0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει αν έχει αλλάξει κάτι με τη σποραδική; Ισχύει αυτό με τα 12 ημερομίσθια; Μου είχαν πει ότι κάτι έχει αλλάξει! Ισχύει ή όχι; Επίσης τα 12 ημερομίσθια αν ισχύουν, όταν είσαι καθηγητής σε φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης, έχει σημασία πόσες ώρες θα εργαστείς κάθε μέρα;
Παράθεση από: Iris_ στις Ιουλίου 02, 2012, 03:28:32 pmΥπάρχει κάποιος που να γνωρίζει αν έχει αλλάξει κάτι με τη σποραδική; Ισχύει αυτό με τα 12 ημερομίσθια; Μου είχαν πει ότι κάτι έχει αλλάξει! Ισχύει ή όχι; Επίσης τα 12 ημερομίσθια αν ισχύουν, όταν είσαι καθηγητής σε φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης, έχει σημασία πόσες ώρες θα εργαστείς κάθε μέρα;Δεν ξέρω αν κάτι έχει αλλάξει με τη σποραδικη απασχόληση (πιθανώς αν κάτι είχε αλλάξει να το μαθαίναμε)αλλά σίγουρα δεν έχει καμιά σημασία το πόσες ώρες διδάσκεις ημερησίως. Αυτούς τους ενδιαφέρει να μη διδάξεις παραπάνω μέρες από τις οριζόμενες και όχι πόσες ώρες δίδαξες ανά ημέρα.
Παράθεση από: dimitrdim στις Ιουνίου 20, 2012, 06:35:27 pmας κάνω κ εγώ μια ερωτησούλα... θα ξαναεργαστώ για τη θερινή περίοδο σε φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης, για 4 ώρες. "κόβεται" εντελώς το επίδομα ανεργίας ή απλώς μειώνεται? θυμάμαι ότι αν έχει κάποιος 12 ώρες σε 3 μέρες, απλώς μειώνεται και δεν κόβεται το ταμείο. ευχαριστώ!Ναι, έτσι ακριβώς είναι και ονομάζεται σποραδική απασχόληση. Η μείωση είναι τόσα ημερομίσθια όσα ένσημα έχεις το μήνα. Προτείνω να βάλεις τις 4 ώρες σε μια μέρα, αν γίνεται, οπότε θα παίρνεις τα 21 από τα 25 ημερομίσθια επιδότησης. Δηλαδή 14,40
ας κάνω κ εγώ μια ερωτησούλα... θα ξαναεργαστώ για τη θερινή περίοδο σε φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης, για 4 ώρες. "κόβεται" εντελώς το επίδομα ανεργίας ή απλώς μειώνεται? θυμάμαι ότι αν έχει κάποιος 12 ώρες σε 3 μέρες, απλώς μειώνεται και δεν κόβεται το ταμείο. ευχαριστώ!
Μέχρι τώρα ίσχυε κανονικά η σποραδική απασχόληση για τους εκπαιδευτικούς.
Μην εμπιστεύεσαι και πολύ στην αντίδρασή τους. Ξέρεις πόσοι υπάλληλοι δεν ξέρουν τι τους γίνεται;
Συνάδελφε dimitrdim, όταν έχεις μερική απασχόληση μέχρι 12 ένσημα ένσημα το μήνα, δικαιούσαι μειωμένη επιδότηση και μπορείς να τη διεκδικήσεις.