*

Αποστολέας Θέμα: Συγνώμη, κάποιος να ενημερώσει τη Διαμαντοπούλου για τους πίνακες ωρομισθίων...  (Αναγνώστηκε 16141 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος forschung

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
"Οι προσλήψεις ωρομισθίων εκπαιδευτικών που θα απασχοληθούν στην Πρόσθετη Διδακτική Στήριξη κατά το σχολ. έτος 2009-2010, θα γίνουν από συμπληρωματικό πίνακα, ο οποίος θα συνταχθεί από τις Δ/σεις Δ.Ε. λαμβάνοντας υπόψη τις αιτήσεις που έχουν υποβληθεί από τους υποψηφίους δυνάμει της (δ) σχετικής Υπουργικής Απόφασης και στον οποίο θα καταταχθούν οι αιτούντες με βάση την ημερομηνία κτήσης του πτυχίου τους και σε περίπτωση σύμπτωσης της ημερομηνίας αυτής, με βάση το βαθμό του πτυχίου τους".

Τους ενιαίους πίνακες αναπληρωτών και ωρομισθίων τι τους έχουμε;

Γιατί δεν έγινε δεκτή η πρόταση της ΟΛΜΕ να γίνονται οι προσλήψεις από τους πίνακες ωρομισθίων;
Αμφισβητεί κανείς την εγκυρότητά τους;
Αν ναι, ας βγει να το δηλώσει δημόσια!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος stratos91

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
Κι αυτό όμως δεν είναι ένα αντικειμενικό κριτήριο;

Αποσυνδεδεμένος lostin

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Αυτο θα πει αξιοκρατία.. Δηλαδή, ένα άτομο που πήρε το πτυχίο του ένα χρόνο νωρίτερα από εμένα, αλλά δεν έχει ούτε μια επιτυχία στον Ασεπ ή, έστω, έχει λιγότερα μόρια από εμένα στους πίνακες, παίρνει ωραιότατο 10ωρο κι εγω μένω απ' έξω; Εύγε!
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 13, 2009, 01:00:43 am από lostin »

Αποσυνδεδεμένος mimelismoni

• Έμπειρο μέλος
  • "παντ΄ανοιχτα παντ΄αγρυπνα τα ματια της ψυχης μου"
    • Προφίλ
σγχαρητηρια στο πασοκ που αλλαξε το ρουσφετολογικο συστημα της πδσ του ..πασοκ και το υποκαθιστα με ενα ....αξιοκρατικο συστημα!!!χαχα. ;D
http://filologoi02.webnode.gr/ το επισημο site του Πανελληνιου Συλλογου Αναπληρωτων Φιλολογων,παρακαλω οι Φιλολογοι πατηστε στο λινκ,εγγραφειτε στο Συλλογο και παρτε μερος στο Φορουμ.Μας αφορα ολους!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος nellynelly

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Μα γιατί δεν παίρνουν από τους πίνακες των ωρομίσθιων;;;Τι χαζομάρα είναι αυτή...πάνω που πήγαν να κανουν κάτι καλό... ???

Αποσυνδεδεμένος lostin

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Άντε τώρα μην τα βάλω με τη μαμά μου που δε με γέννησε 15 μέρες νωρίτερα! Γτ αν με γεννούσε 15 μέρες νωρίτερα, θα κέρδιζα χρονιά, θα έπαιρνα πτυχίο ένα χρόνο νωρίτερα και τώρα με το νέο αξιοκρατικό σύστημα, θα είχα ώρες ΠΔΣ!!!  :P

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
Συμφωνώ με όλα αυτά που λέτε. Πιστεύω όμως ότι λόγω βιασύνης έκριναν άστοχα το συγκεκριμένο κριτήριο ως επαρκές. Γιατί και σε αυτή την περίπτωση δεν είναι ότι ευνοούνται κάποιοι συγκεκριμένοι που αυτοί θα ήθελαν να ευνοηθούν. Είναι απλά ένα αντικειμενικό, αλλά άστοχο κριτήριο.

