*

Αποστολέας Θέμα: Δ φάση Φιλολόγων  (Αναγνώστηκε 93556 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mother29

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ: Δ φάση Φιλολόγων
« Απάντηση #196 στις: Οκτωβρίου 25, 2009, 08:37:14 pm »
παιδια καλησπερα και απο μενα, εγω αυριο ξεκιναω και ευχομαι και για σας αυτη η ωρα να ερθει συντομα ;)θελω απλως να σας μεταφερω οτι την παρασκευη στη δδε καλαματας που τοποθετηθηκαμε, συναδελφο τον εστειλαν σε σχολειο για 10 μερες ενα μηνα το πολυ οπως του ειπαν για να κατευνασουν λιγο τα πνευματα στο συγκεκριμενο σχολειο λογω ελλειψεων, μετα θα τον μεταφερουν σε αλλο, οποτε θεωρω οτι η δ φαση δεν θ αργησει....

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:17:50 »

Αποσυνδεδεμένος nefelh

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #197 στις: Οκτωβρίου 25, 2009, 09:05:50 pm »
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12333&subid=2&pubid=19379141

Μακάρι την άλλη εβδομαδα να ξερουμε. Εύχομαι να τελειώσει αυτή η αναμονή και να έχει καλό τέλος για όλους.
οταν λεει την επομενη βδομαδα θα τελειωσει η διαδικασια προσληψης κ καλυψης κενων,εννοει οτι κ αυτη τη βδομαδα θα παρει τους υπολοιπους;γτ εγω ημουν λιγο δυσπιστη κ πιστευα οτι εννοουσε απλα θα καλυφτουν τα πιο αναγκαια με αυτους που πηραν την προηγουμενη εβδομαδα.

Αποσυνδεδεμένος SAKIS1971

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #198 στις: Οκτωβρίου 25, 2009, 10:09:14 pm »

Kαλημέρα σε όλους /ες.!! Καλή μας υπομονή.. Μήπως γνωρίζει κανείς: όσοι δουλεύουμε πρωινή ωρομισθία με 11ωρο, γιατί δεν μας τηλ. για ΠΔΣ, αλλά μας προσπέρασαν;; Μην βιαστείτε΄να με κακοχαρακτηρίσετε, απλά έχω κάνει αίτηση ΠΔΣ πιό κοντά στο σπίτι μου απ΄ότι στην περιοχή που δουλεύω και επιπλέον εκεί "παίζουν " και δυσπρόσιτα. ίσως να το σκεφτόμουν...

δε μας εμφανιζχει καν το συστημα ως διαθεσιμους. το ρωτησα και αυτη ηταν η απαντηση. αλλωστε υπαρχει και το πλαφον των ωρων, οποτε και να μας καλουσαν δε θα μπορουσαμε να κανουμε και τα 2 ταυτοχρονα
δηλαδή για κάποιον που δουλεύει σ' ένα νομό πώς  ξέρει η δευτεροβάθμια άλλης περιοχής ότι δεν είναι διαθέσιμος??on lιine  δoυλεύει το σύστημα και για την πδσ?? μπράβο οργάνωση!!
Katiafil , αυτό που λες έγινε σε μια περιοχή ή σε όλες ισχύει το ίδιο??και κάτι άλλο: αν έχει κάποιος πρωινή ωρομισθία π.χ. 6 ώρες το σύστημα ''βλέπει'' ότι του λείπουν άλλες 5 για να συμπληρώσει ή τον προσπερνά κι  από δω πάν κι άλλοι????
[/quote]

εγω που εχω πρωινο 11ωρο στην αν μακ και θρακη αλλα για πδσ εκανα τα χαρτια μου κεντρικη μακ με καλεσαν απο κιλκισ θεσσαλονικη χωρις να γνωριζουν καν το πρωινο μου ωραριο

