0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δε μου απάντησες,πέρασες ποτέ από εκεί? Ως φαντάρος ή απλά για διακοπές?
Ε βέβαια,τι να πεις. Άλλο να ζεις στο κέντρο της Αθήνας και άλλο τέρμα Θεού αρχή Αλάχ.
Παράθεση από: TEM στις Μαΐου 17, 2010, 05:35:23 pmΕ βέβαια,τι να πεις. Άλλο να ζεις στο κέντρο της Αθήνας και άλλο τέρμα Θεού αρχή Αλάχ.Εγώ που έχω τούρκικες ρίζες και υπηρέτησα στη Λήμνο είμαι καλοδεχούμενος στην Ελλάδα ή να πάω να μετοικήσω στην Τουρκία; Για δες μυαλά που κουβαλάνε ορισμένοι εκπαιδευτικοί...
Παράθεση από: jimy100 στις Μαΐου 17, 2010, 05:39:09 pmΠαράθεση από: TEM στις Μαΐου 17, 2010, 05:35:23 pmΕ βέβαια,τι να πεις. Άλλο να ζεις στο κέντρο της Αθήνας και άλλο τέρμα Θεού αρχή Αλάχ.Εγώ που έχω τούρκικες ρίζες και υπηρέτησα στη Λήμνο είμαι καλοδεχούμενος στην Ελλάδα ή να πάω να μετοικήσω στην Τουρκία; Για δες μυαλά που κουβαλάνε ορισμένοι εκπαιδευτικοί... :oστην πυρα στην πυρα τουρκοσπορε ;Dμηπως εισαι και αεκ;
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Μαΐου 17, 2010, 05:42:49 pmΠαράθεση από: jimy100 στις Μαΐου 17, 2010, 05:39:09 pmΠαράθεση από: TEM στις Μαΐου 17, 2010, 05:35:23 pmΕ βέβαια,τι να πεις. Άλλο να ζεις στο κέντρο της Αθήνας και άλλο τέρμα Θεού αρχή Αλάχ.Εγώ που έχω τούρκικες ρίζες και υπηρέτησα στη Λήμνο είμαι καλοδεχούμενος στην Ελλάδα ή να πάω να μετοικήσω στην Τουρκία; Για δες μυαλά που κουβαλάνε ορισμένοι εκπαιδευτικοί... :oστην πυρα στην πυρα τουρκοσπορε ;Dμηπως εισαι και αεκ; Το κορυφαίο είναι ότι συντηρούν ορισμένοι το μίσος για άλλους λαούς, και αυτοί που μας κυβερνούν και έφεραν τη χώρα σε ένα καθεστώς νέας κατοχής μπορεί και να θεωρούνται πατριώτες! Α, μας έχουν κάνει τα μυαλά πολτό τελικά!
Παράθεση από: jimy100 στις Μαΐου 17, 2010, 05:46:56 pmΠαράθεση από: Αναστασια 76 στις Μαΐου 17, 2010, 05:42:49 pmΠαράθεση από: jimy100 στις Μαΐου 17, 2010, 05:39:09 pmΠαράθεση από: TEM στις Μαΐου 17, 2010, 05:35:23 pmΕ βέβαια,τι να πεις. Άλλο να ζεις στο κέντρο της Αθήνας και άλλο τέρμα Θεού αρχή Αλάχ.Εγώ που έχω τούρκικες ρίζες και υπηρέτησα στη Λήμνο είμαι καλοδεχούμενος στην Ελλάδα ή να πάω να μετοικήσω στην Τουρκία; Για δες μυαλά που κουβαλάνε ορισμένοι εκπαιδευτικοί... :oστην πυρα στην πυρα τουρκοσπορε ;Dμηπως εισαι και αεκ; Το κορυφαίο είναι ότι συντηρούν ορισμένοι το μίσος για άλλους λαούς, και αυτοί που μας κυβερνούν και έφεραν τη χώρα σε ένα καθεστώς νέας κατοχής μπορεί και να θεωρούνται πατριώτες! Α, μας έχουν κάνει τα μυαλά πολτό τελικά!Καιρός να καταλάβουμε ότι με τους άλλους λαούς έχουμε να μοιραστούμε μόνο την αγωνία μας για ένα καλύτερο αύριο. Με τους κυβερνώντες και το κεφάλαιο έχουμε να χωρίσουμε... τα πλούτη μας που τα κάνουν πλούτη τους! Ξυπνήστε!