*

Αποστολέας Θέμα: Δ φάση Φιλολόγων  (Αναγνώστηκε 93598 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος τυχερούλα2

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ: Δ φάση Φιλολόγων
« Απάντηση #238 στις: Οκτωβρίου 28, 2009, 09:38:03 am »

οι της ειδικής αγωγής μπαίνουν και στο πίνακα αναπληρωτών ή έχουν μόνο δικό τους πίνακα;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:12:35 »

evants

• Επισκέπτης
« Απάντηση #239 στις: Οκτωβρίου 28, 2009, 10:08:30 am »
To 24μηνο και δε θα καταργηθεί, αφού περιλαμβάνει την  προϋπόθεση του ΑΣΕΠ, και δε θα καταστρατηγηθεί καμία χρονιά (εννοώ δε θα καλέσουν λιγότερους από αυτούς που το συμπλήρωσαν), γιατί κάτι τέτοιο είναι αντισυνταγματικό και  γνωρίζουν ότι θα εγείρει θύελλα δικαστικών διεκδικήσεων.
απαιτηση ολων οσων εχουν μοχθησει για να ενταχθουν στο 24μηνο ειναι η τελικη προσληψη μονο οσων εχουν τουλαχιστον μια επιτυχια στον ΑΣΕΠ. Ειτε αμεσα ως επιτυχοντες,ειτε εμμεσα λογω αναπληρωσης που προκυπτει μετα απο επιτυχια και μοριοδοτηση απο προυπηρεσια.

Αποσυνδεδεμένος aristos2

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Οι "δανειστές" επιτρέπουν την ύπαρξη σχολείων;
    • Προφίλ
« Απάντηση #240 στις: Οκτωβρίου 28, 2009, 10:21:04 am »
To 24μηνο και δε θα καταργηθεί, αφού περιλαμβάνει την  προϋπόθεση του ΑΣΕΠ, και δε θα καταστρατηγηθεί καμία χρονιά (εννοώ δε θα καλέσουν λιγότερους από αυτούς που το συμπλήρωσαν), γιατί κάτι τέτοιο είναι αντισυνταγματικό και  γνωρίζουν ότι θα εγείρει θύελλα δικαστικών διεκδικήσεων.
Α Κ Ρ Ι
Πριν απ’ τα μάτια μου ήσουν φως.
Πριν απ’ τον Έρωτα έρωτας
Κι όταν σε πήρε το φιλί,
Γυναίκα ...

Αποσυνδεδεμένος alexpap

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Μια σκέψη γεμίζει την απεραντοσύνη
    • Προφίλ
« Απάντηση #241 στις: Οκτωβρίου 28, 2009, 10:25:55 am »
H επέτειος του "ΟΧΙ" σηματοδοτεί και δικά μας ΟΧΙ:

ΟΧΙ στην καθυστερημένη κάλυψη των κενών στα σχολεία ...
ΟΧΙ στο "σπάσιμο" των κενών αναπληρωτών σε αντίστοιχα ωρομισθίων ...
ΟΧΙ στην τακτική δυο ταχυτήτων των

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:12:35 »

Αποσυνδεδεμένος katiafil

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #242 στις: Οκτωβρίου 28, 2009, 10:59:23 am »

Καλημέρα στους λίγους εναπομείναντες!! Ακούγεται πως τα ~600 κενά φιλολόγων που ανακοίνωσε το ίδιο το υπουργείο εδώ και 10 μέρες περίπου πρέπει να καλυφθούν. Νομίζω πως θα ήταν παράλογο να μην πάρουν μέχρι τα μέσα Νοέμβρη τους 500(247 πήραν ήδη). Αρα προφανώς και ο αριθμός της δ΄φάσης θα είναι ανάλογος με της γ΄. Τί λέτε, έχει κανείς κάτι νεότερο;

Αποσυνδεδεμένος marion

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #243 στις: Οκτωβρίου 28, 2009, 11:27:49 am »

Καλημέρα στους λίγους εναπομείναντες!! Ακούγεται πως τα ~600 κενά φιλολόγων που ανακοίνωσε το ίδιο το υπουργείο εδώ και 10 μέρες περίπου πρέπει να καλυφθούν. Νομίζω πως θα ήταν παράλογο να μην πάρουν μέχρι τα μέσα Νοέμβρη τους 500(247 πήραν ήδη). Αρα προφανώς και ο αριθμός της δ΄φάσης θα είναι ανάλογος με της γ΄. Τί λέτε, έχει κανείς κάτι νεότερο;

Θέλω να πιστεύω ότι η Δ' φάση θα διεξαχθεί μέσα στο 1ο 15νθήμερο του Νοέμβρη, χωρίς να έχω κάποια περαιτέρω ενημέρωση. Ας ευχηθούμε να κληθούν όσοι περισσότεροι γίνεται.
" Κάθε χώρα έχει την κυβέρνηση που της αξίζει. "

evants

• Επισκέπτης
« Απάντηση #244 στις: Οκτωβρίου 28, 2009, 11:48:38 am »

ενημερωση επισης δεν εχω αλλα ειμαι πεπεισμενος οτι απο τα 600 κενα τα 300 θα καλυφθουν σιγουρα με αναπληρωτες μεσα στον επομενο μηνα. Αρα οι πρωτοι 240 απλοι ατεκνοι ή με λιγα παιδια ας ετοιμαζουν μπαγαζια

Αποσυνδεδεμένος beboulini

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #245 στις: Οκτωβρίου 28, 2009, 12:45:59 pm »
Παιδιά, μια αφελής ερώτηση: μήπως υπάρχει περίπτωση και τα επόμενα 300 περίπου κενά να καλυφθούν από αναπληρωτές ή όχι, αφού θα τα σπάσουν σε ωρομοσθίους; τι λέτε;
Dum spiro spero ΠΕ02