Αποσυνδεδεμένος aristos2

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Οι "δανειστές" επιτρέπουν την ύπαρξη σχολείων;
    • Προφίλ
« Απάντηση #199 στις: Οκτωβρίου 25, 2009, 10:25:46 pm »
Το σύστημα κλήσης ωρομισθίων είναι άσχετο από αυτό της ΠΔΣ.
Αν είσαι πρωινός ωρ/σθιος ή αν/τής κι έχεις κάνει χαρτιά για ΠΔΣ, σε καλούν, αρνείσαι και πάνε παρακάτω.
Αν έχεις αναλάβει ΠΔΣ, όταν κληθείς ωρομίσθιος, όπου και βέβαια παραμένεις διαθέσιμος, αφήνεις την ΠΔΣ ...
Πριν απ’ τα μάτια μου ήσουν φως.
Πριν απ’ τον Έρωτα έρωτας
Κι όταν σε πήρε το φιλί,
Γυναίκα ...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:17:50 »

Αποσυνδεδεμένος sgrig

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #200 στις: Οκτωβρίου 25, 2009, 10:47:07 pm »
Αρίστο, έχω σειρά 55 στον εκκαθαρισμένο αναπληρωτών. Πες μου έναν καλό λόγο να κοιμηθώ ήσυχη, με όνειρα αναπλήρωσης....

Αποσυνδεδεμένος sgrig

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #201 στις: Οκτωβρίου 25, 2009, 11:03:15 pm »
Απάντησε Αρίστο... Γιατί μου έρχονται συνέχεια στο μυαλό οι στίχοι του ποιητή: "Και καταντά το αύριο σαν αύριο να μη μοιάζει.. Δώδεκα και μισή / πώς πέρασεν η ώρα../ Δώδεκα και μισή / πώς πέρασαν τα χρόνια...

Αποσυνδεδεμένος katiafil

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #202 στις: Οκτωβρίου 25, 2009, 11:07:22 pm »

Kαλημέρα σε όλους /ες.!! Καλή μας υπομονή.. Μήπως γνωρίζει κανείς: όσοι δουλεύουμε πρωινή ωρομισθία με 11ωρο, γιατί δεν μας τηλ. για ΠΔΣ, αλλά μας προσπέρασαν;; Μην βιαστείτε΄να με κακοχαρακτηρίσετε, απλά έχω κάνει αίτηση ΠΔΣ πιό κοντά στο σπίτι μου απ΄ότι στην περιοχή που δουλεύω και επιπλέον εκεί "παίζουν " και δυσπρόσιτα. ίσως να το σκεφτόμουν...

δε μας εμφανιζχει καν το συστημα ως διαθεσιμους. το ρωτησα και αυτη ηταν η απαντηση. αλλωστε υπαρχει και το πλαφον των ωρων, οποτε και να μας καλουσαν δε θα μπορουσαμε να κανουμε και τα 2 ταυτοχρονα
δηλαδή για κάποιον που δουλεύει σ' ένα νομό πώς  ξέρει η δευτεροβάθμια άλλης περιοχής ότι δεν είναι διαθέσιμος??on lιine  δoυλεύει το σύστημα και για την πδσ?? μπράβο οργάνωση!!
Katiafil , αυτό που λες έγινε σε μια περιοχή ή σε όλες ισχύει το ίδιο??και κάτι άλλο: αν έχει κάποιος πρωινή ωρομισθία π.χ. 6 ώρες το σύστημα ''βλέπει'' ότι του λείπουν άλλες 5 για να συμπληρώσει ή τον προσπερνά κι  από δω πάν κι άλλοι????

εγω που εχω πρωινο 11ωρο στην αν μακ και θρακη αλλα για πδσ εκανα τα χαρτια μου κεντρικη μακ με καλεσαν απο κιλκισ θεσσαλονικη χωρις να γνωριζουν καν το πρωινο μου ωραριο
[/quote]

Προφανώς δεν λειτουργεί on line το σύστημα, παρά μόνο για τις περιπτώσεις που η διδε που έχει τον πίνακα ωρομισθίων σε καλεί για πδσ, οπότε και μπορεί να το ελέγξει!! τί να σας πώ αύριο θα τηλ. να μάθω τι παίζει και θα σας ενημερώσω σχετικά

Αποσυνδεδεμένος danah09

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #203 στις: Οκτωβρίου 26, 2009, 09:19:09 am »

Καλημέρα και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες.... Αρίστο, κρεμόμαστε από τα χείλια σου.....

Αποσυνδεδεμένος konpap

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #204 στις: Οκτωβρίου 26, 2009, 09:26:56 am »

Καλημέρα και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες.... Αρίστο, κρεμόμαστε από τα χείλια σου.....