Αποσυνδεδεμένος marion

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
Συμφωνώ με όλα αυτά που λέτε. Πιστεύω όμως ότι λόγω βιασύνης έκριναν άστοχα το συγκεκριμένο κριτήριο ως επαρκές. Γιατί και σε αυτή την περίπτωση δεν είναι ότι ευνοούνται κάποιοι συγκεκριμένοι που αυτοί θα ήθελαν να ευνοηθούν. Είναι απλά ένα αντικειμενικό, αλλά άστοχο κριτήριο.

Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Σταύρο. Η ΠΔΣ έπρεπε να ξεκινήσει άμεσα. Θα έπρεπε λογικά να ορίσουν νέες ημερομηνίες για κατάθεση καινούριων αιτήσεων. Πάντως, πιστεύω ότι αυτό το κριτήριο θα ισχύσει για φέτος και μόνο. Θεωρώ ότι απ' του χρόνου, θα ισχύει η πρόσληψη για ΠΔΣ από τους πίνακες.
" Κάθε χώρα έχει την κυβέρνηση που της αξίζει. "

Αποσυνδεδεμένος nikbak

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Αυτο θα πει αξιοκρατεία.. Δηλαδή, ένα άτομο που πήρε το πτυχίο του ένα χρόνο νωρίτερα από εμένα, αλλά δεν έχει ούτε μια επιτυχία στον Ασεπ ή, έστω, έχει λιγότερα μόρια από εμένα στους πίνακες, παίρνει ωραιότατο 10ωρο κι εγω μένω απ' έξω; Εύγε!

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΠΤΥΧΙΟ ΤΟ 1993.ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΙΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΛΕΣΑΝ...ΚΑΤΑΛΑ
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 12, 2009, 11:28:25 pm από nikbak »

Αποσυνδεδεμένος maricagirl

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Συγχαίρω την καινούρια υπουργό μπράβο της!!!!!!!!!!!
Όσο σκέφτομαι ότι φέτος δε θα χρειαστεί να βάλλω μέσον.Πεθάναμε τόσα χρόνια.
Δεν με ενδιαφέρει αν με πάρουν ή όχι με ενδιαφέρει ότι το κάθε τελειόφοιτο έπαιρνε 10 ώρες κι εγώ το κοιτούσα μη μπορώντας να κάνω τίποτα.

Αποσυνδεδεμένος nikbak

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Συγχαίρω την καινούρια υπουργό μπράβο της!!!!!!!!!!!
Όσο σκέφτομαι ότι φέτος δε θα χρειαστεί να βάλλω μέσον.Πεθάναμε τόσα χρόνια.
Δεν με ενδιαφέρει αν με πάρουν ή όχι με ενδιαφέρει ότι το κάθε τελειόφοιτο έπαιρνε 10 ώρες κι εγώ το κοιτούσα μη μπορώντας να κάνω τίποτα.

ΣΥΜΦΩΝΩ...ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΛΕΣΑΝ ΠΟΤΕ...ΠΤΥΧΙΟ 1993
Κ ΠΤΥΧΙΟ 2007 ΕΠΑΙΡΝΑΝ 10 ΩΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΤΡΟΠΟ
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
Κι εγώ προτιμώ να βλέπω ένα πίνακα και να ξέρω ότι έχω αυτή τη σειρά με βάση το τάδε κριτήριο, όποιο κι αν είναι αυτό (γιατί ποτέ τα κριτήρια δεν ικανοποιούν τους πάντες), παρά να βλέπω τον καθένα που έχει μπάρμπα στην Κορώνη να παίρνει έτσι τη θέση και εγώ να είμαι το αρχικορόιδο.

Αποσυνδεδεμένος nikbak

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
ΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΠΑΛΑΙΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ
ΣΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΚΑΙ ΙΣΧΥΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΑΡΚΕΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΟΝ ΤΗΣ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΠΔΣ..ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΠΔΣ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΦΕΤΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΣΕΠ..Κ ΕΓΩ ΟΕΧΩ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ 2 ΑΣΕΠ...ΜΕ ΠΤΥΧΙΟ 1993

Αποσυνδεδεμένος lostin

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182686