*

Αποστολέας Θέμα: Καταργείται το ποσοστό διορισμών εκπαιδευτικών μέσω προϋπηρεσίας ;  (Αναγνώστηκε 22460 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος georg9

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
προφανως πρεπει η ΠΕΑ να αναλαβει δραση... και ολοι οι αναπληρωτες να συνταχθουμε. δεν μπορει και δεν πρεπει να ψηφιστει ενα τετοιο αδικο νομοσχεδιο.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ (Π.Ε.Α.)
ΜΑΥΡΟΚΟΡΔΑΤΟΥ 6 & ΕΜΜ. ΜΠΕΝΑΚΗ
ΑΘΗΝΑ, Τ.Κ. 10678
ΤΗΛ/ΦΑΞ: 210-3303633
http://www.anaplirotes.gr , http://clubs.pathfinder.gr/anaplirotes
e-mail: pea@otenet.gr

Συνάδελφοι,
Η νέα σχολική χρονιά άρχισε και πολλά από τα στελέχη του κεντρικού ΔΣ της ΠΕΑ καθώς και των ΔΣ των Περιφερειακών Τμημάτων έχουν μονιμοποιηθεί. Η ανάγκη για την άμεση ανασυγκρότηση τόσο των τοπικών συμβουλίων όσο και του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ε.Α. είναι επιτακτική. Η Ένωση θα προχωρήσει σε εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. της Π.Ε.Α., νέων Τοπικών Συμβουλίων των Περ. Τμημάτων και της Ελεγκτικής Επιτροπής. Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009 σε όλα τα περιφερειακά τμήματα της Ένωσης.
Όλοι πρέπει να καταβάλλουμε τις μέγιστες προσπάθειες για την ενημέρωση των αναπληρωτών και ωρομισθίων της περιοχής μας ώστε να εξασφαλίσουμε την απαραίτητη ισχυρή βάση για την ανάδειξη ενός ικανού Διοικητικού Συμβουλίου σε περιφερειακό και κεντρικό επίπεδο.
ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Α)1.Μέχρι την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2009 θα πρέπει όσοι επιθυμούν να υποβάλλουν υποψηφιότητα είτε για το κεντρικό διοικητικό συμβούλιο της Π.Ε.Α. είτε για Ελεγκτική Επιτροπή να στείλουν πρώτα με e-mail στο Admin_Club_Pea@pathfinder.gr και στη συνέχεια με φαξ στο 210 - 3303633 την αίτηση υποψηφιότητάς τους. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ΜΟΝΟ τα εγγεγραμμένα μέλη της Ένωσης.
2. Όσοι επιθυμούν να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής για το τοπικό συμβούλιο Περιφ. Τμήματος θα πρέπει να απευθυνθούν στους αντιπροσώπους του Π.Τ.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος kateri

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ20
    • Προφίλ
Θα σας παρακαλούσα να γράφετε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες...

Επίσης καλό είναι να μην μετατρέπουμε τις εκπαιδευτικές συζητήσεις σε πολιτικές συζητήσεις...

Ευχαριστώ  :)

Αποσυνδεδεμένος maricagirl

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος δεν είναι πολιτικές οι συζητήσεις αλλά αφορούν καθαρά την επιβίωσή μας.Μπράβο στους συναδέλφους που ασχολήθηκαν με το θέμα.
Το μόνο μας όπλο είναι η ψήφος μας,τρακτέρ δεν έχουμε για να κλείσουμε τους δρόμους να μας ακούσουν.Κανένας δεν ενδιαφέρεται για μας εμείς ή αναπληρωτές είμαστε ή ωρομίσθιοι.
Ντροπή για τη συμπεριφορά τους απέναντι στην παιδεία.
                Μαυρίστε τους όλους χωρίς καμιά εξαίρεση!!!!!!!!!!!!!!!!
Να σταματήσουμε να σκύβουμε το κεφάλι!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος kateri

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ20
    • Προφίλ
Θεωρώ πως ο καθένας μας έχει την ικανότητα να βλέπει, να παρακολουθεί και να κρίνει τα όσα γίνονται...

Και γω, όπως και πολλοί άλλοι από δω μέσα περιμένουμε να γίνουν οι εκλογές και κάποια στιγμή (όσο το δυνατόν γρηγορότερα) να δουλέψουμε...Σαφώς και είναι θέμα επιβίωσης για όλους μας...

Και φυσικά μπράβο σε όσους ασχολήθηκαν με το θέμα και ασχολούνται!Δεν είπε κανείς το αντίθετο...Απλά καλό είναι να επικεντρωθούμε στην ουσία του θέματος...
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 02, 2009, 11:27:23 pm από kateri »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος jpapaki

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Θεωρώ πως ο καθένας μας έχει την ικανότητα να βλέπει, να παρακολουθεί και να κρίνει τα όσα γίνονται...

Και γω, όπως και πολλοί άλλοι από δω μέσα περιμένουμε να γίνουν οι εκλογές και κάποια στιγμή (όσο το δυνατόν γρηγορότερα) να δουλέψουμε...Σαφώς και είναι θέμα επιβίωσης για όλους μας...

