0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: dimstella στις Οκτωβρίου 24, 2009, 03:13:06 pmΠαράθεση από: ΑΠΟΣΠΕΡΙΤΗΣ στις Οκτωβρίου 24, 2009, 11:15:39 amΜπράβο αριστ2 για τους υπολογισμούς !!! Και ύστερα λένε ότι εμείς οι φιλόλογοι δε τα πάμε καλά με τους αριθμούς , τελικά στην ανάγκη μέχρι και αυτούς μπορεί να αγαπήσουμε . Αν , βέβαια , μας απομένουν πάνω από 1500 πιστώσεις , πιστεύω ότι όσοι βρίσκονται στο μεταίχμιο της αναπλήρωσης θα δουλέψουν φέτος .Τα δικά μου στοιχεία δείχνουν 9716 προσλήψεις μέχρι στιγμής1/9/2009 ΠΕ70 14921/9/2009 ΠΕ60 6241/9/2009
Παράθεση από: ΑΠΟΣΠΕΡΙΤΗΣ στις Οκτωβρίου 24, 2009, 11:15:39 amΜπράβο αριστ2 για τους υπολογισμούς !!! Και ύστερα λένε ότι εμείς οι φιλόλογοι δε τα πάμε καλά με τους αριθμούς , τελικά στην ανάγκη μέχρι και αυτούς μπορεί να αγαπήσουμε . Αν , βέβαια , μας απομένουν πάνω από 1500 πιστώσεις , πιστεύω ότι όσοι βρίσκονται στο μεταίχμιο της αναπλήρωσης θα δουλέψουν φέτος .Τα δικά μου στοιχεία δείχνουν 9716 προσλήψεις μέχρι στιγμής1/9/2009 ΠΕ70 14921/9/2009 ΠΕ60 6241/9/2009
Μπράβο αριστ2 για τους υπολογισμούς !!! Και ύστερα λένε ότι εμείς οι φιλόλογοι δε τα πάμε καλά με τους αριθμούς , τελικά στην ανάγκη μέχρι και αυτούς μπορεί να αγαπήσουμε . Αν , βέβαια , μας απομένουν πάνω από 1500 πιστώσεις , πιστεύω ότι όσοι βρίσκονται στο μεταίχμιο της αναπλήρωσης θα δουλέψουν φέτος .
Η ΠΕΡΙΦΡΑΣΤΙΚΗ ΠΕΤΡΑΜίλα. Πὲς κάτι, ὁτιδήποτε.Μόνο μὴ στέκεις σὰν ἀτσάλινη ἀπουσία.Διάλεξε ἔστω κάποια λέξη,ποὺ νὰ σὲ δένει πιὸ σφιχτὰμὲ τὴν ἀοριστία.Πές:«ἄδικα»,«δέντρο»,«γυμνό».Πές:«θὰ δοῦμε»,«ἀστάθμητο»,«βάρος».Ὑπάρχουν τόσες λέξεις ποὺ ὀνειρεύονταιμιὰ σύντομη, ἄδετη, ζωὴ μὲ τὴ φωνή σου.Μίλα.Ἔχουμε τόση θάλασσα μπροστά μας.Ἐκεῖ ποὺ τελειώνουμε ἐμεῖς ἀρχίζει ἡ θάλασσα.Πὲς κάτι.Πὲς «κῦμα», ποὺ δὲν στέκεται.Πὲς «βάρκα», ποὺ βουλιάζειἂν τὴν παραφορτώσεις μὲ προθέσεις.Πὲς «στιγμή»,ποὺ φωνάζει βοήθεια ὅτι πνίγεται,μὴν τὴ σῴζεις,πὲς«δὲν ἄκουσα».Μίλα.Οἱ λέξεις ἔχουν ἔχθρες μεταξύ τους,ἔχουν τοὺς ἀνταγωνισμούς:ἂν κάποια ἀπ᾿ αὐτὲς σὲ αἰχμαλωτίσει,σ᾿ ἐλευθερώνει ἄλλη.Τράβα μία λέξη ἀπ᾿ τὴ νύχταστὴν τύχη.Ὁλόκληρη νύχτα στὴν τύχη.Μὴ λὲς «ὁλόκληρη»,πὲς «ἐλάχιστη»,ποὺ σ᾿ ἀφήνει νὰ φύγεις.Ἐλάχιστηαἴσθηση,λύπηὁλόκληρηδική μου.Ὁλόκληρη νύχτα.Μίλα.Πὲς «ἀστέρι», ποὺ σβήνει.Δὲν λιγοστεύει ἡ σιωπὴ μὲ μιὰ λέξη.Πὲς «πέτρα»,ποὺ εἶναι ἄσπαστη λέξη.Ἔτσι, ἴσα ἴσα,νὰ βάλω ἕναν τίτλοσ᾿ αὐτὴ τὴ βόλτα τὴν παραθαλάσσια.Aφιερωμένο στη Γλωσσολόγο που, αν επιθυμεί, προτείνει τη δική της λέξη / τίτλο σ᾿ αὐτὴ τὴ βόλτα τὴν παραθαλάσσια ...
"Δεν είναι λέξη ο καιρός. Είναιο κακοήθης όγκος της στιγμής""Μέσα σου σκάβε:ξεθάβονταςμέρες παιδικέςγια τρυφεράεξαίσια ποίηματα".
aristos2 να ξερεις οταν σε φωναξουν με το καλο κ θα ναι συντομα , εγω προσωπικα θα χαρω παρα πολυ κ ας μη σε ξερω , γιατι το αξιζεις .Αμαν πια στο σχολειο μου εχει μαζευτει ολη η γερουσια ας ερθει καποιος να τους στειλει σπιτι τους , αφου ετσι κ αλλιως βαριουνται κ κοιτανε συνεχεια να λουφαρουν, τα σχολεια χρειαζονται ΝΕΟ ΑΙΜΑ .Χρειαζονται ατομα σαν τον Αristo με ορεξη κ κεφι.Καλο κουραγιο σε οσους περιμενουν ακομα, η Αννουλα του χιονια το ειπε εντος 10 ημερων οι επομενοι αναπληρωτες.Καλο κουραγιο κ δυναμη γιατι ειναι μακρυς ο αγωνας κ ο δρομος ολων μας .