*

Αποστολέας Θέμα: ΠΔΣ-Αναστολή προσλήψεων  (Αναγνώστηκε 90768 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

ln03

• Επισκέπτης
Απ: ΠΔΣ-Αναστολή προσλήψεων
« Απάντηση #154 στις: Οκτωβρίου 09, 2009, 05:03:13 pm »
ω
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 23, 2010, 09:54:58 pm από ln03 »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 03:40:02 »

Αποσυνδεδεμένος Landau

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση.. BAZINGA!
    • Προφίλ
« Απάντηση #155 στις: Οκτωβρίου 09, 2009, 05:07:16 pm »
1. Αφού είσαι τσακάλι, θα διοριστείς μην ανησυχείς!
2. Άσε εμάς τους ταπεινούς να παλεύουμε για την ΠΔΣ!

3. Στους περισσότερους μαθητές η ΠΔΣ είναι χρήσιμη!
4. Φυσικά και δεν θέλουμε να πάρουμε ώρες στην ΠΔΣ για οικονομικούς λόγους, αλλά για τα μόρια, όπως επίσης και την ωρομισθία δεχόμαστε για τα μόρια και όχι για οικονομικούς λόγους.
5. Τέλος, αν απευθύνεσαι σε εκπαιδευτικούς τόσο απαξιωτικά (σαν να είναι άχρηστοι), φαντάζομαι πώς θα μιλάς στους μαθητές!

Επιτυχούσα στον τελευταίο ΑΣΕΠ (και πρώτο που έδωσα) και για λίγο μη διοριστέα.

Δεν μίλησα υποτιμητικά για κανέναν, εκτός από αυτούς που ανέφερα (αντιπαθώ την κάθε είδους θήρα.. βαθμοθηρία, μοριοθηρία κλπ).
Κι εγώ ακριβώς το ίδιο πέτυχα στον πρόσφατο ΑΣΕΠ (και πρώτο επίσης). Σου εύχομαι διορισμό σύντομα (ακόμα και ως επιλαχούσα του χρόνου) για να μην ταλαιπωρείσαι από όλα αυτά.
"Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it."
(Richard P. Feynman ?)

"The first condition of progress is the removal of censorship."
(George Bernard Shaw)

Αποσυνδεδεμένος ΜΙΛΤΟΣΤΑΜΜΥ

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #156 στις: Οκτωβρίου 09, 2009, 05:13:17 pm »
Παιδιά με το συμπάθιο αλλά έχετε ξεφύγει τελείως. Μερικοί είστε έτοιμοι να αρπαχτείτε μεταξύ σας. Είμαι πολύ χαρούμενος που μένω στην Ελλάδα και όλοι εμείς οι συνάδελφοι ψάχναμε μέχρι πριν από μερικές ημέρες βύσμα για να κάνουμε ΠΔΣ για το καλό των παιδιών και όχι για την προϋπηρεσία μας. :P :P
Οι παλαιότεροι (αρχαίοι ίσως του θεσμού) γνωρίζουν ότι η ΠΔΣ έτυχε να ξεκινήσει και Νοέμβριο μήνα. Τότε δεν έφυγαν τα παιδιά για φροντιστήρια;; ;)
Εάν και εφόσον καλέσουν ωρομίσθιους μόνο μέσα από τους πίνακες ( όχι των συρταριών βέβαια) πιστεύω θα πονέσουν πολλοί συνάδελφοι  που είχαν δυνατά βύσματα και έπαιρναν 10ωρα σε ένα ή το πολύ σε δύο σχολεία.
Εάν δεν καλέσουν από τους πίνακες θα τους πάρει ο διά.λος και αυτούς όπως τους προϋγούμενους.

ΜΕΓΑΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ;;;  ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ

ln03

• Επισκέπτης
« Απάντηση #157 στις: Οκτωβρίου 09, 2009, 05:16:12 pm »
Είμαστε αναγκασμένοι να κυνηγάμε βαθμούς και μόρια, όλοι μας οι αδιόριστοι, επειδή είναι έτσι το σύστημα!
Οι περισσότεροι (αν όχι όλοι) δεν είναι ικανοποιημένοι από αυτήν την κατάσταση!

