0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12333&subid=2&pubid=19379141Μακάρι την άλλη εβδομαδα να ξερουμε. Εύχομαι να τελειώσει αυτή η αναμονή και να έχει καλό τέλος για όλους.
Παράθεση από: intemperanta στις Οκτωβρίου 25, 2009, 03:42:40 pmKαλημέρα σε όλους /ες.!! Καλή μας υπομονή.. Μήπως γνωρίζει κανείς: όσοι δουλεύουμε πρωινή ωρομισθία με 11ωρο, γιατί δεν μας τηλ. για ΠΔΣ, αλλά μας προσπέρασαν;; Μην βιαστείτε΄να με κακοχαρακτηρίσετε, απλά έχω κάνει αίτηση ΠΔΣ πιό κοντά στο σπίτι μου απ΄ότι στην περιοχή που δουλεύω και επιπλέον εκεί "παίζουν " και δυσπρόσιτα. ίσως να το σκεφτόμουν... δε μας εμφανιζχει καν το συστημα ως διαθεσιμους. το ρωτησα και αυτη ηταν η απαντηση. αλλωστε υπαρχει και το πλαφον των ωρων, οποτε και να μας καλουσαν δε θα μπορουσαμε να κανουμε και τα 2 ταυτοχρονα
Kαλημέρα σε όλους /ες.!! Καλή μας υπομονή.. Μήπως γνωρίζει κανείς: όσοι δουλεύουμε πρωινή ωρομισθία με 11ωρο, γιατί δεν μας τηλ. για ΠΔΣ, αλλά μας προσπέρασαν;; Μην βιαστείτε΄να με κακοχαρακτηρίσετε, απλά έχω κάνει αίτηση ΠΔΣ πιό κοντά στο σπίτι μου απ΄ότι στην περιοχή που δουλεύω και επιπλέον εκεί "παίζουν " και δυσπρόσιτα. ίσως να το σκεφτόμουν...
Παράθεση από: sharon στις Οκτωβρίου 25, 2009, 06:53:34 pmΠαράθεση από: intemperanta στις Οκτωβρίου 25, 2009, 03:42:40 pmKαλημέρα σε όλους /ες.!! Καλή μας υπομονή.. Μήπως γνωρίζει κανείς: όσοι δουλεύουμε πρωινή ωρομισθία με 11ωρο, γιατί δεν μας τηλ. για ΠΔΣ, αλλά μας προσπέρασαν;; Μην βιαστείτε΄να με κακοχαρακτηρίσετε, απλά έχω κάνει αίτηση ΠΔΣ πιό κοντά στο σπίτι μου απ΄ότι στην περιοχή που δουλεύω και επιπλέον εκεί "παίζουν " και δυσπρόσιτα. ίσως να το σκεφτόμουν... δε μας εμφανιζχει καν το συστημα ως διαθεσιμους. το ρωτησα και αυτη ηταν η απαντηση. αλλωστε υπαρχει και το πλαφον των ωρων, οποτε και να μας καλουσαν δε θα μπορουσαμε να κανουμε και τα 2 ταυτοχροναδηλαδή για κάποιον που δουλεύει σ' ένα νομό πώς ξέρει η δευτεροβάθμια άλλης περιοχής ότι δεν είναι διαθέσιμος??on lιine δoυλεύει το σύστημα και για την πδσ?? μπράβο οργάνωση!!Katiafil , αυτό που λες έγινε σε μια περιοχή ή σε όλες ισχύει το ίδιο??και κάτι άλλο: αν έχει κάποιος πρωινή ωρομισθία π.χ. 6 ώρες το σύστημα ''βλέπει'' ότι του λείπουν άλλες 5 για να συμπληρώσει ή τον προσπερνά κι από δω πάν κι άλλοι?
Καλημέρα και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες.... Αρίστο, κρεμόμαστε από τα χείλια σου.....