0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Φυσικά και να μην παραιτηθείς.....ό,τι έχεις αποκτήσει μέχρι σήμερα είναι όλοι σου οι κόποι και όλες σου οι αγωνίες....σε αυτή την προσπάθεια χρόνων σε στηρίξανε όλοι οι δικοί σου.....μην τους προδίδεις και....μην προδίδεις πρώτα από όλους τον εαυτός σου.....τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα.....δεν θα τα παρατήσουμε....κι αν τελικά αυτό που θα αποφασιστεί θα αδικεί τους εκπαιδευτικούς στο σύνολό τους...τότε να είσαι σίγουρη πως ενωμένοι και οργανωμένοι θα διεκδικήσουμε τα μέχρι πρότινος αυτονόητα δικαιώματα μας...μην απελπίζεσαι....καταλαβαίνω πως έχεις κουραστεί, όπως η πλειοψηφία των συναδέλφων....ας κρατήσουμε την ψυχραιμία μας.....
Παράθεση από: dina 94 στις Νοεμβρίου 14, 2009, 05:28:02 pmΣυνάδελφοι καλησπέρα σας. Είμαι και εγώ επιτυχούσα του τελευταίου ΑΣΕΠ και με προυπηρεσία ωρομισθίας κατέληξα να με καλέσουν φέτος ξανά ωρομίσθια στην Αργολίδα με την προοπτική να με καλέσουν του χρόνου αναπληρώτρια καθώς θα συμπλήρωνα 21.5 μόρια .Μένω στην Αθήνα έχω 2 μωρά και διανύω κάθε εβδομάδα 3 ώρες απόσταση από το σπίτι μου για να πάω στο σχολείο . Αγανακτισμένη όπως ήμουν βρίσκω το τηλέφωνο της Χριστοφιλοπούλου και τους τα΄χωνα επί τέταρτο.Δεν είχαν ιδέα για τίποτα !!! Η ιδιαιτέρα δεν ήξερε να απαντήσει σε τίποτα και στο τέλος μου το έκλεισε .Και πήρα να ρωτήσω το απλό...Να παραιτηθώ απο την ωρομισθία ή όχι ? Δεν είναι μόνο η ταλαιπωρία .Είναι η γυναίκα που κρατά τα παιδιά την οποία πληρώνω αδρά είναι ,είναι.....πολλά .Τι να κάνω συνάδελφοι αξίζει ή να παραιτηθώ και να τη στήσω έξω απο το γ.....μενο υπουργείο? \Να περιμένεις, όπως όλοι μας, αυτό δεν είναι λύση ...AΞΙΟΚΡΑΤΙΑ:Ρύθμιση για να διοριστούν σταδιακά, βάση ποσοστού, την προσεχή πενταετία, όσοι είναι ήδη στους πίνακες, έχουν επιτυχία στον ΑΣΕΠ και καθαρά μόρια (άρα, προηγούμενη εκκαθάριση των πινάκων από κάθε, νομότυπη ή μη, παρατυπία).Διορισμοί μέσω ΑΣΕΠ (ενός, όμως, αξιοκρατικού ΑΣΕΠ και όχι ενός καρκινώματος με πλείστα ψεγάδια), βάση του λοιπού ποσοστού την 5ετία κι εξ ολοκλήρου στη συνέχεια.Να η αξιοκρατία και το νοικοκύρεμα ..., πράξτο Κα Υπουργέ και κάνε το γνωστό και σαφές γρήγορα ...
Συνάδελφοι καλησπέρα σας. Είμαι και εγώ επιτυχούσα του τελευταίου ΑΣΕΠ και με προυπηρεσία ωρομισθίας κατέληξα να με καλέσουν φέτος ξανά ωρομίσθια στην Αργολίδα με την προοπτική να με καλέσουν του χρόνου αναπληρώτρια καθώς θα συμπλήρωνα 21.5 μόρια .Μένω στην Αθήνα έχω 2 μωρά και διανύω κάθε εβδομάδα 3 ώρες απόσταση από το σπίτι μου για να πάω στο σχολείο . Αγανακτισμένη όπως ήμουν βρίσκω το τηλέφωνο της Χριστοφιλοπούλου και τους τα΄χωνα επί τέταρτο.Δεν είχαν ιδέα για τίποτα !!! Η ιδιαιτέρα δεν ήξερε να απαντήσει σε τίποτα και στο τέλος μου το έκλεισε .Και πήρα να ρωτήσω το απλό...Να παραιτηθώ απο την ωρομισθία ή όχι ? Δεν είναι μόνο η ταλαιπωρία .Είναι η γυναίκα που κρατά τα παιδιά την οποία πληρώνω αδρά είναι ,είναι.....πολλά .Τι να κάνω συνάδελφοι αξίζει ή να παραιτηθώ και να τη στήσω έξω απο το γ.....μενο υπουργείο?
Παράθεση από: G7 02 στις Νοεμβρίου 14, 2009, 05:41:53 pmΦυσικά και να μην παραιτηθείς.....ό,τι έχεις αποκτήσει μέχρι σήμερα είναι όλοι σου οι κόποι και όλες σου οι αγωνίες....σε αυτή την προσπάθεια χρόνων σε στηρίξανε όλοι οι δικοί σου.....μην τους προδίδεις και....μην προδίδεις πρώτα από όλους τον εαυτός σου.....τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα.....δεν θα τα παρατήσουμε....κι αν τελικά αυτό που θα αποφασιστεί θα αδικεί τους εκπαιδευτικούς στο σύνολό τους...τότε να είσαι σίγουρη πως ενωμένοι και οργανωμένοι θα διεκδικήσουμε τα μέχρι πρότινος αυτονόητα δικαιώματα μας...μην απελπίζεσαι....καταλαβαίνω πως έχεις κουραστεί, όπως η πλειοψηφία των συναδέλφων....ας κρατήσουμε την ψυχραιμία μας.....Δε ζουμε πια στην εποχη Αρσενη οπου η ζωη ηταν στο συνολο της ευκολοτερη.Οι καιροι αλλαξαν και ο κοσμος ειναι πολυ πιο αγανακτισμενος.Δεν αγωνιζομαστε σα σκυλια τοσα χρονια με ασεπ και προυπηρεσιες για να μας πει το εκαστοτε συστημα συγγνωμη λαθος...
Περιμένουμε ..., η μεταβατική ρύθμιση θα είναι προς τη σωστή κατεύθυνση και μόνο από το φόβο της τόσης οργής, αν όχι ..., αγώνας μέχρι τη διακαίωση ...Πιο προσεκτικές και σαφείς δηλώσεις και θα είχε αποφευχθεί το ... μπάχαλο! Λάθος ..., μέτρηση αντιδράσεων, κυνισμός ..., ό,τι και να ήταν ..., η δίκαιη οργή αναμένει απέναντι!
Ας μπει προϋπόθεση ΑΣΕΠ απο φέτος για όλους για να δούμε πόσοι θα αποχωρήσουν απο αναπληρωτές και ωρομίσθιοι στην ΠΔΣ, εκκλησιαστικά, ΟΑΕΔΙΤΕΣ και πάει λέγοντας??