Οι περισσότεροι θέλουμε 100% ΑΣΕΠ για διορισμό, αλλά έτσι όπως είναι τα πράγματα, πρέπει να κυνηγήσουμε μόρια όσο μπορούμε δυστυχώς! Και δεν πρέπει να κατηγορούμε κανέναν για αυτό!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 03:40:02 »

Αποσυνδεδεμένος anastasia86

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #158 στις: Οκτωβρίου 09, 2009, 05:22:45 pm »
Μοριοθήρες μας έχει κάνει το σύστημα από μόνο του, αλλά αυτό είναι άλλο τεράστιο θέμα. Ως μαθήτρια, η ΠΔΣ εμένα, όπως και παιδιά από πολύτεκνες οικογένειες,με βοήθησε αρκετά γιατί στο σχολείο είχαμε ανεπαρκέστατους καθηγητές σε κάποια μαθήματα. Υπάρχουν μαθητές που και καλοί είναι και διαβάζουν αλλά έχουν απορίες που πρέπει να λύσουν και δεν διαθέτουν χρήματα για φροντιστήρια. Όσο για το ΑΣΕΠ, υπάρχουν επιτυχόντες 3 και 4 συνεχόμενες φορές και ακόμη περιμένουν να μπουν σε σχολείο γιατί κάποιοι άλλοι τους παίρνουν τη θέση με διάφορα μόρια. Σχετικά με το οικονομικό, όλοι γνωρίζουμε ότι δεν πληρώνονται στην ώρα τους, αλλά τουλάχιστον αποκτούν κάποια προϋπηρεσία και κάποια μόρια τα οποία αλλους λίγο και άλλους πολύ τους βοηθούν. Η συζήτηση γίνεται για το πως θα πρέπει να γίνεται η επιλογή για τους διδάσκοντες στην ΠΔΣ καθώς αυτός ο θεσμός είναι μια βοήθεια ουσιαστική και αποτελεσματική για όσους το χρησιμοποιούν σωστά αλλά και οικονομική για τους μαθητές, αλλά ως εκπαιδευτικοί μέσα σε έναν ταλαιπωρημένο κλάδο το βλέπουμε αυτή τη στιγμή ίσως λίγο περισσότερο από τη σκοπιά της θέσης εργασίας και των μορίων. :) Η λύση για τους πίνακες ωρομισθίων νομίζω πως είναι από τις καλύτερες.

ΥΓ: Και για να προλάβω μερικούς, δε λέω σε καμιά περίπτωση ότι χρησιμοποιούμε τους μαθητές και την ανάγκη ύπαρξης της πρόσθετης για προσωπικό όφελος.
Πες αυτό που θες, όπως θα ήθελες να το ακούσεις...

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #159 στις: Οκτωβρίου 09, 2009, 05:28:21 pm »
Μοριοθήρες μας έχει κάνει το σύστημα από μόνο του, αλλά αυτό είναι άλλο τεράστιο θέμα. Ως μαθήτρια, η ΠΔΣ εμένα, όπως και παιδιά από πολύτεκνες οικογένειες,με βοήθησε αρκετά γιατί στο σχολείο είχαμε ανεπαρκέστατους καθηγητές σε κάποια μαθήματα. Υπάρχουν μαθητές που και καλοί είναι και διαβάζουν αλλά έχουν απορίες που πρέπει να λύσουν και δεν διαθέτουν χρήματα για φροντιστήρια. Όσο για το ΑΣΕΠ, υπάρχουν επιτυχόντες 3 και 4 συνεχόμενες φορές και ακόμη περιμένουν να μπουν σε σχολείο γιατί κάποιοι άλλοι τους παίρνουν τη θέση με διάφορα μόρια. Σχετικά με το οικονομικό, όλοι γνωρίζουμε ότι δεν πληρώνονται στην ώρα τους, αλλά τουλάχιστον αποκτούν κάποια προϋπηρεσία και κάποια μόρια τα οποία αλλους λίγο και άλλους πολύ τους βοηθούν. Η συζήτηση γίνεται για το πως θα πρέπει να γίνεται η επιλογή για τους διδάσκοντες στην ΠΔΣ καθώς αυτός ο θεσμός είναι μια βοήθεια ουσιαστική και αποτελεσματική για όσους το χρησιμοποιούν σωστά αλλά και οικονομική για τους μαθητές, αλλά ως εκπαιδευτικοί μέσα σε έναν ταλαιπωρημένο κλάδο το βλέπουμε αυτή τη στιγμή ίσως λίγο περισσότερο από τη σκοπιά της θέσης εργασίας και των μορίων. :) Η λύση για τους πίνακες ωρομισθίων νομίζω πως είναι από τις καλύτερες.

