0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγω μιλάω απο την εμπειρία μου πάντα...Προσωπικά μου φαίνεται κάπως ακραίο για τις Τρεις αδελφές στο δημοτικό (θα συμφωνήσω όμως πως εξαρτάται απο την δυναμική της ομάδας) αλλά στο δημοτικό μου κάνει εντύπωση.. καλά και οι υπόλοιποι μαθητές τι κάνουν δεν παίρνουν μέρος;; με 25/ αρια τμήματα(δεν έχει πολλούς ρόλους) Συμφωνώ μαζί σου αν τα παιδιά αγαπήσουν το κειμένο και ο δάσκαλός τους αγαπάεί το αντικείμενο τότε γίνονται θαύματα...Ολα γίνονται πάντως με μεράκι πίστη και γνώση ... Μα αν γράψατε θεατρικό είναι πιο εύκολο να το ανεβάσετε γιατί το γνωρίζετε από μέσα....Είναι πιο εύκολο απο το να πάρετε ένα θεατρικό και να το αναλύσετε απο την αρχή και να πειραματιστείτε πάνω σε αυτοσχεδιασμούς. Ενω το δικό σας θεατρικό το γνωρίζουν γιατί το έγραψαν τα ίδια τα παιδιά.Δεν μπορώ να σου προτείνω με ευκολία γιατί εξαρτάται απο την δυναμική της ομάδας και κατα πόσο δεμένη είναι ...Ενδεικτικά όμως : Υπηρέτης δύο αφεντάδων /Γκολντόνι - Άπαντα Αριστοφάνη-Μολιέρο(έχουν πολύ Κίνηση+σε συνεργασία με την μουσικό να τραγουδήσουν και κάποιο τραγούδι και .με μια χορογραφία που μπορεί να την φτιάξουν τα ίδια τα παιδιά)
Αν θυμάμαι...Να ρωτήσω κάτι που το έχω απορία ?Τί σημαίνει "μόρια προυπηρεσίας σε χώρα Ε.Ε." ? Όταν αναφέρεται στους πίνακες οτι κάποιος έχει 20 μόρια π.χ. σε αυτη την στήλη, που θα έπρεπε να έχει δουλέψει για να τα αποκτήσει ? Και ποιά ήταν η διαδικασία για να βρεθείς να δουλεύεις εκεί ?
Συνάδελφοι καλησπέρα... δυστυχώς δεν διόρισε ούτε ένα θεατρολόγο...και αυτό πώς να το κάνει από τη στιγμή που κατήργησε το μάθημα από την Α λυκείου με αποτέλεσμα να μην υπάρχει οργανική θέση στην