*

Αποστολέας Θέμα: Επιμόρφωση ΤΠΕ Α' επιπέδου  (Αναγνώστηκε 600257 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος rozy4

• Ιστορικό μέλος
  • Η ζωή είναι ωραία φιλαράκο
    • Προφίλ
Απ: Επιμόρφωση ΤΠΕ Α' επιπέδου
« Απάντηση #658 στις: Μαΐου 06, 2011, 01:31:43 pm »
rozy αυτο δεν το ελεγε πουθενα, εσυ απο που το ξεθαψες οτι δηλαδη θα πρεπει να το στειλεις με φαξ στο   2106930750. θα μπρουσες να μας πεις τα τηλεφωνα των υπευθυνων του προγραμματος πιστοποιησης?

πήγα από τη ΔΔΕ για να μου στείλουν τη βεβαίωση κι εκεί μου είπαν ότι τους την προσκομίζω συμπληρωμένη, αυτοί την υπογράφουν και μετά φροντίζω εγώ για την αποστολή της. Έτσι επικοινώνησα (έστειλα email στο help desk) και μου έστειλαν το νούμερο του fax για να στείλω τη βεβαίωση. Την επόμενη ημέρα έλαβα τους κωδικούς.

Με άλλα λόγια ψάχνοντας, γιατί δεν αναφέρεται τίποτε πέρα από το ότι οι αναπληρωτές προσκομίζουν και βεβαίωση ότι είναι ενεργοί...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 08:46:32 »

Αποσυνδεδεμένος gspiropoylos

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Όταν μεγαλώσω θα γίνω νηπιαγωγός!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #659 στις: Μαΐου 06, 2011, 01:49:57 pm »
06/05/2011 ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΙΣ
Μη λες πάντα όσα γνωρίζεις αλλά γνώριζε πάντα όσα λες.

Αποσυνδεδεμένος MelG

• Πλήρες μέλος
  • Tout est possible.
    • Προφίλ
    • Καλά που έχουμε και τον Μάικλ Τζάκσον...
« Απάντηση #660 στις: Μαΐου 06, 2011, 02:58:40 pm »
την αίτηση τη βρίσκεις εδώ http://b-epipedo2.cti.gr/administrative-material-m/cat_view/30-----/32---/277---/273-----.html
και αφου τη συμπληρώσεις πηγαίνεις στη διεύθυνση ΔΕ όπου ανήκεις, στην υπογράφουν και μετά τη στέλνεις με fax στο 2106930750.
Rozy είσαι θησαυρός!. Εκανα όπως μου είπες πριν πάω σχολείο και πριν λίγο μου ήρθε κι ο κωδικός. Οχι ότι τώρα ησύχασα γιατί εξακολουθεί να με μπερδεύει το όλο θέμα αλλά τουλάχιστον δόθηκαν οι κωδικοί!
Χαίρομαι που δε θα διοριστώ ποτέ τελικά γιατί θα μείνω στην πόλη μου που λατρεύω.
Καλά που έχουμε και τον Μάικλ Τζάκσον πάντως...
http://www.youtube.com/user/mjacksontruth

Αποσυνδεδεμένος rozy4

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #661 στις: Μαΐου 06, 2011, 03:11:06 pm »
την αίτηση τη βρίσκεις εδώ http://b-epipedo2.cti.gr/administrative-material-m/cat_view/30-----/32---/277---/273-----.html
και αφου τη συμπληρώσεις πηγαίνεις στη διεύθυνση ΔΕ όπου ανήκεις, στην υπογράφουν και μετά τη στέλνεις με fax στο 2106930750.
Rozy είσαι θησαυρός!. Εκανα όπως μου είπες πριν πάω σχολείο και πριν λίγο μου ήρθε κι ο κωδικός. Οχι ότι τώρα ησύχασα γιατί εξακολουθεί να με μπερδεύει το όλο θέμα αλλά τουλάχιστον δόθηκαν οι κωδικοί!

η συμπλήρωση της αίτησης δεν είναι δύσκολη. Δεν χρειάζεται καν να διαβάσεις τις σχετικές οδηγίες...
Παρακολούθηση θέλει στη συνέχεια για να δεις ότι το τμήμα που επέλεξες θα συσταθεί και να μη χρειαστεί να κάνεις τροποποίηση της αίτησης.
Καλή επιτυχία.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 08:46:32 »

Αποσυνδεδεμένος MelG

• Πλήρες μέλος
  • Tout est possible.
    • Προφίλ
« Απάντηση #662 στις: Μαΐου 06, 2011, 03:28:36 pm »
Λοιπόν να έχω πρόβλημα. Τα στοιχεία μου είναι καταχορυμένα κανονικά, πάω να κάνω υποβολή αίτησης, επιλέγω χώρο και ημερομηνία και συνέχεια μου λέει πως η λίστα είναι άδεια. Και κάπου έλεγε να επιλέξω από τη λίστα διαθέσιμων προγραμμάτων. Ποια λίστα;Και έκανα και διαφορετικές επιλογές μήπως πχ κάποια ημερομηνία είχε κλείσει. Τίποτα.
Χαίρομαι που δε θα διοριστώ ποτέ τελικά γιατί θα μείνω στην πόλη μου που λατρεύω.