Αποσυνδεδεμένος arist2

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #246 στις: Οκτωβρίου 28, 2009, 01:59:21 pm »
Και εγώ παιδιά πιστεύω ότι υπάρχει πρόθεση να πάρει αναπληρωτές φιλολόγους...άλλωστε η Υπουργός δήλωσε ότι προτιμά οι βασικές ειδικότητες (Φιλόλογοι Φυσικοί Μαθηματικοί ) να είναι αναπληρωτές....Μέχρι στιγμής φυσικοί και μαθηματικοί έχουν μεγάλη αύξηση στον αριθμό τους

π.χ πέρσυ Φυσικοί μέχρι τέλος χρονιάς ήταν 240 και φέτος είναι ήδη στους 280...και ακόμα δεν τελαίωσε η χρονιά 20% αύξηση μεχρι στιγμής και αναμένεται συνέχεια

σε εμάς από 950 πήγαμε 1006 πιστεύω ότι πλέον θα φθάσουμε τους 1300 ίσως και να τους περάσουμε......

το μόνο που μας κρατά πιο επιφυλακτιούς είναι οι πιστώσεις αν και είπαν ότι για την παιδεία θα δώσουν

εγώ είμαι στο 220 πλέον στον καθαρό ...πιστεύω ότι αν δεν είμαι στη Δ φάση θα είμαι σε μιας απο τις μικρές που θα ακολουθήσουν......έχω 20,6+ υπολογίστε λοιπόν ότι η βάση μπορεί να πάει στο 20.3-20.5

Μακάρι οι εικασίες μας να βγουν αληθινές....

Αποσυνδεδεμένος arist2

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #247 στις: Οκτωβρίου 28, 2009, 02:01:21 pm »
έχουμε άλλωστε επίσημα 351 κενά + κάποια που μπορεί να δημιουργηθούν ίσως πάμε και στα 400 κενά....

τα 250 να καλύψει με 300 στην επόμενη φάση και να σπάσει κάποια μετά με ωρομίσθιους....άλλωστε πολλές ΔΔΕ δεν καλούν ακόμα ωρομίσθιους γιατί δε θέλουν να πάρουν άτομα και μετά να τα απολύουν ........οπότε θέλουν να δουν και την επόμενη και μετά να αρχίσουν το κάλεσμα

Αποσυνδεδεμένος olgalia

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #248 στις: Οκτωβρίου 28, 2009, 02:44:57 pm »
σε εμάς από 950 πήγαμε 1006 πιστεύω ότι πλέον θα φθάσουμε τους 1300 ίσως και να τους περάσουμε......

το μόνο που μας κρατά πιο επιφυλακτιούς είναι οι πιστώσεις αν και είπαν ότι για την παιδεία θα δώσουν
εγώ είμαι στο 220 πλέον στον καθαρό ...πιστεύω ότι αν δεν είμαι στη Δ φάση θα είμαι σε μιας απο τις μικρές που θα ακολουθήσουν......έχω 20,6+ υπολογίστε λοιπόν ότι η βάση μπορεί να πάει στο 20.3-20.5
Μακάρι οι εικασίες μας να βγουν αληθινές....

Αχ, μακάρι να συμβεί αυτό και θα κάνουμε πάρτι!!! Εμείς οι δύο βλέπεις είμαστε διπλα-διπλα στον πίνακα!
Πάει... δε με βλέπω να ησυχάζω καθόλου φέτος... μας βλέπω όλη τη χρονιά να καθόμαστε σε αναμμένα κάρβουνα...
Μπορείς να δώσεις μόνο αυτό που έχεις και γι αυτό καλά θα κάνεις να προσπαθήσεις να αποκτήσεις κάτι...

Αποσυνδεδεμένος beboulini

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #249 στις: Οκτωβρίου 28, 2009, 02:51:47 pm »
Μακάρι να πάρουν όσο το δυνατόν περισσότερους αναπληρωτές για το καλό όλων μας! Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!
Dum spiro spero ΠΕ02

Αποσυνδεδεμένος Puppy S

• Νέο μέλος
  • *
  • θα περάσει κι αυτό!
    • Προφίλ
« Απάντηση #250 στις: Οκτωβρίου 28, 2009, 03:01:17 pm »
Καλησπέρα σε όλους σας συνάδερφοι. εγω είμαι αναπληρωτρια α φασης στην Α Ξάνθης. απο την αρχη της χρονιας υπαρχει στο σχολείο μας κενο 32 ωρων (φιλολογικα). δεν μας εστειλαν ακομη αναπληρωτη αλλα μονο 1 ωρομισθιο, γεγονος που σημαίνει οτι ακομη τουλαχιστον δεν αρχισαν να σπανε τα κενα των αναπληρωτων. τουλαχιστον αυτο ειναι ενθαρρυντικο. κουραγιο σε όλους και καλη αποκατασταση (αμεσα!)

Αποσυνδεδεμένος karxarias29

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #251 στις: Οκτωβρίου 28, 2009, 05:54:44 pm »
Αν και εμείς έχουμε κενό 21 ωρών (Γυμνάσιο), τώρα που επέλεξαν οι αναπληρωτές της Γ φάσης, ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ, λέει, το κενό μας, αλλά εμφανίστηκαν μόνο 2 από τα 4 κενά της περιοχής που ανήκαν σε Λύκειο και ΕΠΑΛ! Άραγε τα άλλα τα πήρε το... εύρηκα; Ή ο Κόπερφιλντ; Τι να πει κανείς.... >:( >:(

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182830
  • Σύνολο θεμάτων: 19475
  • Σε σύνδεση σήμερα: 802
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)