0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
To 24μηνο και δε θα καταργηθεί, αφού περιλαμβάνει την προϋπόθεση του ΑΣΕΠ, και δε θα καταστρατηγηθεί καμία χρονιά (εννοώ δε θα καλέσουν λιγότερους από αυτούς που το συμπλήρωσαν), γιατί κάτι τέτοιο είναι αντισυνταγματικό και γνωρίζουν ότι θα εγείρει θύελλα δικαστικών διεκδικήσεων.
Παράθεση από: aristos2 στις Οκτωβρίου 28, 2009, 08:10:10 amTo 24μηνο και δε θα καταργηθεί, αφού περιλαμβάνει την προϋπόθεση του ΑΣΕΠ, και δε θα καταστρατηγηθεί καμία χρονιά (εννοώ δε θα καλέσουν λιγότερους από αυτούς που το συμπλήρωσαν), γιατί κάτι τέτοιο είναι αντισυνταγματικό και γνωρίζουν ότι θα εγείρει θύελλα δικαστικών διεκδικήσεων.Α Κ Ρ Ι
H επέτειος του "ΟΧΙ" σηματοδοτεί και δικά μας ΟΧΙ:ΟΧΙ στην καθυστερημένη κάλυψη των κενών στα σχολεία ...ΟΧΙ στο "σπάσιμο" των κενών αναπληρωτών σε αντίστοιχα ωρομισθίων ...ΟΧΙ στην τακτική δυο ταχυτήτων των
Καλημέρα στους λίγους εναπομείναντες!! Ακούγεται πως τα ~600 κενά φιλολόγων που ανακοίνωσε το ίδιο το υπουργείο εδώ και 10 μέρες περίπου πρέπει να καλυφθούν. Νομίζω πως θα ήταν παράλογο να μην πάρουν μέχρι τα μέσα Νοέμβρη τους 500(247 πήραν ήδη). Αρα προφανώς και ο αριθμός της δ΄φάσης θα είναι ανάλογος με της γ΄. Τί λέτε, έχει κανείς κάτι νεότερο;
σε εμάς από 950 πήγαμε 1006 πιστεύω ότι πλέον θα φθάσουμε τους 1300 ίσως και να τους περάσουμε......το μόνο που μας κρατά πιο επιφυλακτιούς είναι οι πιστώσεις αν και είπαν ότι για την παιδεία θα δώσουνεγώ είμαι στο 220 πλέον στον καθαρό ...πιστεύω ότι αν δεν είμαι στη Δ φάση θα είμαι σε μιας απο τις μικρές που θα ακολουθήσουν......έχω 20,6+ υπολογίστε λοιπόν ότι η βάση μπορεί να πάει στο 20.3-20.5Μακάρι οι εικασίες μας να βγουν αληθινές....