0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Με σειρά 95 περίπου φεύγω Δ Φάση;;;
Παράθεση από: evants στις Οκτωβρίου 24, 2009, 03:14:08 pmθα ηθελα να τεθει μια ακομη παραμετρος. Πού θα θελατε να διοριστειτε με την επικειμενη και ελπιζω επιτυχη για ολους μας φαση;... αν ήμουν ελεύθερος σ' ένα Αιγαιοπελαγίτικο νησί, ως δέσμιος του γάμου, πλάι στο σπίτι μου ...!
θα ηθελα να τεθει μια ακομη παραμετρος. Πού θα θελατε να διοριστειτε με την επικειμενη και ελπιζω επιτυχη για ολους μας φαση;
Παράθεση από: aristos2 στις Οκτωβρίου 24, 2009, 03:21:44 pmΠαράθεση από: alek81 στις Οκτωβρίου 24, 2009, 03:19:53 pmΠαράθεση από: eri02 στις Οκτωβρίου 24, 2009, 03:17:55 pmθες να ανοιξουμε το κωμμωτηριο συναιτερικα?...και γω για λιγο θα την χασω την αναπλήρωση...και χω κανει την τραγική σκεψη...αν ειμαι στο τσακ για αναπληρωτρια κια δε φυγω θα παρουν και λιγους ωρομισθιους ...αν ειμαι στο τσκ και για ωρομισθια???αν παρουν 1 και είμαι το 2????και μετα απο αυτη τη σκεψη λεω το κωμμωτηριο να το ανοιξουμε σε γωνιακο δρόμο...alek.eri.sch.com κατά το litsa.com... πόσο πάει το στρατιωτικό κούρεμα;Για ΄σενα μόνο προσφορά 1 μήνα δωρεάν
Παράθεση από: alek81 στις Οκτωβρίου 24, 2009, 03:19:53 pmΠαράθεση από: eri02 στις Οκτωβρίου 24, 2009, 03:17:55 pmθες να ανοιξουμε το κωμμωτηριο συναιτερικα?...και γω για λιγο θα την χασω την αναπλήρωση...και χω κανει την τραγική σκεψη...αν ειμαι στο τσακ για αναπληρωτρια κια δε φυγω θα παρουν και λιγους ωρομισθιους ...αν ειμαι στο τσκ και για ωρομισθια???αν παρουν 1 και είμαι το 2????και μετα απο αυτη τη σκεψη λεω το κωμμωτηριο να το ανοιξουμε σε γωνιακο δρόμο...alek.eri.sch.com κατά το litsa.com... πόσο πάει το στρατιωτικό κούρεμα;
Παράθεση από: eri02 στις Οκτωβρίου 24, 2009, 03:17:55 pmθες να ανοιξουμε το κωμμωτηριο συναιτερικα?...και γω για λιγο θα την χασω την αναπλήρωση...και χω κανει την τραγική σκεψη...αν ειμαι στο τσακ για αναπληρωτρια κια δε φυγω θα παρουν και λιγους ωρομισθιους ...αν ειμαι στο τσκ και για ωρομισθια???αν παρουν 1 και είμαι το 2????και μετα απο αυτη τη σκεψη λεω το κωμμωτηριο να το ανοιξουμε σε γωνιακο δρόμο...alek.eri.sch.com κατά το litsa.com
θες να ανοιξουμε το κωμμωτηριο συναιτερικα?...και γω για λιγο θα την χασω την αναπλήρωση...και χω κανει την τραγική σκεψη...αν ειμαι στο τσακ για αναπληρωτρια κια δε φυγω θα παρουν και λιγους ωρομισθιους ...αν ειμαι στο τσκ και για ωρομισθια???αν παρουν 1 και είμαι το 2????και μετα απο αυτη τη σκεψη λεω το κωμμωτηριο να το ανοιξουμε σε γωνιακο δρόμο...
Και για πάντα αν βγεις αληθινός (250).
Παράθεση από: aristos2 στις Οκτωβρίου 24, 2009, 03:20:37 pmΠαράθεση από: evants στις Οκτωβρίου 24, 2009, 03:14:08 pmθα ηθελα να τεθει μια ακομη παραμετρος. Πού θα θελατε να διοριστειτε με την επικειμενη και ελπιζω επιτυχη για ολους μας φαση;... αν ήμουν ελεύθερος σ' ένα Αιγαιοπελαγίτικο νησί, ως δέσμιος του γάμου, πλάι στο σπίτι μου ...! ...βρε το θρυλεοντα....!που μου θελει κι Αμοργους και Φολεγανδρους........μια Παλαιοκατουνα και θα πεις κι ευχαριστω! ...γονυπετης, εννοαται...
Παράθεση από: adigoni στις Οκτωβρίου 24, 2009, 03:21:24 pmΜε σειρά 95 περίπου φεύγω Δ Φάση;;;... εδώ σκέφτομαι να φύγω εγώ με σειρά 196 ... !
... αν ήμουν ελεύθερος σ' ένα Αιγαιοπελαγίτικο νησί, ως δέσμιος του γάμου, πλάι στο σπίτι μου ...!
Παράθεση από: aristos2 στις Οκτωβρίου 24, 2009, 03:24:36 pmΠαράθεση από: adigoni στις Οκτωβρίου 24, 2009, 03:21:24 pmΜε σειρά 95 περίπου φεύγω Δ Φάση;;;... εδώ σκέφτομαι να φύγω εγώ με σειρά 196 ... ! ...κι εγώ που είμαι 14 πιο κάτω από τον Αριίστο2.......(δεν μου πιάνει και το χέρι στην τέχνη της κομμωτικής...καταστράφηκα!!!!!!!!)
... είμαι μαζί σας, για να κατοικήσω μόνος την κορφή...
Εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο....δεν έπρεπε χθες να ανακοινώνονταν προσλήψεις Ειδικής Αγωγής;;;