0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παλαιότερα προσπαθούσαν οι δάσκαλοι, κι η κοινωνία ολάκερη, να κατανοήσουν τα αίτια της παραβατικότητος. Ταξικά αίτια, ρατσισμός, περιθωριοποίηση.
leon, όταν λες παλαιότερα, πότε εννοείς; Γιατί εγώ εκεί που έχω δουλέψει το έχω δει το έργο σε όλο του το μεγαλείο. Συμφωνώ φυσικά ότι ο επιθεωρητισμός τα τελευταία 2 χρόνια έχει θεριέψει.
αν βαλουμε τους 100 καλυτερους (στις εκπαιδευτικες βολες) αστυνομικους να προσπαθησουν να πετυχουν το κεφαλι, σημαδευοντας απο το πισω τζαμι εν κινησει αγροτικου, αμφιβαλλω αν θα τα καταφερνε το 1 με 2%. (οι αρρενες θυμηθειτε τις βολες που κανατε στο στρατο) ακομα και οι στρατοκαβλοι βαρεμενοι στο γαμο του καραγκιοζη εριχναν και ας το επαιζαν ραμπο.μη μπερδευουμε τις αστυνομικες ταινιες που βλεπαμε στα 15 με την πραγματικοτητα.αν ηταν τοσο καλος στο σημαδι θα εριχνε και στα λαστιχα και θα το σταματουσε.
Παλαιότερα προσπαθούσαν οι δάσκαλοι, κι η κοινωνία ολάκερη, να κατανοήσουν τα αίτια της παραβατικότητος. Ταξικά αίτια, ρατσισμός, περιθωριοποίηση. Τώρα όλα προσφέρουνται δωρεάν στο εύκολο. Φταιν τα δημοκρατικά σχολειά φταιν τα κακά γονίδια φταιν τα δικαιώματα κι οι ελευθερίες. Κι ως λύση του δράματος δίνεται η παπαδοπουλική συνταγή. Επιθεωρητισμοί επταετίας οιμωγές προς επίκλησιν επαναφοράς Νόμων 4000 κι ύφος μεταξικού γυμνασιάρχη του Μεσοπολέμου.