όμως δεν καταλαβαίνω... 9 χρόνια τώρα είμαι με μια βαλίτσα στο χέρι κι έχω γυρίσει τη μισή Ελλάδα δουλεύοντας 7 χρόνια ωρομίσθια και 2 μόνο χρόνια αναπληρώτρια και παρ'όλη την παραπάνω εμπειρία μου δεν καταλαβαίνω τι εννοείτε όταν λέτε ότι μπαίνουν κάποιοι από τα παράθυρα! Δεν ειρωνεύομαι-ειλικρινά - απλώς μάλλον εγώ κοιμόμουν όρθια όλα αυτά τα χρόνια που παιδεύομαι και δεν καταλάβαινα την τύφλα μου! Πως μπαίνουν κάποιοι από τα παράθυρα - δεν το καταλαβαίνω! Άς μου το εξηγήσει κάποιος γιατί εγώ με το σταυρό στο χέρι μου φαίνεται θα πεθάνω!
Παράθεση από: linmak88 στις Οκτωβρίου 01, 2009, 09:38:36 pmΈτσι όπως το θέτει ο συνάδελφος daniel - έχει δίκιο! Όσους μας εκμεταλλεύτηκαν - μας εκμεταλλεύτηκαν! Ας κλειδώσουν τους πίνακες έτσι ώστε και οι παλιότεροι που έχουν ιδρώσει να εργαστούν και οι νέοι να διεκδικήσουν μια καθαρή θέση!Ένα πράγμα όμως δεν καταλαβαίνω... 9 χρόνια τώρα είμαι με μια βαλίτσα στο χέρι κι έχω γυρίσει τη μισή Ελλάδα δουλεύοντας 7 χρόνια ωρομίσθια και 2 μόνο χρόνια αναπληρώτρια και παρ'όλη την παραπάνω εμπειρία μου δεν καταλαβαίνω τι εννοείτε όταν λέτε ότι μπαίνουν κάποιοι από τα παράθυρα! Δεν ειρωνεύομαι-ειλικρινά - απλώς μάλλον εγώ κοιμόμουν όρθια όλα αυτά τα χρόνια που παιδεύομαι και δεν καταλάβαινα την τύφλα μου! Πως μπαίνουν κάποιοι από τα παράθυρα - δεν το καταλαβαίνω! Άς μου το εξηγήσει κάποιος γιατί εγώ με το σταυρό στο χέρι μου φαίνεται θα πεθάνω!Σε κάποιους δεν δόθηκε καν η επιλογή του...σταυρού. Με ποια κριτήρια επιλέχθηκες χωρίς επιτυχία στον ΑΣΕΠ να δουλεύεις ως ωρομίσθια. Αν μου το πρότειναν θα δούλευα και εγώ.....
Μάλλον τα γαλάζια παιδιά ξεκίνησαν κιόλας την αντιπολίτευση. Μία βλάκεία ενός που αναφέρθηκε στο topic και την έχετε κάνει θέμα 5 σελίδων σε 2 μέρες. Έλεος με την υπερβολή και την παραπληροφόρηση όσο για αυτούς που δεν προσέρχονταν έως τώρα στον Ασεπ γιατί τα βύσματα τους διασφάλιζαν διαφορετικά ίσως ήρθε η ώρα να τον γευτούν. Όλα τα μυξιάρικα με πτυχίο μετα το 2005 μαθημένα στη λαμογιά με Π.Δ.Σ. και ωρομισθία, Σ.Δ.Ε, και δεν ξέρω εγω τι άλλο ψάχνουν τον εύκολο τρόπο διορισμού του 40% λές κι εμείς τρώμε κουτόχορτο. Ναι 49% απο τον πίνακα μόνο για τους έχοντες επιτυχία στον Ασέπ. Όσο λιγότερα λαμόγια τόσο καλύτερα...........