0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα αδέλφια ... όσοι έστω απομείνατε στα χαρακώματα, μετά τη σφοδρότατη κι επί μήνα και πλέον καθυστερούσα μάχη της 22/10! (Λόγω 28ης, επιδιώκω να είμαι επίκαιρος).Πλέον, με σχετική και συγγρατημένη αισιοδοξία ατενίζω το μέλλον του πολέμου / αναπλήρωσης!!!250 ήρωες θα στεφθούν ακόμη, τι στην ευχή ..., σε τόπο με τέτοια και τόση παράδοση. Μήπως μάλιστα η πλειονότητα διαπράξει την ανδραγαθία της στην επόμενη μάχη, που ο αριθμολάγνος Άριστ2 ή η σύζυγός του κοντεύουν να με πείσουν ότι θα προσεγγίσει τους 200 ...Λέτε μωρέ αδέλφια ...;Ποιός φυλάει σκοπιά 2-4;εγω ειμαι σκοπια στον ορχο. Αέραααααααα....
Αν μείνω για 20 ή χειρότερα για 2 -3 άτομα έξω θα γίνω κομμώτρια!!!!!!!!!!
Μπράβο αριστ2 για τους υπολογισμούς !!! Και ύστερα λένε ότι εμείς οι φιλόλογοι δε τα πάμε καλά με τους αριθμούς , τελικά στην ανάγκη μέχρι και αυτούς μπορεί να αγαπήσουμε . Αν , βέβαια , μας απομένουν πάνω από 1500 πιστώσεις , πιστεύω ότι όσοι βρίσκονται στο μεταίχμιο της αναπλήρωσης θα δουλέψουν φέτος .
θες να ανοιξουμε το κωμμωτηριο συναιτερικα?...και γω για λιγο θα την χασω την αναπλήρωση...και χω κανει την τραγική σκεψη...αν ειμαι στο τσακ για αναπληρωτρια κια δε φυγω θα παρουν και λιγους ωρομισθιους ...αν ειμαι στο τσκ και για ωρομισθια???αν παρουν 1 και είμαι το 2????και μετα απο αυτη τη σκεψη λεω το κωμμωτηριο να το ανοιξουμε σε γωνιακο δρόμο...
θα ηθελα να τεθει μια ακομη παραμετρος. Πού θα θελατε να διοριστειτε με την επικειμενη και ελπιζω επιτυχη για ολους μας φαση;
Παράθεση από: eri02 στις Οκτωβρίου 24, 2009, 03:17:55 pmθες να ανοιξουμε το κωμμωτηριο συναιτερικα?...και γω για λιγο θα την χασω την αναπλήρωση...και χω κανει την τραγική σκεψη...αν ειμαι στο τσακ για αναπληρωτρια κια δε φυγω θα παρουν και λιγους ωρομισθιους ...αν ειμαι στο τσκ και για ωρομισθια???αν παρουν 1 και είμαι το 2????και μετα απο αυτη τη σκεψη λεω το κωμμωτηριο να το ανοιξουμε σε γωνιακο δρόμο...alek.eri.sch.com κατά το litsa.com
Παράθεση από: alek81 στις Οκτωβρίου 24, 2009, 03:19:53 pmΠαράθεση από: eri02 στις Οκτωβρίου 24, 2009, 03:17:55 pmθες να ανοιξουμε το κωμμωτηριο συναιτερικα?...και γω για λιγο θα την χασω την αναπλήρωση...και χω κανει την τραγική σκεψη...αν ειμαι στο τσακ για αναπληρωτρια κια δε φυγω θα παρουν και λιγους ωρομισθιους ...αν ειμαι στο τσκ και για ωρομισθια???αν παρουν 1 και είμαι το 2????και μετα απο αυτη τη σκεψη λεω το κωμμωτηριο να το ανοιξουμε σε γωνιακο δρόμο...alek.eri.sch.com κατά το litsa.com... πόσο πάει το στρατιωτικό κούρεμα;