0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μόλις επικοινώνησα με το Λιακόπουλο και μου είπε πως έχει αναλύσει διεξοδικά το θέμα με τους εκπαιδευτικούς που δε δέχονται το διορισμό τους στο best seller του "Γιατί και πώς ζουν ανάμεσά μας".
Προκειμένου να δικαιολογήσει το "δε φταίω εγώ για την κατάσταση στα σχολεία αλλά οι κακοί εκπαιδευτικοι" η κα Υπουργός θα πει και άλλα. Τίποτε πλέον δε μου φαίνεται περίεργο ή παράξενο να βγει από τα χείλη της..Άμα ,δε, καταλάβει ότι η κατάσταση ξεφεύγει του ελέγχου (είναι ήδη ο ρ ι α κ ό τ α τ η !!!!) , λέει στο Γιωργάκη να την αλλάξει (θα πει ότι αποδέχτηκε την νέα "πρόκληση" της αυτοδιοίκησης και ότι έχει θέσει "γερές βάσεις" στο υπεπθ = μας τα παν κι άλλοι )και μετά θα περιμένουμε "να ενημερωθεί ο νέος υπουργός" (=κερδίζουμε λίγο χρόνο) κ.ο.κ....Κατα τα άλλα φταίνε οι κακοί εκπαιδευτικοί....
Παράθεση από: dinateacher στις Αυγούστου 25, 2010, 01:06:17 pmΜόλις επικοινώνησα με το Λιακόπουλο και μου είπε πως έχει αναλύσει διεξοδικά το θέμα με τους εκπαιδευτικούς που δε δέχονται το διορισμό τους στο best seller του "Γιατί και πώς ζουν ανάμεσά μας". σε ποιο τομο;;;; μηπως το Νεμεσις;;
Αύριο θα είναι στο πρωινό Μεγα , μήπως θα έπρεπε να είμαστε και εμεις στο στούντιο ? ή απ έξω με διάφορα είδη λαικής αγοράς ?
Το τι τηλέφωνο τους έχω πάρει ,το τι e-mail έχω στείλει ,δε λέγεται ..αλλά οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν.ΠαράθεσηΜπα, δυστυχώς το χειρότερο είναι ότι καταλαβαίνουν πολύ καλά...
Μπα, δυστυχώς το χειρότερο είναι ότι καταλαβαίνουν πολύ καλά...
Που ειναι αυτος ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥΣ;;;;;χα χα χα χα χα ουαχα χα χα χαχα ουαχαχα,μπουχαχα,χα χα χαχου ουαχαχα.ΑρκειΕιναι υπαρκτοι;Ζουν αναμεσα μας;Να μας απαντησει ο Λιακοπουλος
Αγωνιώδη Ερωτήματα προς την Υπουργό ΠαιδείαςΚυρία Υπουργέ Εθνικής Παιδείας, Δια