Και φυσικά μπράβο σε όσους ασχολήθηκαν με το θέμα και ασχολούνται!Δεν είπε κανείς το αντίθετο...Απλά καλό είναι να επικεντρωθούμε στην ουσία του θέματος...
+++++++++++++++

Αποσυνδεδεμένος linmak88

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ-18.04
    • Προφίλ
Μπράβο στους συναδέλφους που ασχολήθηκαν με το θέμα.
Το μόνο μας όπλο είναι η ψήφος μας,τρακτέρ δεν έχουμε για να κλείσουμε τους δρόμους να μας ακούσουν.Κανένας δεν ενδιαφέρεται για μας εμείς ή αναπληρωτές είμαστε ή ωρομίσθιοι.
Ντροπή για τη συμπεριφορά τους απέναντι στην παιδεία.
Να σταματήσουμε να σκύβουμε το κεφάλι!!!!!!!

Σ  Ω  Σ  Τ  Η    Η    Π  Α  Ι  Κ  Τ  Ρ  Ι  Α  = maricagirl !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 03, 2009, 02:05:50 pm από linmak88 »
Τάχα δεν θα είναι φταίχτης,<br />ποιον χτυπούν χωρίς να φταίξει;<br />Και καλά του κάνουνε αφού ήθελε να παίξει με τους άρχοντες<br />Άρχισε λοιπόν και κείνος<br />από πάνω να χτυπά...<br />Αρχή του παραμυθιού καλημέρα σας!

Αποσυνδεδεμένος konpap

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Έτσι όπως το θέτει ο συνάδελφος daniel - έχει δίκιο! Όσους μας εκμεταλλεύτηκαν - μας εκμεταλλεύτηκαν! Ας κλειδώσουν τους πίνακες έτσι ώστε και οι παλιότεροι που έχουν ιδρώσει να εργαστούν και οι νέοι να διεκδικήσουν μια καθαρή θέση!
Ένα πράγμα όμως δεν καταλαβαίνω... 9 χρόνια τώρα είμαι με μια βαλίτσα στο χέρι κι έχω γυρίσει τη μισή Ελλάδα δουλεύοντας 7 χρόνια ωρομίσθια και 2 μόνο χρόνια αναπληρώτρια και παρ'όλη την παραπάνω εμπειρία μου δεν καταλαβαίνω τι εννοείτε όταν λέτε ότι μπαίνουν κάποιοι από τα παράθυρα! Δεν ειρωνεύομαι-ειλικρινά - απλώς μάλλον εγώ κοιμόμουν όρθια όλα αυτά τα χρόνια που παιδεύομαι και δεν καταλάβαινα την τύφλα μου! Πως μπαίνουν κάποιοι από τα παράθυρα - δεν το καταλαβαίνω! Άς μου το εξηγήσει κάποιος γιατί εγώ με το σταυρό στο χέρι μου φαίνεται θα πεθάνω!
Σε κάποιους δεν δόθηκε καν η επιλογή του...σταυρού. Με ποια κριτήρια επιλέχθηκες χωρίς επιτυχία στον
ΑΣΕΠ να δουλεύεις ως ωρομίσθια. Αν μου το πρότειναν θα δούλευα και εγώ.....

Αποσυνδεδεμένος arist2

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
ΠΑΙΔΙΑ ετοιμαστείτε για νέες μάχες...Είναι άδικο να καταργηθεί το ΑΣΕΠ + προϋπηρεσία.....

η ΠΕΑ θα αντιδράσει και θα γίνει χαμός!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος ΜΙΛΤΟΣΤΑΜΜΥ

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Έτσι όπως το θέτει ο συνάδελφος daniel - έχει δίκιο! Όσους μας εκμεταλλεύτηκαν - μας εκμεταλλεύτηκαν! Ας κλειδώσουν τους πίνακες έτσι ώστε και οι παλιότεροι που έχουν ιδρώσει να εργαστούν και οι νέοι να διεκδικήσουν μια καθαρή θέση!
Ένα πράγμα όμως δεν καταλαβαίνω... 9 χρόνια τώρα είμαι με μια βαλίτσα στο χέρι κι έχω γυρίσει τη μισή Ελλάδα δουλεύοντας 7 χρόνια ωρομίσθια και 2 μόνο χρόνια αναπληρώτρια και παρ'όλη την παραπάνω εμπειρία μου δεν καταλαβαίνω τι εννοείτε όταν λέτε ότι μπαίνουν κάποιοι από τα παράθυρα! Δεν ειρωνεύομαι-ειλικρινά - απλώς μάλλον εγώ κοιμόμουν όρθια όλα αυτά τα χρόνια που παιδεύομαι και δεν καταλάβαινα την τύφλα μου! Πως μπαίνουν κάποιοι από τα παράθυρα - δεν το καταλαβαίνω! Άς μου το εξηγήσει κάποιος γιατί εγώ με το σταυρό στο χέρι μου φαίνεται θα πεθάνω!
Σε κάποιους δεν δόθηκε καν η επιλογή του...σταυρού. Με ποια κριτήρια επιλέχθηκες χωρίς επιτυχία στον
ΑΣΕΠ να δουλεύεις ως ωρομίσθια. Αν μου το πρότειναν θα δούλευα και εγώ.....
Ίσως με το κριτήριο ότι δεν πήγαινε κανείς ΠΔΣ μέχρι το 2002
ΜΕΓΑΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ;;;  ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ

