0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν ισχύει το παραπάνω ..., αντιβαίνει με τις δηλώσεις της το πρωί στη ΝΕΤ ..., και με τις δικές μου πληροφορίες.Οι έχοντες επιτυχία σε όποιον ΑΣΕΠ δεν πρέπει, νομίζω, ν' ανησυχούμε.Του χρόνου οι διορισμού θα γίνουν ως έχουν κι ελπίζω με προϋπόθεση ΑΣΕΠ, γιατί είναι δίκαιο, οι αν/τές θα κληθούν από τους ισχύοντες πίνακες, ίσως με τους έχοντες επιτυχία ΑΣΕΠ να προτάσσονται, και η μεταβατική περίοδος, άγνωστο ακόμη πόσο θα κρατήσει, θα διορίσει τους περισσότερους με μόρια που κερδήθηκαν με βάση επιτυχίες σε ΑΣΕΠ και άλλους, χωρίς ΑΣΕΠ.Αυτά πληροφορούμε και καταλαβαίνω ..., όχι άλλος πανικός!
Ε φάση αναπληρωτών. 50, 60, 70, ίσως και 80 φιλόλογοι. Λογικά θα ανακοινωθεί μέχρι την Παρασκευή.
Παράθεση από: GERMANOS στις Νοεμβρίου 17, 2009, 12:38:04 pmΕ φάση αναπληρωτών. 50, 60, 70, ίσως και 80 φιλόλογοι. Λογικά θα ανακοινωθεί μέχρι την Παρασκευή.μέσα στην αναμπουμπούλα και μετά τις δηλώσεις τις υπουργού (ότι δηλαδή κακώς κάλεσε τόσους αναπληρωτές κλπ) περίμενα τα χειρότερα. έχεις σίγουρες πληροφορίες ή απλά κάνεις μία υπόθεση? με 48-49 κλήσεις φεύγω και εγώ, γι'αυτό ρωτάω.. αν γνωρίζεις κάτι παραπάνω πές μας. ευχαριστώ