ΥΓ: Και για να προλάβω μερικούς, δε λέω σε καμιά περίπτωση ότι χρησιμοποιούμε τους μαθητές και την ανάγκη ύπαρξης της πρόσθετης για προσωπικό όφελος.

Και όμως πολλοί από εμάς έλεγαν στα παιδιά της τάξης τους τελειώνοντας η χρονιά:  Πες τε στον κύριο τάδε (συντονιστή) ότι του χρόνου θέλετε εμένα. Γιατί το έλεγαν άραγε οεοοοοο ;D ;D ;D ;D
[/b][/b][/b][/i][/b]
ΜΕΓΑΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ;;;  ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ

Αποσυνδεδεμένος sec

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #160 στις: Οκτωβρίου 09, 2009, 05:30:29 pm »
Όλη αυτή η φασαρία γίνεται για το τίποτα αν δεν δεσμευτεί η υπουργός και δεν το πράξει στη συνέχεια ότι θα αυξήσει το ποσοστό των μόνιμων στα σχολεία. Είναι κριμα να βγαίνει σαν αίτημα το ποιός θα πάρει 2 ή 5 ωρίτσες πδσ (δηλ. απειροελάχιστα μοριάκια) ή να ψάχνουμε ψύλλους στα άχυρα για τον καλύτερο τρόπο διορισμού (!) όταν οι διορισμοί γίνονται με το σταγονόμετρο και η κατάσταση όσο πάει χειροτερεύει. Αυτό είναι το παράπονο των Έλλήνων καθηγητών ότι δεν μπορούν να πάρουν πδσ; Έλεος!
Ποιό είναι το ποσοστό των συμβασιούχων σχολικών φυλάκων στα σχολεία, ποιό των καθαριστριών και ποιό των καθηγητών;

ln03

• Επισκέπτης
« Απάντηση #161 στις: Οκτωβρίου 09, 2009, 05:33:59 pm »

Και όμως πολλοί από εμάς έλεγαν στα παιδιά της τάξης τους τελειώνοντας η χρονιά:  Πες τε στον κύριο τάδε (συντονιστή) ότι του χρόνου θέλετε εμένα. Γιατί το έλεγαν άραγε οεοοοοο ;D ;D ;D ;D
[/b][/b][/b][/i][/b]

Φυσικά για τα μόρια!

Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος που θα πήγαινε να εργαστεί στην ΠΔΣ αν δεν του έδινε μόρια για διορισμό η ΠΔΣ!
Εγώ σίγουρα δεν θα πήγαινα.

Και σίγουρα μου αρέσει να διδάσκω, και ενδιαφέρομαι για τα παιδιά, αλλά θα το έκανα ευχαρίστως αν ήμουν διορισμένη, και έμπαινε ο μισθός μου κάθε μήνα στην τράπεζα!

Αποσυνδεδεμένος apri

• Ιστορικό μέλος
  • Dum spiro, spero
    • Προφίλ
« Απάντηση #162 στις: Οκτωβρίου 09, 2009, 05:38:56 pm »
Υ.Γ. Αν το κράτος θέλει να γλυτώσει λεφτά μπορεί να το κάνει με το να είναι ποιο προσεχτικό την επόμενη φορά που θα μοιράζει δωροεπιταγές για laptops που τελικά γίνανε netbooks με αποκλειστικούς κερδισμένους τα καταστήματα πληροφορικής.