xriana1

• Επισκέπτης
 Μάλλον τα γαλάζια παιδιά ξεκίνησαν κιόλας την αντιπολίτευση. Μία βλάκεία ενός που αναφέρθηκε στο topic και την έχετε κάνει θέμα 5 σελίδων σε 2 μέρες. Έλεος με την υπερβολή και την παραπληροφόρηση όσο για αυτούς που δεν προσέρχονταν έως τώρα στον Ασεπ γιατί τα βύσματα τους διασφάλιζαν διαφορετικά ίσως ήρθε η ώρα να τον γευτούν. Όλα τα μυξιάρικα με πτυχίο μετα το 2005 μαθημένα στη λαμογιά με Π.Δ.Σ. και ωρομισθία, Σ.Δ.Ε, και δεν ξέρω εγω τι άλλο ψάχνουν τον εύκολο τρόπο διορισμού του 40% λές κι εμείς τρώμε κουτόχορτο. Ναι 49% απο τον πίνακα μόνο για τους έχοντες επιτυχία στον Ασέπ. Όσο λιγότερα λαμόγια τόσο καλύτερα...........

Αποσυνδεδεμένος artemisia

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
δεν πιστευω οτι μπορει να καταργηθει ευκολα η προυπηρεσια.
αδικως η ταραχη.
αλλωστε υπαρχουν και ολοι οι αναξιολογητοι βολεμενοι που το κυριο επιχειρημα τους ειναι τα χρονια της
προυπηρεσιας που εχουν για να μην αξιολογηθουν.
μ αυτους τι θα γινει;;;;;;;;;
παντως εγω πιστευω πως το ασεπ σαφως και πρεπει να  αναβαθμιστει και να προτιμωνται ανθρωποι που πασχισαν και διαβασαν και απεδειξαν την ικανοτητα τους. δεν μπορει απο τη μια να υπαρχει ασεπ και απο την αλλη να απαξιωνεται ο ιδιος ο θεσμος με τις λιστες επιτυχοντων αλλα και επειδη βαλλεται απο προυπηρεσιες,παραθυρακια,πολυτεκνους,ειδικες κατηγοριες κλπ.

επισης κατι πρεπει να γινιε με το νομοκατασκευασμα της λιστας επιτυχοντων που αποτελει κοροιδια.
ομως δεν πιστευω πως αυτα θα αλλαξουν ευκολα.
θα χρειαστουν χρονια πολλα και πολιτικη βουληση που αυτη τη στιγμη δεν τη διαθετει κανενα κομμα.
συνεπως,εμεις τα λεμε εμεις τ ακουμε..
ψτχραιμια λοιπον.

Σημειωνω οτι προσωπικα δεν με συμφερει καθολου να παψει να μετραει η προυπηρεσια,αλλα οταν εχω μια αποψη τη στηριζω παρα την προσωπικο οφελος ή μη.

Αποσυνδεδεμένος artemisia

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Μάλλον τα γαλάζια παιδιά ξεκίνησαν κιόλας την αντιπολίτευση. Μία βλάκεία ενός που αναφέρθηκε στο topic και την έχετε κάνει θέμα 5 σελίδων σε 2 μέρες. Έλεος με την υπερβολή και την παραπληροφόρηση όσο για αυτούς που δεν προσέρχονταν έως τώρα στον Ασεπ γιατί τα βύσματα τους διασφάλιζαν διαφορετικά ίσως ήρθε η ώρα να τον γευτούν. Όλα τα μυξιάρικα με πτυχίο μετα το 2005 μαθημένα στη λαμογιά με Π.Δ.Σ. και ωρομισθία, Σ.Δ.Ε, και δεν ξέρω εγω τι άλλο ψάχνουν τον εύκολο τρόπο διορισμού του 40% λές κι εμείς τρώμε κουτόχορτο. Ναι 49% απο τον πίνακα μόνο για τους έχοντες επιτυχία στον Ασέπ. Όσο λιγότερα λαμόγια τόσο καλύτερα...........

Συμφωνω .τον ασεπ να μην τον αποφυγει κανεις.
Επιπλεον κατι να γινει..ενας ασεπ και για τους απο χρονια διορισμενους.
οταν μιλαμε επι ισοις οροις...αναφερομαστε σε ολη τη γκαμα εκαπιδευτικων.
αυτοι γιατι δηλαδη δεν παιζουν στο παιχνιδι;
ποιος τους εχρησε καλους και αξιους που θα δε θα πρεπε να δωσουν εναν τουλαχιστον ασεπ να δουν τι εστι.

Αποσυνδεδεμένος ΜΙΛΤΟΣΤΑΜΜΥ

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
ΜΕΓΑΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ;;;  ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182629
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)