0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Με βρίσκεις απολύτως σύμφωνη σε όλα. Άρα για μένα η μόνη λύση δεν είναι να μπλοκάρουμε ένα σεμινάριο σήμερα, μια επιμόρφωση αύριο και δεν ξέρω κι εγώ τι μεθαύριο. Έτσι κι αλλιώς επικρατεί η βούληση της κάθε κυβέρνησης. Οπότε όταν είναι οι εκλογές πρέπει να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά και να προσέχουμε τι ψηφίζουμε, μετά είναι πολύ αργά. Προσωπικά βέβαια δε θεωρώ ότι θα είμαστε εκτός εκπαίδευσης. Πρώτα υπήρχε η φύλαξη, μετά τα ολοήμερα, τώρα το ΕΣΠΑ και πάντα κάτι βρίσκουν. Το θέμα είναι να είμαστε επίμονοι, φορτικοί, κουραστικοί στο ότι θέλουμε να γίνουν διορισμοί και οργανικές θέσεις θεατρολόγων. Αυτή θεωρώ ότι είναι η τακτική που πρέπει να ακολουθήσουμε. Ας είμαστε συνέχεια στο υπουργείο να λέμε το ίδιο και το ίδιο, θεωρώ ότι θα έχει θετικότερο αποτέλεσμα (για μας εννοώ) από το να παραπονιόμαστε μια για το ένα σεμινάριο και μια για το άλλο. Και πάλι ξαναλέω δεν ξέρω αν έχω δίκιο ή άδικο, απλώς θεωρώ ότι με σεμινάριο ή χωρίς αν θέλουν να δώσουν το μάθημα στους δασκάλους θα το κάνουν. Και δεν είναι επειδή έχουν κάτι μαζί μας, αλλά επειδή ακολουθούν μια πολιτική που λέει όχι σε διορισμούς.Ας τους αλλάξουμε επιτέλους να δούμε και κάτι άλλο. Κι αν δε μας κάνουν κι οι άλλοι, να τους αλλάξουμε κι αυτούς. Μέχρι να καταλάβουν ότι θα κρίνονται για μια 4ετία μόνο πια κι όχι για μια 35ετία.
Θέλω να δω τι θα γίνει την Παρασκευή στα δημοτικά. Ελπίζω πραγματικά να μην υπερισχύσει η λογική του "τι μας νοιάζει εμάς;" ή η ακόμα χειρότερη "καλά τους κάνουν"... Δυστυχώς τα άκουσα αυτά από κάποιους δασκάλους (αναπληρωτών συμπεριλαμβανομένων) αυτό το διάστημα... ΘΛΙ