0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ε βέβαια,τι να πεις. Άλλο να ζεις στο κέντρο της Αθήνας και άλλο τέρμα Θεού αρχή Αλάχ.
Συνάδελφοι, το όλο θέμα ξεκίνησε με αφορμή την ανακοίνωση της ελμε, που υποστήριζε την αναβολή των πανελλαδικών λόγω απελευθέρωσης της Θράκης; Το θεωρώ λιγάκι δύσκολο ένας θεσμός, όπως οι πανελλαδικές, να λαμβάνει υπ' όψη τοπικές εορτές (παρόλα αυτά σημαντικές) και να αναβάλλεται. Με αυτήν τη λογική στη χώρα που λέγεται Ελλάδα, δε θα δουλεύαμε ποτέ, μια που δώσαμε πολλές μάχες για την εδραίωση της εθνικής μας κυριαρχίας. Για παράδειγμα η Κοζάνη απελευθερώθηκε 11 Οκτωβρίου, τα Γρεβενά στις 13, η
Παράθεση από: TEM στις Μαΐου 17, 2010, 05:35:23 pmΕ βέβαια,τι να πεις. Άλλο να ζεις στο κέντρο της Αθήνας και άλλο τέρμα Θεού αρχή Αλάχ.Προσωπικά δεν ζω στο κέντρο της Αθήνας, αλλά στην Εκάλη. Και επειδή έχει ακόμα ήλιο, πάω να κάνω μια βουτιά στην δροσερή πισίνα.. Καλή δουλειά οι υπόλοιποι
Συνάδελφοι, το όλο θέμα ξεκίνησε με αφορμή την ανακοίνωση της ελμε, που υποστήριζε την αναβολή των πανελλαδικών λόγω απελευθέρωσης της Θράκης; Το θεωρώ λιγάκι δύσκολο ένας θεσμός, όπως οι πανελλαδικές, να λαμβάνει υπ' όψη τοπικές εορτές (παρόλα αυτά σημαντικές) και να αναβάλλεται.
Παράθεση από: jimy100 στις Μαΐου 17, 2010, 05:46:56 pmΠαράθεση από: Αναστασια 76 στις Μαΐου 17, 2010, 05:42:49 pmΠαράθεση από: jimy100 στις Μαΐου 17, 2010, 05:39:09 pmΠαράθεση από: TEM στις Μαΐου 17, 2010, 05:35:23 pmΕ βέβαια,τι να πεις. Άλλο να ζεις στο κέντρο της Αθήνας και άλλο τέρμα Θεού αρχή Αλάχ.Εγώ που έχω τούρκικες ρίζες και υπηρέτησα στη Λήμνο είμαι καλοδεχούμενος στην Ελλάδα ή να πάω να μετοικήσω στην Τουρκία; Για δες μυαλά που κουβαλάνε ορισμένοι εκπαιδευτικοί... :oστην πυρα στην πυρα τουρκοσπορε ;Dμηπως εισαι και αεκ; Το κορυφαίο είναι ότι συντηρούν ορισμένοι το μίσος για άλλους λαούς, και αυτοί που μας κυβερνούν και έφεραν τη χώρα σε ένα καθεστώς νέας κατοχής μπορεί και να θεωρούνται πατριώτες! Α, μας έχουν κάνει τα μυαλά πολτό τελικά!Καιρός να καταλάβουμε ότι με τους άλλους λαούς έχουμε να μοιραστούμε μόνο την αγωνία μας για ένα καλύτερο αύριο. Με τους κυβερνώντες και το κεφάλαιο έχουμε να χωρίσουμε... τα πλούτη μας που τα κάνουν πλούτη τους! Ξυπνήστε!
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Μαΐου 17, 2010, 05:42:49 pmΠαράθεση από: jimy100 στις Μαΐου 17, 2010, 05:39:09 pmΠαράθεση από: TEM στις Μαΐου 17, 2010, 05:35:23 pmΕ βέβαια,τι να πεις. Άλλο να ζεις στο κέντρο της Αθήνας και άλλο τέρμα Θεού αρχή Αλάχ.Εγώ που έχω τούρκικες ρίζες και υπηρέτησα στη Λήμνο είμαι καλοδεχούμενος στην Ελλάδα ή να πάω να μετοικήσω στην Τουρκία; Για δες μυαλά που κουβαλάνε ορισμένοι εκπαιδευτικοί... :oστην πυρα στην πυρα τουρκοσπορε ;Dμηπως εισαι και αεκ; Το κορυφαίο είναι ότι συντηρούν ορισμένοι το μίσος για άλλους λαούς, και αυτοί που μας κυβερνούν και έφεραν τη χώρα σε ένα καθεστώς νέας κατοχής μπορεί και να θεωρούνται πατριώτες! Α, μας έχουν κάνει τα μυαλά πολτό τελικά!
