0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
rozy αυτο δεν το ελεγε πουθενα, εσυ απο που το ξεθαψες οτι δηλαδη θα πρεπει να το στειλεις με φαξ στο 2106930750. θα μπρουσες να μας πεις τα τηλεφωνα των υπευθυνων του προγραμματος πιστοποιησης?
την αίτηση τη βρίσκεις εδώ http://b-epipedo2.cti.gr/administrative-material-m/cat_view/30-----/32---/277---/273-----.htmlκαι αφου τη συμπληρώσεις πηγαίνεις στη διεύθυνση ΔΕ όπου ανήκεις, στην υπογράφουν και μετά τη στέλνεις με fax στο 2106930750.
Παράθεση από: rozy4 στις Μαΐου 06, 2011, 09:22:53 amτην αίτηση τη βρίσκεις εδώ http://b-epipedo2.cti.gr/administrative-material-m/cat_view/30-----/32---/277---/273-----.htmlκαι αφου τη συμπληρώσεις πηγαίνεις στη διεύθυνση ΔΕ όπου ανήκεις, στην υπογράφουν και μετά τη στέλνεις με fax στο 2106930750.Rozy είσαι θησαυρός!. Εκανα όπως μου είπες πριν πάω σχολείο και πριν λίγο μου ήρθε κι ο κωδικός. Οχι ότι τώρα ησύχασα γιατί εξακολουθεί να με μπερδεύει το όλο θέμα αλλά τουλάχιστον δόθηκαν οι κωδικοί!
Λοιπόν να έχω πρόβλημα. Τα στοιχεία μου είναι καταχορυμένα κανονικά, πάω να κάνω υποβολή αίτησης, επιλέγω χώρο και ημερομηνία και συνέχεια μου λέει πως η λίστα είναι άδεια. Και κάπου έλεγε να επιλέξω από τη λίστα διαθέσιμων προγραμμάτων. Ποια λίστα;Και έκανα και διαφορετικές επιλογές μήπως πχ κάποια ημερομηνία είχε κλείσει. Τίποτα.
πηρατε κανεις απο εσας κωδικους προσβασης ? εγω εκανα αιτηση 03/05. κε ακομα να μου αποσταλλουν....
Παράθεση από: MelG στις Μαΐου 06, 2011, 03:28:36 pmΛοιπόν να έχω πρόβλημα. Τα στοιχεία μου είναι καταχορυμένα κανονικά, πάω να κάνω υποβολή αίτησης, επιλέγω χώρο και ημερομηνία και συνέχεια μου λέει πως η λίστα είναι άδεια. Και κάπου έλεγε να επιλέξω από τη λίστα διαθέσιμων προγραμμάτων. Ποια λίστα;Και έκανα και διαφορετικές επιλογές μήπως πχ κάποια ημερομηνία είχε κλείσει. Τίποτα.μην επιλέξεις ημερομηνία κι άσε το πρόγραμμα να σου δείξει ποιες έχουν προγραμματιστεί και μετά διάλεξε αυτήν που προτιμάς. Μάλιστα δες ποιές άλλες ημερομηνίες έχουν ήδη δεχθεί αιτήσεις ώστε να είναι πιο σίγουρες.
Αραγε αν διαλέξω 22/5 είναι καλά; Εννοώ φτάνει ο χρόνος προετοιμασίας; Εργάζομαι και παράλληλα παρακολουθώ ένα άλλο σεμινάριο. Εννοώ είναι δύσκολα; Εχω βέβαια ecdl αλλά ξέρω γω; Μήπως έχει και δύσκολα; Μην πάω άδικα. Εχεις γνώμη;
Το έκανα. Είναι ακριβώς όπως τα λες. Σχετικά με το τεστ που λες, εννοείς αυτό το τεστ εξοικείωσης; Εκεί είχα άλλο θέμα. Αναφερόταν σε κάποια κείμενα (πχ betoven1) για να απαντήσουμε σε ερωτήσεις πχ τι γραμματοσειρά είχε η τάδε φράση (μακάρι να ήταν όλες οι ερωτήσεις έτσι) αλλά δε βρήκα πού είναι αυτό το κείμενο και απάντησα μόνο σε κάποιες ερωτήσεις να δω λίγο το επίπεδο και το'κλεισα. Εχεις εσύ ιδέα αν έχει υποστηρικτικό υλικό; Απ'όσα είχε η σελίδα δεν ήταν κάποιο σε word. Συγγνώμη για τις ερωτήσεις,ε; Γίνονται όλα τόσο γρήγορα ξαφνικά, αγχώθηκα!
Παράθεση από: rozy4 στις Μαΐου 06, 2011, 03:30:35 pmΠαράθεση από: MelG στις Μαΐου 06, 2011, 03:28:36 pmΛοιπόν να έχω πρόβλημα. Τα στοιχεία μου είναι καταχορυμένα κανονικά, πάω να κάνω υποβολή αίτησης, επιλέγω χώρο και ημερομηνία και συνέχεια μου λέει πως η λίστα είναι άδεια. Και κάπου έλεγε να επιλέξω από τη λίστα διαθέσιμων προγραμμάτων. Ποια λίστα;Και έκανα και διαφορετικές επιλογές μήπως πχ κάποια ημερομηνία είχε κλείσει. Τίποτα.μην επιλέξεις ημερομηνία κι άσε το πρόγραμμα να σου δείξει ποιες έχουν προγραμματιστεί και μετά διάλεξε αυτήν που προτιμάς. Μάλιστα δες ποιές άλλες ημερομηνίες έχουν ήδη δεχθεί αιτήσεις ώστε να είναι πιο σίγουρες.Να σε φιλήσω; Πού είσαι; Το έκανα όπως είπες (τώρα έχω ανοιχτή τη σελίδα) και όντως μου εμφανίστηκαν πολλές ημερομηνίες. Αραγε αν διαλέξω 22/5 είναι καλά; Εννοώ φτάνει ο χρόνος προετοιμασίας; Εργάζομαι και παράλληλα παρακολουθώ ένα άλλο σεμινάριο. Εννοώ είναι δύσκολα; Εχω βέβαια ecdl αλλά ξέρω γω; Μήπως έχει και δύσκολα; Μην πάω άδικα. Εχεις γνώμη;