0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: kozzi1 στις Οκτωβρίου 24, 2009, 03:39:37 pm... είμαι μαζί σας, για να κατοικήσω μόνος την κορφή......συντροφε, ξεχνας το συντεκνο...ξεχνας τη "μουντζα" που εφαγες.... σεμναααααααα
... είμαι μαζί σας, για να κατοικήσω μόνος την κορφή...
Παράθεση από: G7 02 στις Οκτωβρίου 24, 2009, 03:42:06 pmΕγώ να ρωτήσω κάτι άλλο....δεν έπρεπε χθες να ανακοινώνονταν προσλήψεις Ειδικής Αγωγής;;;... αν δεν απατώμαι, είναι για τη Δευτέρα.
Εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο....δεν έπρεπε χθες να ανακοινώνονταν προσλήψεις Ειδικής Αγωγής;;;
καλη επιτυχια ναχουμε...γενικως!!χαιρετω
ευχαριστώ για το κόπο σου...καλή επιτυχία και σε σένα. μήπως ξέρεις και πόσους ωρομίσθιους περίπου παίρνουν γιατί δε το έχω βρει πουθενά.
Παράθεση από: ΑΠΟΣΠΕΡΙΤΗΣ στις Οκτωβρίου 24, 2009, 11:15:39 amΜπράβο αριστ2 για τους υπολογισμούς !!! Και ύστερα λένε ότι εμείς οι φιλόλογοι δε τα πάμε καλά με τους αριθμούς , τελικά στην ανάγκη μέχρι και αυτούς μπορεί να αγαπήσουμε . Αν , βέβαια , μας απομένουν πάνω από 1500 πιστώσεις , πιστεύω ότι όσοι βρίσκονται στο μεταίχμιο της αναπλήρωσης θα δουλέψουν φέτος .Τα δικά μου στοιχεία δείχνουν 9716 προσλήψεις μέχρι στιγμής1/9/2009 ΠΕ70 14921/9/2009 ΠΕ60 6241/9/2009
Μπράβο αριστ2 για τους υπολογισμούς !!! Και ύστερα λένε ότι εμείς οι φιλόλογοι δε τα πάμε καλά με τους αριθμούς , τελικά στην ανάγκη μέχρι και αυτούς μπορεί να αγαπήσουμε . Αν , βέβαια , μας απομένουν πάνω από 1500 πιστώσεις , πιστεύω ότι όσοι βρίσκονται στο μεταίχμιο της αναπλήρωσης θα δουλέψουν φέτος .
συναδελφοι ακουσα στις ειδησεις οτι ενδεχεται να μειωθουν οι ποσοστωσεις τριτεκνων-πολυτεκνων.τι λετε?