0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ πάλι τέτοιες περιπτώσεις τις αντιμετωπίζω ως ... ξανθιά. Παίρνω το πιο αθώο ύφος που μπορώ να πάρω και απαντάω: Ααααχ, μάλλον δίκιο έχεις. Εγώ δεν ξέρω από αυτά. Μήπως μπορείς να μου φτιάξεις εσύ το επόμενο διαγώνισμα/να μείνεις 2-3 ώρες πέραν του ωραρίου σου να μου εξηγήσεις/να μου δώσεις τα δικά σου σχέδια μαθήματος, γιατί εγώ τώρα άρχισα και δεν ξέρω. Και πάντα παίρνω την κλασική απάντηση "Έλα μωρέ, θα τα καταφέρεις, κι εμείς έτσι αρχίσαμε". Έχω διαπιστώσει ότι αυτοί που ασκούν κριτική είναι συνήθως αυτοί που δουλεύουν λιγότερο, οπότε χτυπάω εκεί που πονάει. Ψιλοκαφρίλα, αλλά κάνω τη δουλειά μου.
Πλησιάζει ..., αλλά πόσο και για πόσους;Απάντηση δεν έχω ακόμη, δυστυχώς.Πέτρο, αν αγγιχτούν προνόμια 3τεκνων και πολύτεκνων, δεν πιστεύω να μείνει ανέγγιχτο το απίστευτο 20% στις κλήσεις αν/των που, χρόνια τώρα, μας μαραζώνει ..., εμάς τους άτεκνους των δύο παιδιών!
Μια απορία: Αυτά που λέγονται για κατάργηση των προνομίων των τριτέκνων σε θέσεις που καλύπτονται μέσω ΑΣΕΠ είναι κάτι που θα βρει εφαρμογή και στις προσλήψεις αναπληρωτών ή όλο αυτό είναι ευσεβείς πόθοι δικοί μου και οι τρίτεκνοι θα συνεχίσουν να λυμαίνονται τις θέσεις των αναπληρωτών;
Παράθεση από: Πέτρος στις Οκτωβρίου 31, 2009, 12:31:19 pmΜια απορία: Αυτά που λέγονται για κατάργηση των προνομίων των τριτέκνων σε θέσεις που καλύπτονται μέσω ΑΣΕΠ είναι κάτι που θα βρει εφαρμογή και στις προσλήψεις αναπληρωτών ή όλο αυτό είναι ευσεβείς πόθοι δικοί μου και οι τρίτεκνοι θα συνεχίσουν να λυμαίνονται τις θέσεις των αναπληρωτών; δε μιλανε για καταργηση αλλα για μορια του καθε παιδιου που θα πρστιθενται στα ηδη υπαρχονται. στον ΟΑΕΔ εγραφε +100 το ενα παιδι +200 τα δυο και +500 τα τρια. αν το κανει +1, +2, +5 θα κοροιδευει τους τριτεκνους . αν ομως το κανει οπως ειναι το σωστο +10 +20 +50...
ήδη η βάση είναι στα 22.7 αν δε κάνω λάθος λογικά με τη Δ φάση σίγουρα θα πάει 22 ίσως και παρακάτω.....του χρόνου η βάση δεν θα ανέβει ίσως κατέβει ελάχιστα με την προϋπόθεση να πάρουν 1200 αναπληρωτές πάλι.... - δεν είναι απίθανο αφού έιπαν ότι στις βασικές ειδικότητες όπως οι φιλόλογοι θέλουν αναπληρωτές και όχι ωρομίσθιους - άρ ααν φέτος η βάση είναι στα 21,5 ας πούμε...του χρόνου θα είναι στα 21.3 και αν πάρει λιγότερους γύρω στα 22
Παράθεση από: arist2 στις Οκτωβρίου 31, 2009, 10:13:19 pmήδη η βάση είναι στα 22.7 αν δε κάνω λάθος λογικά με τη Δ φάση σίγουρα θα πάει 22 ίσως και παρακάτω.....του χρόνου η βάση δεν θα ανέβει ίσως κατέβει ελάχιστα με την προϋπόθεση να πάρουν 1200 αναπληρωτές πάλι.... - δεν είναι απίθανο αφού έιπαν ότι στις βασικές ειδικότητες όπως οι φιλόλογοι θέλουν αναπληρωτές και όχι ωρομίσθιους - άρ ααν φέτος η βάση είναι στα 21,5 ας πούμε...του χρόνου θα είναι στα 21.3 και αν πάρει λιγότερους γύρω στα 22Αν υποθέσουμε ότι θα πάρουν τον ίδιο αριθμό με φέτος, η βάση δε θα πέσει αρκετά αφού θα μονιμοποιηθούν πολλοί με 24μηνο, 40% και κάποιοι με ΑΣΕΠ που είναι ήδη αναπληρωτές; Δεν είναι λογικό να υποθέσουμε ότι θα είναι περίπου 400 αυτοί που δε θα είναι στους πίνακες αναπληρωτών ενώ φέτος ήταν; Επομένως η βάση δε θα πέσει αισθητά;