0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι επιμορφωτές είναι εκπαιδευτικοί των αντίστοιχων κλάδων- ειδικοτήτων. Επειδή, όμως, δεν πληρώνονται όσα είχαν συμφωνηθεί στην έναρξη του τελευταίου προγράμματος επιμόρφωσης υπάρχει καθυστέρηση τόσο ως προς τη διόρθωση των σεναρίων όσων εκπαιδευτικών συμμετείχαν στις τελευταίες εξετάσεις πιστοποίησης (Νοέμβρης 2011), όσο και ως προς την έναρξη νέων προγραμμάτων επιμόρφωσης
Sapore από που επιβεβαιώνεται ότι η πιστοποίηση Α επιπέδου ισοδυναμεί με ECDL? Σε ερώτημά μου στην help desk δεν μου είχαν απαντήσει ευθέως οτι ισχύει κάτι τέτοιο.
καλημερα συναδελφοι.να ρωτησω αν γνωριζετε ποτε θα γινει β επιπεδου;
Προσωπικά περιμένω νέα για την εξ αποστάσεως επιμόρφωση των πολλαπλασιαστών για τα διαδραστικά συστήματα. Κανένα νέο και από εκεί..
1) Το ΕΣΠΑ τελειώνει φέτος
Παράθεση από: cd στις Αυγούστου 20, 2012, 11:30:31 amΠροσωπικά περιμένω νέα για την εξ αποστάσεως επιμόρφωση των πολλαπλασιαστών για τα διαδραστικά συστήματα. Κανένα νέο και από εκεί.. Ξέρεις ποιες ειδικότητες θα αφορά; Το Φλεβάρη, αν θυμάμαι καλά, ήταν για τις ειδικότητες της δευτεροβάθμιας.
Παράθεση από: kmos στις Αυγούστου 20, 2012, 11:33:50 am1) Το ΕΣΠΑ τελειώνει φέτοςΤο 2013, άρα θα μππορούσαν να "τρέξουν" και φέτος τα προγράμματα.