Παράθεση από: jimy100 στις Μαΐου 17, 2010, 05:39:09 pmΠαράθεση από: TEM στις Μαΐου 17, 2010, 05:35:23 pmΕ βέβαια,τι να πεις. Άλλο να ζεις στο κέντρο της Αθήνας και άλλο τέρμα Θεού αρχή Αλάχ.Εγώ που έχω τούρκικες ρίζες και υπηρέτησα στη Λήμνο είμαι καλοδεχούμενος στην Ελλάδα ή να πάω να μετοικήσω στην Τουρκία; Για δες μυαλά που κουβαλάνε ορισμένοι εκπαιδευτικοί... :oστην πυρα στην πυρα τουρκοσπορε ;Dμηπως εισαι και αεκ;
Παράθεση από: TEM στις Μαΐου 17, 2010, 05:35:23 pmΕ βέβαια,τι να πεις. Άλλο να ζεις στο κέντρο της Αθήνας και άλλο τέρμα Θεού αρχή Αλάχ.Εγώ που έχω τούρκικες ρίζες και υπηρέτησα στη Λήμνο είμαι καλοδεχούμενος στην Ελλάδα ή να πάω να μετοικήσω στην Τουρκία; Για δες μυαλά που κουβαλάνε ορισμένοι εκπαιδευτικοί...
Παράθεση από: isambo στις Μαΐου 17, 2010, 05:48:58 pmΠαράθεση από: jimy100 στις Μαΐου 17, 2010, 05:46:56 pmΠαράθεση από: Αναστασια 76 στις Μαΐου 17, 2010, 05:42:49 pmΠαράθεση από: jimy100 στις Μαΐου 17, 2010, 05:39:09 pmΠαράθεση από: TEM στις Μαΐου 17, 2010, 05:35:23 pmΕ βέβαια,τι να πεις. Άλλο να ζεις στο κέντρο της Αθήνας και άλλο τέρμα Θεού αρχή Αλάχ.Εγώ που έχω τούρκικες ρίζες και υπηρέτησα στη Λήμνο είμαι καλοδεχούμενος στην Ελλάδα ή να πάω να μετοικήσω στην Τουρκία; Για δες μυαλά που κουβαλάνε ορισμένοι εκπαιδευτικοί... :oστην πυρα στην πυρα τουρκοσπορε ;Dμηπως εισαι και αεκ; Το κορυφαίο είναι ότι συντηρούν ορισμένοι το μίσος για άλλους λαούς, και αυτοί που μας κυβερνούν και έφεραν τη χώρα σε ένα καθεστώς νέας κατοχής μπορεί και να θεωρούνται πατριώτες! Α, μας έχουν κάνει τα μυαλά πολτό τελικά!Καιρός να καταλάβουμε ότι με τους άλλους λαούς έχουμε να μοιραστούμε μόνο την αγωνία μας για ένα καλύτερο αύριο. Με τους κυβερνώντες και το κεφάλαιο έχουμε να χωρίσουμε... τα πλούτη μας που τα κάνουν πλούτη τους! Ξυπνήστε!Εγώ που θέλω να τα έχω καλά με όλους τους λαούς αλλά κάποιοι λαοί κατοικούν (δεν μοιράζονται) στο σπίτι μου, καταπατούν τη γη μου, έκαναν στάβλο την εκκλησία μου, κατεδάφισαν το σχολείο μου, κοιμάμαι; Ας μου πει κάποιος από τους ξύπνιους.
Και τα σπίτια των παπούδων μου, και τη γη των παπούδων μου και πάει λέγοντας το ίδιο. Όσο και ο δικός μας και οι άλλοι λαοί παίζουμε το παιχνίδι τους, ποτέ δε θα παίξουμε το δικό μας παιχνίδι και δε θα βρούμε το δίκιο μας. Δεν υπάρχει μόνο ελληνικος, αλλά και τουρκικός και αλβανικός και... και... εθνικισμός. Αυτό τι σημαίνει; ότι θα χάσουμε από τα μάτια μας τον πραγματικό αντίπαλο; ταξικό είναι το θέμα είτε σας αρέσει είτε όχι. κι εγώ τουλάχιστον δε θέλω ούτε να πολεμήσω, ούτε να θυσιαστώ ούτε "να βάλω πλάτη" για τα συμφέροντα του
Παράθεση από: isambo στις Μαΐου 18, 2010, 02:04:34 pmΚαι τα σπίτια των παπούδων μου, και τη γη των παπούδων μου και πάει λέγοντας το ίδιο. Όσο και ο δικός μας και οι άλλοι λαοί παίζουμε το παιχνίδι τους, ποτέ δε θα παίξουμε το δικό μας παιχνίδι και δε θα βρούμε το δίκιο μας. Δεν υπάρχει μόνο ελληνικος, αλλά και τουρκικός και αλβανικός και... και... εθνικισμός. Αυτό τι σημαίνει; ότι θα χάσουμε από τα μάτια μας τον πραγματικό αντίπαλο; ταξικό είναι το θέμα είτε σας αρέσει είτε όχι. κι εγώ τουλάχιστον δε θέλω ούτε να πολεμήσω, ούτε να θυσιαστώ ούτε "να βάλω πλάτη" για τα συμφέροντα του