0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Φίλε "kripintiris", έγραψες με την τεκμηριωση σου!! Καλά με έστειλες!!Τελικά ένα μεταπτυχιακό, άσχετο με την ειδικότητα σου και χωρίς παιδαγωγική επάρκεια πόσα μόρια δίνει?Huh?Για ποιον πίνακα μιλάς, διότι στο e-aitisi δεν έχει καμία στήλη με αυτές τις προσαυξήσεις!!Μήπως θα μπορούσες να μου στείλεις και την παραπάνω ακουλουθία?
Σημερα έλαβα την απάντηση του ΑΣΕΠ.perperas έχεις δίκιο. ΜΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ του ΑΣΕΠ ενα μετ/κο που δίνει παιδαγωγική επάρκεια ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΗ σε μορια. !Αν και δεν εμφανίζεται πουθενα είναι μία "κρυφή" παγίδα!ΚΑΛΟ θα είναι τέτοιου είδους αποφάσεις να υπάρχουν στις προκυρήξεις....... Οπότε κύριοι που είστε σε αυτά τα μετ/κά να γνωρίζετε ότι ΜΟΝΟ ΩΣ επάρκεια λαμβάνεται ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΟΡΙΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...Όσο για τα επιπλέον χρήματα...όταν θα έρθει η ώρα θα το δούμε και αυτό.Φιλε perperas επειδή εγώ δεν το βρήκα την προκύρηξη μπορείς να μου πεις που βρίσκεται αυτό ;Γιατί αν δεν το γράφει η 3π/2008.... υπάρχει ηθικό θέμα όχι τόσο για μένα... γιατί μάλλον δεν θα παω για εκπαιδευτικός...ειδικά βλέπωντας το που πάμε .....ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ στην πόλη μου άτομα που διδάσκουν πληροφορική και είναι ΘΕΟΛΟΓΟΙ, ΦΥΣΙΚΟΙ και κάθε καρυδιάς καρύδι........με 300 και 400 ώρες σεμινάρια...ή μεταπτυχιακό στην πληροφορική.... αλλά για τους νέους , που θα μπουν στο τρυπάκι των εξετάσεων του ΑΣΕΠ και στους υπολογισμούς της μοριοδότησης. Αυτά και λυπάμαι που δεν μπροώ να αλλάξω το θέμα.. ΑΣΕΠ και "ΚΡΥΦΕΣ" ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ - "ΚΡΥΦΟΙ" ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ. Με κάθε επιφύλαξη γιατί α) περιμένω από τον perperas το σημείο που το αναφέρει η προκύρηξη (γιατί εγώ δεν το βρήκα) και β) θα ξαναδω την προκύρηξη και αν όντως υπάρχει θα το αναφέρω και θα κλειδώσω το θέμα αφού το μόνο λάθος που θα υπάρχει θα είναι το δικό μου !!!
Δεν διαφωνώ ΑΛΛΑ πουθενά η προκύρηξη δεν λέει ότι μετράει το μετ/κό ή το διδακτορικό ή έτσι ή γουβέτσι ...Εκτός αν δεν καταλαβαίνω εγώ Ελληνικά οπότε ζητώ συγνώμη....Από την προκύρηξη "2. ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ.Οι υποψήφιοι που είναι κάτοχοι διδακτορικού ή μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών ετήσιας τουλάχιστον φοίτη−σης, προσκομίζουν επικυρωμένη φωτοτυπία του διδακτορικού ή μεταπτυχιακού διπλώματος καθώς και βεβαί−ωση από το αντίστοιχο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα που να καθορίζει το γνωστικό αντικείμενο αυτών, εφόσον τούτοδεν προκύπτει σαφώς από τους προσκομιζόμενους τίτλους.
Επιστήμες της αγωγής : Εκπαίδευση με χρήση νέων τεχνολογιών. Αν αυτό δεν έχει σχέση με πληροφορική...ναι έχει δίκιο.... αλλά α)στα προσωρινά μέτρησε...β)σε άλλο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ στα τελικά μέτρησεγ) ίδιο πτυχίο σε οικονομολόγο που είμασταν μαζί μέτρησε απλά έγινε ένα χοντρό λάθος... και το θέμα είναι άντε σε εμένα έχει μικρό κόστος (αλλά δεν θα το αφήσω έτσι) για σκέψου όμως -3 μονάδες που σε στέλνει..... Είναι απαράδεκτο να γίνονται τόσο χοντρά λάθη...