Αποσυνδεδεμένος rozy4

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #663 στις: Μαΐου 06, 2011, 03:30:35 pm »
Λοιπόν να έχω πρόβλημα. Τα στοιχεία μου είναι καταχορυμένα κανονικά, πάω να κάνω υποβολή αίτησης, επιλέγω χώρο και ημερομηνία και συνέχεια μου λέει πως η λίστα είναι άδεια. Και κάπου έλεγε να επιλέξω από τη λίστα διαθέσιμων προγραμμάτων. Ποια λίστα;Και έκανα και διαφορετικές επιλογές μήπως πχ κάποια ημερομηνία είχε κλείσει. Τίποτα.

μην επιλέξεις ημερομηνία κι άσε το πρόγραμμα να σου δείξει ποιες έχουν προγραμματιστεί και μετά διάλεξε αυτήν που προτιμάς. Μάλιστα δες ποιές άλλες ημερομηνίες έχουν ήδη δεχθεί αιτήσεις ώστε να είναι πιο σίγουρες.

Αποσυνδεδεμένος ka8hghtria

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #664 στις: Μαΐου 06, 2011, 03:31:54 pm »
πηρατε κανεις απο εσας κωδικους προσβασης ? εγω εκανα αιτηση 03/05. κε ακομα να μου αποσταλλουν....
κ γω ακόμα περιμένω........

Αποσυνδεδεμένος MelG

• Πλήρες μέλος
  • Tout est possible.
    • Προφίλ
« Απάντηση #665 στις: Μαΐου 06, 2011, 03:34:50 pm »

μην επιλέξεις ημερομηνία κι άσε το πρόγραμμα να σου δείξει ποιες έχουν προγραμματιστεί και μετά διάλεξε αυτήν που προτιμάς. Μάλιστα δες ποιές άλλες ημερομηνίες έχουν ήδη δεχθεί αιτήσεις ώστε να είναι πιο σίγουρες.
Να σε φιλήσω; Πού είσαι; Το έκανα όπως είπες (τώρα έχω ανοιχτή τη σελίδα) και όντως μου εμφανίστηκαν πολλές ημερομηνίες. Αραγε αν διαλέξω 22/5 είναι καλά; Εννοώ φτάνει ο χρόνος προετοιμασίας; Εργάζομαι και παράλληλα παρακολουθώ ένα άλλο σεμινάριο. Εννοώ είναι δύσκολα; Εχω βέβαια ecdl αλλά ξέρω γω; Μήπως έχει και δύσκολα; Μην πάω άδικα. Εχεις γνώμη;

Αποσυνδεδεμένος rozy4

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #666 στις: Μαΐου 06, 2011, 03:39:49 pm »

εκτύπωση που σου λέει να κάνεις δεν μπορείς ακόμη αλλά 7 ημέρες πριν το πρόγραμμα κι εφόσον συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός αιτήσεων. Αλλιώς θα πρεπει να κάνεις τροποποίηση, βάσει των σχετικών οδηγιών. Την εκτύπωση πάντως μην ξεχάσεις να την κάνεις γιατί αυτό προσκομίζεις στο εξεταστικό κέντρο προκειμένου να λάβεις μέρος στην εξέταση.

Κάνε και μια επισκόπηση προτού αποσυνδεθείς για να είσαι δεις και τον αριθμό του προγράμματος και ότι όλα αποθηκεύτηκαν σωστά.

Να παρακολουθείς την πορεία συμπλήρωσης του τμήματος που επέλεξες, ώστε αν δεις ότι δεν υπάρχουν συμμετοχές να προβείς σε τροποποίηση σχετικά έγκαιρα ;)

Αποσυνδεδεμένος rozy4

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #667 στις: Μαΐου 06, 2011, 03:42:09 pm »
Αραγε αν διαλέξω 22/5 είναι καλά; Εννοώ φτάνει ο χρόνος προετοιμασίας; Εργάζομαι και παράλληλα παρακολουθώ ένα άλλο σεμινάριο. Εννοώ είναι δύσκολα; Εχω βέβαια ecdl αλλά ξέρω γω; Μήπως έχει και δύσκολα; Μην πάω άδικα. Εχεις γνώμη;

κάνε το τεστ που έχει μέσα και τα άλλα που έχει ανεβάσει η corina. Για κάποιον που έχει μια στοιχειώδη εξοικείωση με τους ηλ.υπολ. δεν φαίνεται δύσκολο. Εφόσον έχεις και το ecdl ίδιο και μπορεί και πιο εύκολο.

