0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πέρσι είχα κάνει αίτηση για αναπληρωτής και για ωρομίσθιος. Με κάλεσε αναπληρωτή κάπου μέσα στον Μάρτιο, αλλά επειδή είχα ήδη βρει δουλειά σε άλλη δομή και δεν γινόταν για 3 μήνες να παραιτηθώ και να δημιουργήσω αναστάτωση, δεν δέχθηκα. Δυστυχώς δεν γνώριζα ότι μπορείς να διαγράψεις την αίτησή σου ώστε να μην έχεις ποινή για την επόμενη χρονιά.Τώρα το καλοκαίρι που ξεκίνησαν οι αιτήσεις όμως, παρατήρησα ότι δεν μου επέτρεπε να υποβάλω αίτηση για αναπληρωτής (προφανώς επειδή είχα αρνηθει), όμως μου επέτρεπε να υποβάλλω για ωρομίσθιος!!! Άρα, έχεις κύρωση μόνο για την θέση για την οποία αρνήθηκες και δεν αποκλείεσαι από τα πάντα??? Υπέβαλα αίτηση για ωρομίσθιος κανονικά!! Το αναφέρω γιατί το είχα ρωτήσει πριν καιρό εδώ και είχα πάρει απάντηση ότι αν αρνηθείς από κάπου (είτε αναπληρωτής είτε ωρομίσθιος) τότε χάνεις το δικαίωμα για την επόμενη χρονιά και για τα δυο, αλλά φαίνεται ότι αυτό δεν ισχύει. Χάνεις το δικαίωμα μόνο για την θέση που αρνήθηκες. Άρα φέτος αν με καλέσει ωρομίσθιο και αρνηθώ, λογικά θα μπορώ του χρόνου να υποβάλλω αίτηση για αναπληρωτής, αλλά όχι για ωρομισθιος... σωστά;
Εκπαιδευτικοί ή μέλη ΕΕΠ-Ε
Καλησπέρα, σε περίπτωση άρνησης ανάληψης υπηρεσίας αναπληρωτή η υπεύθυνη δήλωση που χρειάζεται, μήπως γνωρίζετε το ακριβές κείμενο που πρέπει να περιλαμβάνει και αν θα μπορούσα να το κάνω μέσω του e-dilosi; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Απλά δηλώνεις ότι δε θα αναλάβεις υπηρεσία. Ξέρω άτομα που δεν ανέλαβαν και δεν ειδοποίησαν καθόλου. Για το e-dilosi δε γνωρίζω.
Ευχαριστώ για την απάντησή σου! Και εγώ αυτό μωρέ ήξερα πάνω-κάτω, απλά τώρα είναι Α'θμια (είμαι στις ειδικότητες που παίζουμε και στις 2 βαθμίδες) το θέλει κάπως πιο επίσημα, ξέρω'γώ. Τέλος πάντων, ρωτάω για επιβεβαίωση, όταν θα ανοίξει και πάλι ο πίνακας και θα βγει άρα η καινούρια προκήρυξη, δεν θα έχουμε πρόβλημα συμμετοχής έτσι;