0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
...έχει νόημα ΜΟΝΟ όταν μιλάμε για μαζικούς διορισμούς.
Παράθεση από: mtsag στις Οκτωβρίου 18, 2009, 12:01:48 pmΠαράθεση από: TEM στις Οκτωβρίου 18, 2009, 11:07:54 amΠοιος θα έπαιρνε από τον αναπληρωτών? Νομίζω ότι αυτό που έγραψες δεν το σκέφτηκες και πολύ.Θεωρείς εφικτό να οργανώσει την πδσ σε όλα τα σχολεία της Ελλάδας το υπεπθ?Στον πίνακα αναπληρωτών είμαστε όλοι ανακατεμένοι,θα έπαιρναν τηλέφωνα οι υπάλληλοι του υπουργείου σε καθηγητή στα Γιάννενα για να πάει στην Κρήτη!Μόνο χρόνο θα χάναμε έτσι. Φαντάζεσαι πόσες μέρες θα έπαιρνε αυτό? Για αυτό υπάρχουν σε κάθε νομό οι ΔΔΕ,για να διευθετούν τα προβλήματα που προκύπτουν στον εκάστοτε νομό,αφήνοντας για το υπουργείο τα πιο βαριά περιστατικά.Δεν με κατάλαβες νομίζω... οι κατά τόπους ΔΔΕ θα κατέτασσαν τις αιτήσεις που είχαν με βάση τη θέση των υποψηφίων στον ενιαίο πίνακα αναπληρωτών, στο οποίο είναι όλοι οι εκπαιδευτικοί, ανεξαρτήτως σε ποιο περιφέρεια ωρομισθίων έχουν κάνει δήλωση. Αυτό παρακάμπτει το πρόβλημα που αναφέρθηκε από πολλούς, ότι δηλαδή έκαναν αίτηση για ωρομισθία σε άλλη περιφέρεια από εκεί που έκαναν αίτηση για ΠΔΣ.Αυτή η ιδέα μου άρεσε.
Παράθεση από: TEM στις Οκτωβρίου 18, 2009, 11:07:54 amΠοιος θα έπαιρνε από τον αναπληρωτών? Νομίζω ότι αυτό που έγραψες δεν το σκέφτηκες και πολύ.Θεωρείς εφικτό να οργανώσει την πδσ σε όλα τα σχολεία της Ελλάδας το υπεπθ?Στον πίνακα αναπληρωτών είμαστε όλοι ανακατεμένοι,θα έπαιρναν τηλέφωνα οι υπάλληλοι του υπουργείου σε καθηγητή στα Γιάννενα για να πάει στην Κρήτη!Μόνο χρόνο θα χάναμε έτσι. Φαντάζεσαι πόσες μέρες θα έπαιρνε αυτό? Για αυτό υπάρχουν σε κάθε νομό οι ΔΔΕ,για να διευθετούν τα προβλήματα που προκύπτουν στον εκάστοτε νομό,αφήνοντας για το υπουργείο τα πιο βαριά περιστατικά.Δεν με κατάλαβες νομίζω... οι κατά τόπους ΔΔΕ θα κατέτασσαν τις αιτήσεις που είχαν με βάση τη θέση των υποψηφίων στον ενιαίο πίνακα αναπληρωτών, στο οποίο είναι όλοι οι εκπαιδευτικοί, ανεξαρτήτως σε ποιο περιφέρεια ωρομισθίων έχουν κάνει δήλωση. Αυτό παρακάμπτει το πρόβλημα που αναφέρθηκε από πολλούς, ότι δηλαδή έκαναν αίτηση για ωρομισθία σε άλλη περιφέρεια από εκεί που έκαναν αίτηση για ΠΔΣ.
Ποιος θα έπαιρνε από τον αναπληρωτών? Νομίζω ότι αυτό που έγραψες δεν το σκέφτηκες και πολύ.Θεωρείς εφικτό να οργανώσει την πδσ σε όλα τα σχολεία της Ελλάδας το υπεπθ?Στον πίνακα αναπληρωτών είμαστε όλοι ανακατεμένοι,θα έπαιρναν τηλέφωνα οι υπάλληλοι του υπουργείου σε καθηγητή στα Γιάννενα για να πάει στην Κρήτη!Μόνο χρόνο θα χάναμε έτσι. Φαντάζεσαι πόσες μέρες θα έπαιρνε αυτό? Για αυτό υπάρχουν σε κάθε νομό οι ΔΔΕ,για να διευθετούν τα προβλήματα που προκύπτουν στον εκάστοτε νομό,αφήνοντας για το υπουργείο τα πιο βαριά περιστατικά.
