0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
1ον Κατεβάστε τα μολύβια γιατί όποτε τα σηκώνετε κάνετε μαλακίες.2ον Ρε! Ρε ήμουν βολεμένη ρε και δεν το ήξερα! Τόσα χρόνια τις ώρες που περίμενα μέσα στη βροχή και τα χιόνια το λεωφορείο να έρθει για να γυρίσω στην πόλη μου (το σπίτι θέλει άλλη μισή ώρα περπάτημα) χωρίς να έχω βγάλει μεροκάματο γιατί τα παιδιά πήγαν σινεμά και ο φασίστας διευθυντής δε μου έβαλε τις ώρες παρότι τις δικαιούμουν ήμουν βολεμένη! Τόσα χρόνια που ήθελα 100 ευρώ τη βδομάδα για τα ναύλα μου,ενώ έβγαζα 80 ήμουν βολεμένη!Τόσα χρόνια που αργείται να με πληρώσετε 1 και 2 χρόνια ήμουν βολεμένη! Ε Α ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ! Α ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ!
Μην ανεβάζετε άλλες δηλώσεις τους. Είμαι σε ηλικία κρίσιμη για έμφραγμα!Πάντως καλά κάνουν και λένε τη μια μπαρουφολογία μετά την άλλη μπας και ξυπνήσει λιγάκι ο εκπαιδευτικός κόσμος και ξεσηκωθεί επιτέλους. Είμαστε οι μόνοι που δουλεύαμε τζάμπα μακριά από τον τόπο μας, χωρίς εκτός έδρας, χωρίς θέρετρα διακοπών για τις οικογένειές μας (όπως οι στρατιωτικοί) χωρίς καμία εξτρά παροχή και κίνητρο εκτός από τα μόρια και το όνειρο του διορισμού και τώρα το κόβουν και αυτό, ας προσέχαμε...