0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συμφωνώ με όλα αυτά που λέτε. Πιστεύω όμως ότι λόγω βιασύνης έκριναν άστοχα το συγκεκριμένο κριτήριο ως επαρκές. Γιατί και σε αυτή την περίπτωση δεν είναι ότι ευνοούνται κάποιοι συγκεκριμένοι που αυτοί θα ήθελαν να ευνοηθούν. Είναι απλά ένα αντικειμενικό, αλλά άστοχο κριτήριο.
Αυτο θα πει αξιοκρατεία.. Δηλαδή, ένα άτομο που πήρε το πτυχίο του ένα χρόνο νωρίτερα από εμένα, αλλά δεν έχει ούτε μια επιτυχία στον Ασεπ ή, έστω, έχει λιγότερα μόρια από εμένα στους πίνακες, παίρνει ωραιότατο 10ωρο κι εγω μένω απ' έξω; Εύγε!
Συγχαίρω την καινούρια υπουργό μπράβο της!!!!!!!!!!!Όσο σκέφτομαι ότι φέτος δε θα χρειαστεί να βάλλω μέσον.Πεθάναμε τόσα χρόνια.Δεν με ενδιαφέρει αν με πάρουν ή όχι με ενδιαφέρει ότι το κάθε τελειόφοιτο έπαιρνε 10 ώρες κι εγώ το κοιτούσα μη μπορώντας να κάνω τίποτα.