0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καταρχάς ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις!! Ναι ευτυχώς τηρώ τις προϋποθέσεις για να πάρω έστω για ένα πεντάμηνο επιδότηση! Πιο πολύ ρωτάω και ψάχνω να δω τι ακριβώς γίνεται για να είμαι πιο υποψιασμένη σε μελλοντική παρόμοια περίπτωση!!
Αχ κ εγώ το προσπαθώ παρα πολύ αλλά αυτό πραγματικά δεν το είχα προσέξει καθόλου!! Και μάλιστα ψάχνοντας με αφορμή αυτό το λάθος, βρήκα ότι και από τους αναπληρωτές δεν μου έχουν κολλήσει σωστά τα ένσημα, (μου έχουν κολλήσει λιγότερα,σε δύο μήνες μάλιστα!!!)αν είναι δυνατόν και προσπαθώ και με αυτούς να βρω μια ακρη!!! Και καλοκαιριάτικα όλοι είναι φευγάτοι!
Καλησπέρα ! Είμαι ταμείο ανεργίας και παίρνω επίδομα. Εργάστηκα 6 βδομάδες το καλοκαίρι θερινή περίοδο και έκανα σποραδική απασχόληση. Την Τρίτη τελειώνει η σύμβαση μου και απολύομαι ξανά... Τί χαρτιά πρέπει να καταθέσω αυτή τη φορά στον Οαέδ; Προφανώς τη σποραδική υπογεγραμμένη με τις 2 ημέρες που θα έχω δουλέψει μέσα στον Αύγουστο, την απόλυση και τί άλλο; Χρειάζεται κάτι ακόμα;
Παράθεση από: Iris_ στις Αυγούστου 04, 2011, 04:25:55 pmΚαλησπέρα ! Είμαι ταμείο ανεργίας και παίρνω επίδομα. Εργάστηκα 6 βδομάδες το καλοκαίρι θερινή περίοδο και έκανα σποραδική απασχόληση. Την Τρίτη τελειώνει η σύμβαση μου και απολύομαι ξανά... Τί χαρτιά πρέπει να καταθέσω αυτή τη φορά στον Οαέδ; Προφανώς τη σποραδική υπογεγραμμένη με τις 2 ημέρες που θα έχω δουλέψει μέσα στον Αύγουστο, την απόλυση και τί άλλο; Χρειάζεται κάτι ακόμα;Θεωρώ ότι αυτά είναι αρκετά. Ουσιαστικά θα πας να κάνεις διακοπή της σποραδικής απασχόλησης για να μη σου κάνουν παρακράτηση από το μηνιαίο ταμείο ανεργίας σου. Δε χρειάζεται και τόσα δικαιολογητικά όσα σου ζήτησαν αρχικά για να εγκριθείς ως επιδοτούμενη άνεργη! Καλού κακού κάνε, όμως, ένα τηλέφωνο στην υπηρεσία και ρώτησε, μη τυχόν χρειάζονται και τίποτε άλλο και πηγαίνεις δεύτερη φορά!
@Iris_ όπως υποσχέθηκα πήρα τηλέφωνο και από τον ΟΑΕΔ Νεάπολης Θεσσαλονίκης μου απάντησαν ότι πηγαίνεις μόνο με την απόλυση από τον εργοδότη όπου δούλευες σποραδικά κι εκείνοι σταματάνε την περικοπή.Δε χρειάζεται κανένα επιπλέον δικαιολογητικό.
ας κάνω κ εγώ μια ερωτησούλα... θα ξαναεργαστώ για τη θερινή περίοδο σε φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης, για 4 ώρες. "κόβεται" εντελώς το επίδομα ανεργίας ή απλώς μειώνεται? θυμάμαι ότι αν έχει κάποιος 12 ώρες σε 3 μέρες, απλώς μειώνεται και δεν κόβεται το ταμείο. ευχαριστώ!