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε Δημήτρη και Δήμητρα. Παιδιά μην κρεμόσαστε όλοι από τα χείλη του Αρίστος2 θα του κάνετε καμιά ζημιά του ανθρώπου....ένας - ένας!

Αποσυνδεδεμένος intemperanta

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #205 στις: Οκτωβρίου 26, 2009, 10:08:21 am »

[/quote]

Προφανώς δεν λειτουργεί on line το σύστημα, παρά μόνο για τις περιπτώσεις που η διδε που έχει τον πίνακα ωρομισθίων σε καλεί για πδσ, οπότε και μπορεί να το ελέγξει!! τί να σας πώ αύριο θα τηλ. να μάθω τι παίζει και θα σας ενημερώσω σχετικά
[/quote]

ρωτα και πες μας please τι σου ειπαν, επειδη με ενδιαφερει κια εμενα. (Λες να μου ειπν αυτο με το συστημα μονο για να με ξεφορτωθουν και να μην τους πρηζω?)

Αποσυνδεδεμένος GERMANOS

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #206 στις: Οκτωβρίου 26, 2009, 10:33:45 am »
Συνάδελφοι καλημέρα. Επικοινώνησα σήμερα με τη Δευτεροβάθμια Πειραιά για να με ενημερώσουν για τα κενά της συγκεκριμένης Δευτεροβάθμιας. Καταρχήν τους ενημέρωσα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του κ. Δημήτρη Καρύδη, στην εφημερίδα Piraeus press, ότι τα κενά στον Πειραιά είναι 40 κενά φιλολόγων. Ο συνάδελφος της Δευτεροβάθμιας μού απάντησε τα ακόλουθα " Τα κενά μπορεί να υπάρχουν και δεν αμφισβητώ ούτε όλα εσείς αναφέρετε αλλά ούτε όσα αναφέρει ο  κ. Δημήτρης Καρύδης. Εμείς γνωρίζουμε τα κενά που μας ανακοινώνει η ΠΥΣΔΕ. Σύμφωνα λοιπόν με την ΠΥΣΔΕ τα κενά στον Πειραιά είναι 8 αναπληρωτών και 3 ωρομισθίων. Η ΠΥΣΔΕ από τη δική της πλευρά δεν ανακοινώνει όλα τα κενά στη Δευτεροβάθμια για τον απλό λόγο ότι δεν υπάρχουν πιστώσεις από το Υπουργείο Παιδείας. Το Υπουργείο Παιδείας δεν ανακοινώνει νέες θέσεις γιατί δεν δίνει πιστώσεις το Υπουργείο Οικονομίας." Από ότι καταλάβατε συνεχίζεται το πρόβλημα των πιστώσεων. Τα κενά υπάρχουν αλλά πιστώσεις δεν δίνονται. Πρέπει να συνεχίζουμε να διαμαρτυρόμαστε αλλά και να φέρνουμε στο φως συνεχώς τη θλιβερή κατάσταση των κενών στα σχολεία τόσο για τους καθηγητές όσο και για τους μαθητές.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 26, 2009, 10:44:58 am από GERMANOS »

Αποσυνδεδεμένος alek81

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #207 στις: Οκτωβρίου 26, 2009, 10:46:42 am »
Τα υπόλοιπα κενά όμως δεν μπορούν να καλυφθούν έτσι απλά. Πόσους ωρομίσθιους πια;

Αποσυνδεδεμένος alek81

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #208 στις: Οκτωβρίου 26, 2009, 11:16:52 am »
Είναι χαρακτηριστικό ότι, ενώ για  την Αχαΐας το ΠΥΣΔΕ έχει ζητήσει 16 φιλόλογους αναπληρωτές, το ΥΠΕΠΘ «στέλνει» 4.

http://www.alfavita.gr/ank_b/ank26_10_9_759.php

Αποσυνδεδεμένος GERMANOS

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #209 στις: Οκτωβρίου 26, 2009, 11:40:01 am »
Aγαπητή Alek  τα κενά στη Δευτεροβάθμια Πειραιά δεν καλύπτονται με ωρομίσθιους, γενικά δεν καλύπτονται

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182821
  • Σύνολο θεμάτων: 19475
  • Σε σύνδεση σήμερα: 773
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)