0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: fotini18 στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 03:39:42 pmTελικά αυτό το θέμα (Δηλώσεις Διαμαντοπούλου) ενώ ξεκίνησε ως το χειρότερο και το πιο τρομοκρατικό...κατέληξε να γίνει το καλύτερό μου! Keep writing... (Λέτε να συμβεί και κάτι άλλο αναλογικά; Αρχικά δε θέλαμε την Αννούλα κι όταν φύγει να κλαίμε με μαύρο δάκρυ, να κάνουμε πορείες και απεργίες πείνας, για να παραμείνει;;Χρείάζεται να σας πω ότι από μικρό παιδί μου άρεσαν οι ταινίες και τα βιβλία επιστημονικής φαντασίας;
Tελικά αυτό το θέμα (Δηλώσεις Διαμαντοπούλου) ενώ ξεκίνησε ως το χειρότερο και το πιο τρομοκρατικό...κατέληξε να γίνει το καλύτερό μου! Keep writing... (Λέτε να συμβεί και κάτι άλλο αναλογικά; Αρχικά δε θέλαμε την Αννούλα κι όταν φύγει να κλαίμε με μαύρο δάκρυ, να κάνουμε πορείες και απεργίες πείνας, για να παραμείνει;;
τον εχω στο κινητο μου τον τραχανα να λεει προεκλογικα "λεφτα υπαρχουν...λεφτα υπαρχουν...", αλλα δε θα τον τρακαρω πουθενα? θα τον βαλω να το ακουσει και μετα να φαει το κινητο!
Παράθεση από: aristos2 στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 03:48:27 pmΌσο ο Γιώργης θα κωπηλατείη χώρα θα επιπλέει ...,τον πάτο δε θα δει !Μόνο με υποθέσεις να μην ασχοληθείολίγον υστερεί ...,και η χώρα τότε, αίφνης, τον πάτο θα τον δεί !!! κλαπ κλαπ κλαπ
Όσο ο Γιώργης θα κωπηλατείη χώρα θα επιπλέει ...,τον πάτο δε θα δει !Μόνο με υποθέσεις να μην ασχοληθείολίγον υστερεί ...,και η χώρα τότε, αίφνης, τον πάτο θα τον δεί !!!
Παράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 03:48:56 pmτον εχω στο κινητο μου τον τραχανα να λεει προεκλογικα "λεφτα υπαρχουν...λεφτα υπαρχουν...", αλλα δε θα τον τρακαρω πουθενα? θα τον βαλω να το ακουσει και μετα να φαει το κινητο!... φρέσκο τραχανά που θα βρω .., ρωτώ γιατί φαίνεσαι παραδοσιακή μαγείρισσα ...
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 03:50:13 pmΠαράθεση από: aristos2 στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 03:48:27 pmΌσο ο Γιώργης θα κωπηλατείη χώρα θα επιπλέει ...,τον πάτο δε θα δει !Μόνο με υποθέσεις να μην ασχοληθείολίγον υστερεί ...,και η χώρα τότε, αίφνης, τον πάτο θα τον δεί !!! κλαπ κλαπ κλαπ γκλουπ γκλουπ γκλουπ
Παράθεση από: panos2 στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 03:52:18 pmΠαράθεση από: Αναστασια 76 στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 03:50:13 pmΠαράθεση από: aristos2 στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 03:48:27 pmΌσο ο Γιώργης θα κωπηλατείη χώρα θα επιπλέει ...,τον πάτο δε θα δει !Μόνο με υποθέσεις να μην ασχοληθείολίγον υστερεί ...,και η χώρα τότε, αίφνης, τον πάτο θα τον δεί !!! κλαπ κλαπ κλαπ γκλουπ γκλουπ γκλουπ Ντιν νταν, ντιν νταν, ντιν νταν...
Παράθεση από: Joanna Bear ΠΕ06 στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 04:01:30 pmΠαράθεση από: panos2 στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 03:52:18 pmΠαράθεση από: Αναστασια 76 στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 03:50:13 pmΠαράθεση από: aristos2 στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 03:48:27 pmΌσο ο Γιώργης θα κωπηλατείη χώρα θα επιπλέει ...,τον πάτο δε θα δει !Μόνο με υποθέσεις να μην ασχοληθείολίγον υστερεί ...,και η χώρα τότε, αίφνης, τον πάτο θα τον δεί !!! κλαπ κλαπ κλαπ γκλουπ γκλουπ γκλουπ Ντιν νταν, ντιν νταν, ντιν νταν... τα παλαμακια τα καταλαβαινω οι καμπανες που κολλανε; και κατι ασχετο...ποσες πιθανοτητες εχει το θεμα να κλειδωθει;; εδω βαζετε στοιχηματα ή το θεωρειτε στανταρ;;