Όχι σε όλους,αλλά στους περισσότερους,αφού οι καθηγητές βαρέθηκαν να τους βλέπουν να κλαίγονται και τους έβαζαν το 5αράκι για να πάνε στο καλό.
Παράθεση από: sharon στις Οκτωβρίου 16, 2009, 01:39:35 pmδεν έβγαλαν φιλολόγους????μάλλον δεν,, όπως και η βοιωτίαΗ
δεν έβγαλαν φιλολόγους????μάλλον δεν,, όπως και η βοιωτία
Παράθεση από: TEM στις Οκτωβρίου 18, 2009, 12:08:35 pmΠαράθεση από: mtsag στις Οκτωβρίου 18, 2009, 12:01:48 pmΠαράθεση από: TEM στις Οκτωβρίου 18, 2009, 11:07:54 amΠοιος θα έπαιρνε από τον αναπληρωτών? Νομίζω ότι αυτό που έγραψες δεν το σκέφτηκες και πολύ.Θεωρείς εφικτό να οργανώσει την πδσ σε όλα τα σχολεία της Ελλάδας το υπεπθ?Στον πίνακα αναπληρωτών είμαστε όλοι ανακατεμένοι,θα έπαιρναν τηλέφωνα οι υπάλληλοι του υπουργείου σε καθηγητή στα Γιάννενα για να πάει στην Κρήτη!Μόνο χρόνο θα χάναμε έτσι. Φαντάζεσαι πόσες μέρες θα έπαιρνε αυτό? Για αυτό υπάρχουν σε κάθε νομό οι ΔΔΕ,για να διευθετούν τα προβλήματα που προκύπτουν στον εκάστοτε νομό,αφήνοντας για το υπουργείο τα πιο βαριά περιστατικά.Δεν με κατάλαβες νομίζω... οι κατά τόπους ΔΔΕ θα κατέτασσαν τις αιτήσεις που είχαν με βάση τη θέση των υποψηφίων στον ενιαίο πίνακα αναπληρωτών, στο οποίο είναι όλοι οι εκπαιδευτικοί, ανεξαρτήτως σε ποιο περιφέρεια ωρομισθίων έχουν κάνει δήλωση. Αυτό παρακάμπτει το πρόβλημα που αναφέρθηκε από πολλούς, ότι δηλαδή έκαναν αίτηση για ωρομισθία σε άλλη περιφέρεια από εκεί που έκαναν αίτηση για ΠΔΣ.Αυτή η ιδέα μου άρεσε.Αυτό βέβαια προϋποθέτει ότι όποιος θέλει να δουλέψει στην ΠΔΣ θα πρέπει να κάνει και αίτηση για αναπληρωτής, ώστε να φανεί στους πίνακες...
http://www.alfavita.gr/ank_b/ank18_10_9_939.phpAντιληφθηκα μια γνωστη μου Φυσικο ,που εχει παρει πτυχιο απο το Πανεπιστημιο Ρουμανιας το 1989, την εχουν βαλει στον πινακα ΠΔΣ Α Αθηνας με πτυχιο τον Ιουνιο 2009.... Το παραδειγμα της νομιζω σπαει ρεκορ στη διαφορα λαθους...
Παράθεση από: physicaest στις Οκτωβρίου 18, 2009, 01:27:17 pmhttp://www.alfavita.gr/ank_b/ank18_10_9_939.phpAντιληφθηκα μια γνωστη μου Φυσικο ,που εχει παρει πτυχιο απο το Πανεπιστημιο Ρουμανιας το 1989, την εχουν βαλει στον πινακα ΠΔΣ Α Αθηνας με πτυχιο τον Ιουνιο 2009.... Το παραδειγμα της νομιζω σπαει ρεκορ στη διαφορα λαθους...physicaest, τα ξένα πτυχία παίρνουν σαν ημ/νία κτήσης αυτόν του ΔΙΚΑΤΣΑ ή του ΔΟΑΤΑΠ αν έχουν προηγηθεί εξετάσεις σε μαθήματα. Οπότε σημασία έχει πότε έγινε η αναγνώριση και όχι πότε έγινε πτυχιούχος στη Ρουμανία. Μόνο αν αναγνωρίζεται ως ισότιμο και αντίστοιχο χωρίς να έχει υποβληθεί σε εξετάσεις σε μαθήματα, η ημ/νία είναι ταυτόσημη με την ημ/νία κτήσης στο ξένο κράτος.