0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
η ενδοσχολική εξέταση για τα άτομα με ειδικές ανάγκες δίνουν πάλι 3 ώρες;
Δηλαδή οι προφορικά εξεταζόμενοι βαθμολογούνται αυθημερόν ενώ όσοι διαγωνίζονται γραπτά την επόμενη είναι η πειραματική βαθμολόγηση και τη μεθεπόμενη η κανονική βαθμολόγηση. Στο διάστημα αυτό μπορεί να έχουν έρθει συμπληρωματικές οδηγίες για τους γραπτώς εξεταζόμενους οι οποίες δεν λαμβάνονται υπόψη στους προφορικά. Σωστά;Και από ότι διάβαζα στην εγκύκλιο οι βαθμολογη προσυνεννοούνται ώστε να έχουν ας πούμε έναν μπούσουλα για τις απαντήσεις στα θέματα προτού "αντιμετωπίσουν" τους μαθητές, χωρίς αυτό να είναι ούτε αναγκαίο ούτε δεσμευτικό.
Καλησπέρα σας. Επειδή μου διαφεύγει το εξής δεν ξέρω αν κάποιος μπορεί να απαντήσει. Υπάρχει κάποιος νόμος που να λέει ότι αν σε βάλουν βαθμολογητή πανελληνίων δεν κάνεις επιτήρηση. Αν και δεν έχω βρει κάτι τέτοιο στην νομοθεσία του έπαφου δεν ξέρω αν κάποιος γνωρίζει κάτι άλλο. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, δυστυχώς. Εμένα και πέρσι και φέτος με πήραν και βαθμολογήτρια και επιτηρήτρια, και δεν είμαι η μόνη...
Καλησπέρα σας. Επειδή μου διαφεύγει το εξής δεν ξέρω αν κάποιος μπορεί να απαντήσει. Υπάρχει κάποιος νόμος που να λέει ότι αν σε βάλουν βαθμολογητή πανελληνίων δεν κάνεις επιτήρηση.
Παράθεση από: smea31 στις Μαΐου 07, 2011, 09:50:57 pmΚαλησπέρα σας. Επειδή μου διαφεύγει το εξής δεν ξέρω αν κάποιος μπορεί να απαντήσει. Υπάρχει κάποιος νόμος που να λέει ότι αν σε βάλουν βαθμολογητή πανελληνίων δεν κάνεις επιτήρηση. Oxι, μπορει ο ιδιος εκπαιδευτικος να κανει και τα δύο.
Καλησπερα σας.Χρειαζομαι τα φωτα σας! Μολις εμαθα οτι με πηραν επιτηρητρια στις πανελληνιες ενω ειχα δηλωσει γραπτως οτι δε δεχομαι να παω,και στα 4 [!] σχολεια οπου δουλευω ως αναπληρωτρια.Υπαρχει καποια σχετικη νομοθεσια γι'αυτο?
Παράθεση από: luxe στις Μαΐου 10, 2012, 03:48:27 pmΚαλησπερα σας.Χρειαζομαι τα φωτα σας! Μολις εμαθα οτι με πηραν επιτηρητρια στις πανελληνιες ενω ειχα δηλωσει γραπτως οτι δε δεχομαι να παω,και στα 4 [!] σχολεια οπου δουλευω ως αναπληρωτρια.Υπαρχει καποια σχετικη νομοθεσια γι'αυτο?δε σε ρωτάνε αν θέλεις ή δε θέλεις να πας.
Παράθεση από: soul στις Μαΐου 10, 2012, 08:17:25 pmΠαράθεση από: luxe στις Μαΐου 10, 2012, 03:48:27 pmΚαλησπερα σας.Χρειαζομαι τα φωτα σας! Μολις εμαθα οτι με πηραν επιτηρητρια στις πανελληνιες ενω ειχα δηλωσει γραπτως οτι δε δεχομαι να παω,και στα 4 [!] σχολεια οπου δουλευω ως αναπληρωτρια.Υπαρχει καποια σχετικη νομοθεσια γι'αυτο?δε σε ρωτάνε αν θέλεις ή δε θέλεις να πας.φασισμος δηλαδη!!!