Μα ούτως ή άλλως, τα laptop χρηματοδοτήθηκαν από την ΕΕ στα πλαίσια του ΕΣΠΑ με σκοπό την τόνωση της αγοράς πληροφορικής (κάτι ανάλογο έγινε και με τις επιδοτήσεις κλιματιστικών) και τη μεγαλύτερη διάδοση της ευρυζωνικής σύνδεσης. Απ' ό,τι διάβαζα, γίνονταν διαπραγματεύσεις για πολύ καιρό, γιατί ήθελαν να δώσουν τους υπολογιστές φορτωμένους με λογισμικό. Τελικά τα λεφτά που εγκρίθηκαν έφταναν μόνο για netbook.

......τα φτερά άπλωσε πλέρια, άκρη ο κόσμος δεν έχει,
είναι πι' όμορφοι οι άγνωστοι πάντα γιαλοί.... (Κ. Χατζόπουλος)

Αποσυνδεδεμένος anastasia86

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #163 στις: Οκτωβρίου 09, 2009, 05:39:42 pm »

Και όμως πολλοί από εμάς έλεγαν στα παιδιά της τάξης τους τελειώνοντας η χρονιά:  Πες τε στον κύριο τάδε (συντονιστή) ότι του χρόνου θέλετε εμένα. Γιατί το έλεγαν άραγε οεοοοοο ;D ;D ;D ;D
[/b][/b][/b][/i][/b]

Αυτά συμβαίνουν παντού και πάντα και δεν μπορείς να τα ελέγξεις, δυστυχώς. Γι'αυτό το λόγο λέμε να υπάρχουν κριτήρια συγκεκριμένα για να επιλέγονται οι εκπαιδευτικοί. Το ότι το είπαν τα παιδιά δεν θα έχει καμιά σημασία νομίζω αν έρθει ένα ωραιότατο μέσον και πάρει τη θέση, αυτά είναι που πρέπει να περιοριστούν αν όχι να εξαφανιστούν. Προσωπικά δεν θα το έκανα ποτέ και το ίδιο ελπίζω και για τους συναδέλφους που παραθέτουν εδώ τις απόψεις τους και προσπαθούν για το συλλογικό καλό.
Πες αυτό που θες, όπως θα ήθελες να το ακούσεις...

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #164 στις: Οκτωβρίου 09, 2009, 05:40:26 pm »

Και όμως πολλοί από εμάς έλεγαν στα παιδιά της τάξης τους τελειώνοντας η χρονιά:  Πες τε στον κύριο τάδε (συντονιστή) ότι του χρόνου θέλετε εμένα. Γιατί το έλεγαν άραγε οεοοοοο ;D ;D ;D ;D
[/b][/b][/b][/i][/b]

Φυσικά για τα μόρια!

Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος που θα πήγαινε να εργαστεί στην ΠΔΣ αν δεν του έδινε μόρια για διορισμό η ΠΔΣ!
Εγώ σίγουρα δεν θα πήγαινα.

Και σίγουρα μου αρέσει να διδάσκω, και ενδιαφέρομαι για τα παιδιά, αλλά θα το έκανα ευχαρίστως αν ήμουν διορισμένη, και έμπαινε ο μισθός μου κάθε μήνα στην τράπεζα!
Εγώ θα πήγαινα για να τσιμπήσω ιδιαίτερα ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος kkamou

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #165 στις: Οκτωβρίου 09, 2009, 05:43:05 pm »
πιστευω οτι το παγωμα εγινε για τον ακριβως αναποδο λογο δηλαδη για να βαλουν τους δικους τους

Αποσυνδεδεμένος cowboy

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • ΕΙΜΑΙ ΚΑΡΑΦΛΟΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #166 στις: Οκτωβρίου 09, 2009, 05:44:30 pm »
χαχαχαχαα!!! :D :D Τωρα θα μπουν ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ αυτό ειναι ολο!!!!Δεν ειμαστε και τοσο βλακες να πιστευουμε τετοιες ανακοινώσεις!!!

Αποσυνδεδεμένος kkamou

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #167 στις: Οκτωβρίου 09, 2009, 05:46:03 pm »
δεν θα μπορουσα σε αυτην την εποχη που ζουμε να κατηγορησω καποιον που θα βαλει μεσο.δυστηχως δεν γινεται αλλιως μακαρι να υπηρχε αξιοκρατεια αλλα ζουμε στην ελλαδα

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182632
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)