Αποσυνδεδεμένος MelG

• Πλήρες μέλος
  • Tout est possible.
    • Προφίλ
« Απάντηση #668 στις: Μαΐου 06, 2011, 03:49:02 pm »
Το έκανα. Είναι ακριβώς όπως τα λες. Σχετικά με το τεστ που λες, εννοείς αυτό το τεστ εξοικείωσης; Εκεί είχα άλλο θέμα. Αναφερόταν σε κάποια κείμενα (πχ betoven1) για να απαντήσουμε σε ερωτήσεις πχ τι γραμματοσειρά είχε η τάδε φράση (μακάρι να ήταν όλες οι ερωτήσεις έτσι) αλλά δε βρήκα πού είναι αυτό το κείμενο και απάντησα μόνο σε κάποιες ερωτήσεις να δω λίγο το επίπεδο και το'κλεισα.  Εχεις εσύ ιδέα αν έχει υποστηρικτικό υλικό; Απ'όσα είχε η σελίδα δεν ήταν κάποιο σε word. Συγγνώμη για τις ερωτήσεις,ε; Γίνονται όλα τόσο γρήγορα ξαφνικά, αγχώθηκα!

Αποσυνδεδεμένος rozy4

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #669 στις: Μαΐου 06, 2011, 03:54:17 pm »
Το έκανα. Είναι ακριβώς όπως τα λες. Σχετικά με το τεστ που λες, εννοείς αυτό το τεστ εξοικείωσης; Εκεί είχα άλλο θέμα. Αναφερόταν σε κάποια κείμενα (πχ betoven1) για να απαντήσουμε σε ερωτήσεις πχ τι γραμματοσειρά είχε η τάδε φράση (μακάρι να ήταν όλες οι ερωτήσεις έτσι) αλλά δε βρήκα πού είναι αυτό το κείμενο και απάντησα μόνο σε κάποιες ερωτήσεις να δω λίγο το επίπεδο και το'κλεισα.  Εχεις εσύ ιδέα αν έχει υποστηρικτικό υλικό; Απ'όσα είχε η σελίδα δεν ήταν κάποιο σε word. Συγγνώμη για τις ερωτήσεις,ε; Γίνονται όλα τόσο γρήγορα ξαφνικά, αγχώθηκα!

τα βοηθητικά αρχεία τα κατεβάζεις από εδώ
http://users.sch.gr//aristhodas/pistopoihsh.htm 
εκεί που λέει τα αρχεία εργασίας που είναι απαραίτητα ...

edit: Χαλαρααααά...

Αποσυνδεδεμένος MelG

• Πλήρες μέλος
  • Tout est possible.
    • Προφίλ
« Απάντηση #670 στις: Μαΐου 06, 2011, 03:57:18 pm »
Οκ το έβαλα στ'αγαπημένα και τώρα είδα και τα άλλα της Κορίνας.  Πωω σα μωρά κάνουμε, τόσες εξετάσεις πια, πτυχία, ένα σωρό και πάλι με το άγχος μιας εξέτασης. Σα να δίνω προαγωγικές νιώθω.. Να είσαι καλά!

Αποσυνδεδεμένος LK

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 02 και ΠΕ80
    • Προφίλ
« Απάντηση #671 στις: Μαΐου 06, 2011, 04:19:02 pm »

Να σε φιλήσω; Πού είσαι; Το έκανα όπως είπες (τώρα έχω ανοιχτή τη σελίδα) και όντως μου εμφανίστηκαν πολλές ημερομηνίες. Αραγε αν διαλέξω 22/5 είναι καλά; Εννοώ φτάνει ο χρόνος προετοιμασίας; Εργάζομαι και παράλληλα παρακολουθώ ένα άλλο σεμινάριο. Εννοώ είναι δύσκολα; Εχω βέβαια ecdl αλλά ξέρω γω; Μήπως έχει και δύσκολα; Μην πάω άδικα. Εχεις γνώμη;
Εγώ δεν κατάλαβα πώς εμφανίζονται οι ημερομηνίες. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος;

Μονάχα η πραγματικότητα μπορεί να μας μάθει πώς την πραγματικότητα ν’ αλλάξουμε
                                                           Μ. Μπρεχτ

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182792
  • Σύνολο θεμάτων: 19473