0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ, ποια η διευθυνση της ιστοσελιδας;
ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ :ΕΚΑΝΑ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣΑΠΟ ΕΣΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩΣΗΜ : ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΟΣ .ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Παράθεση από: sixtir στις Μαΐου 09, 2011, 05:12:33 pmΠαιδιά εγώ έκανα σήμερα αίτηση. Ημερομηνίες μόνο για Μαιο έχουν βγει και έχουν κάνει ελάχιστες αιτήσεις σε όλους τους νομούς. με λίγα λόγια μην αγχώνεστε να προλάβετε. οι συνάδελφοι στα σχολεία δεν έχουν ιδέα για τις αιτήσεις. εγώ άρχισα να αγχώνομαι μήπως δεν συμπληρωθεί το τμήμα που διάλεξα.......Πού φαίνονται οι ημερομηνίες ;
Παιδιά εγώ έκανα σήμερα αίτηση. Ημερομηνίες μόνο για Μαιο έχουν βγει και έχουν κάνει ελάχιστες αιτήσεις σε όλους τους νομούς. με λίγα λόγια μην αγχώνεστε να προλάβετε. οι συνάδελφοι στα σχολεία δεν έχουν ιδέα για τις αιτήσεις. εγώ άρχισα να αγχώνομαι μήπως δεν συμπληρωθεί το τμήμα που διάλεξα.......
Είδε κανείς αν ανακοινώθηκαν ημερομηνίες για πιστοποίηση Α' επιπέδου;
Προσπαθώ εδώ και μια βδομάδα να αποκτήσω κωδικούς για την είσοδο στο σύστημα και όταν πατώ επόμενο βήμα εκει που λέει καταχώριση προσωπικών στοιχείων χρήστη με γυρνάει πάλι πίσω. Υπέβελα ερώτημα στο helddesk αλλά δεν μου απάντησαν.Συμβαίνει και σε σας;Τους έστειλα πάλι ερώτημα αλλά τίποτα.Κανω κάτι λάθος;
Αναπληρώτρια είμαι. Μάλλον εσύ ειχες καταφέρει να προχωρήσεις τη διαδικασία απόκτησης κωδικών ή όχι ;;;Εγώ επαναλαμβάνω ότι δεν μπορώ να προχωρήσω στο επόμενο βήμα μετα την καταχώριση των προσωπικών στοιχειων γιατί με γυρίζει πίσω.Όλα τα στοιχεία τα έχω πληκτρολογήσει σωστά πάνω από 100 φορές