0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: ammy στις Νοεμβρίου 15, 2009, 10:29:32 am Με λύπη μου συνειδητοποιώ ότι το υπουργείο πέτυχε για μια ακόμη φορά το σκοπό του (. Αντί να έχουμε μια κοινή στάση τρωγόμαστε μεταξύ μας για το ποιος έχει μεγαλύτερο δικαίωμα να εργαστεί, δηλαδή να κατοχυρώσει αυτό που θα έπρεπε να είναι δεδομένο δικαίωμά του .Πέρα από αυτό ιοι νεώτεροι συνάδελφοι οφείλετε να καταλάβετε ότι δεν είναι δυνατόν η ζωή μας να ανατρέπεται κάθε 5 χρόνια ανάλογα με τις επιθυμίες του εκάστοτε υπουργού (για να μη χρησιμοποιήσω καμιά πιο βαριά λέξη). Πρέπει να καταλάβετε ότι το μόνο που προσπαθούν είναι να μειώσουν τον αριθμό των διοριστέων. Προσωπικά στα 40 μου περίμενα διορισμό το Σεπτέμβρη. Ας δεχτώ ξανά μια άλλη παράταση στη ζωή μου και ας διοριστώ στα 50. Σας ερωτώ όμως θα είναι η τελευταία;Ποιες αλλαγές θα πρέπει να κάνουμε όλοι στη ζωή μας (γιατί αντιλαμβάνεστε ότι έχοντας ήδη οικογενειακές υποχρεώσεις δεν μπορούμε να κανονίζουμε μόνο για τον εαυτό μας) πριν διοριστούμε; Ποιος μπορεί να με διαβεβαιώσει ότι θα είναι οι τελευταίες για να ρυθμίσω τη ζωή μου με β'αση αυτές; Επιτέλους σταματήστε το αλλολοφάγωμα! Είναι καιρός να αγωνιστούμε με δυναμικές κινητοποιήσεις!στο κρατος δεν υπαρχει συνεχεια εδω και μια 20ετια.οποτε κανεις δεν πρεπει να κανει μακροπροθεσμα σχεδια που βασιζονται στους νομους του κρατους. αν για κατι πρεπει να αγωνιστουμε τωρα ειναι να περασει γρηγορα αυτο που λεει η Δ. και να μην αλλαξει ποτε.γιατι ειναι σιγουρα μακραν καλυτερο απο το μεχρι τωρα χαλι
Με λύπη μου συνειδητοποιώ ότι το υπουργείο πέτυχε για μια ακόμη φορά το σκοπό του (. Αντί να έχουμε μια κοινή στάση τρωγόμαστε μεταξύ μας για το ποιος έχει μεγαλύτερο δικαίωμα να εργαστεί, δηλαδή να κατοχυρώσει αυτό που θα έπρεπε να είναι δεδομένο δικαίωμά του .Πέρα από αυτό ιοι νεώτεροι συνάδελφοι οφείλετε να καταλάβετε ότι δεν είναι δυνατόν η ζωή μας να ανατρέπεται κάθε 5 χρόνια ανάλογα με τις επιθυμίες του εκάστοτε υπουργού (για να μη χρησιμοποιήσω καμιά πιο βαριά λέξη). Πρέπει να καταλάβετε ότι το μόνο που προσπαθούν είναι να μειώσουν τον αριθμό των διοριστέων. Προσωπικά στα 40 μου περίμενα διορισμό το Σεπτέμβρη. Ας δεχτώ ξανά μια άλλη παράταση στη ζωή μου και ας διοριστώ στα 50. Σας ερωτώ όμως θα είναι η τελευταία;Ποιες αλλαγές θα πρέπει να κάνουμε όλοι στη ζωή μας (γιατί αντιλαμβάνεστε ότι έχοντας ήδη οικογενειακές υποχρεώσεις δεν μπορούμε να κανονίζουμε μόνο για τον εαυτό μας) πριν διοριστούμε; Ποιος μπορεί να με διαβεβαιώσει ότι θα είναι οι τελευταίες για να ρυθμίσω τη ζωή μου με β'αση αυτές; Επιτέλους σταματήστε το αλλολοφάγωμα! Είναι καιρός να αγωνιστούμε με δυναμικές κινητοποιήσεις!
Προφανώς ggg δεν αντιλαμβάνεσαι ούτε το πνεύμα ούτε το γράμμα του νόμου. Να μην αλλάξει ξανά; Μα κάτι ανάλογο δεν ίσχυε και στην προηγούμενη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ; Και τότε αν ησουν επιτυχών μετά από δύο χρόνια έπρεπε να ξαναδώσεις ΑΣΕΠ. Γιατί τέτοια αφέλεια; Το παρελθόν διδάσκει!
Παράθεση από: ggg στις Νοεμβρίου 14, 2009, 11:51:52 amπαιδια παρτε το χαμπαρι η μεταβατικη περιοδοσ θα ειναι ελαχιστη και θα παρουν τους πανω πανω στον πινακα.οι υπολοιπη δεν θα χασουν την προυπηρεσια απλα θα μετραει σαν προσαυξηση στον διαγωνισμο ασεπ.και φυσικα δεν θα χρειαζεται μια επιτυχια στον ασεπ αλλά σε καθε ασεπ θα αλλαζουν τα δεδομενα με βαση τους τελικους πινακες του καθε διαγωνισμου απο αυτους θα γινονταο και διορισμοι και αναπληρωτεςhttp://www.esos.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=2950&Itemid=231
παιδια παρτε το χαμπαρι η μεταβατικη περιοδοσ θα ειναι ελαχιστη και θα παρουν τους πανω πανω στον πινακα.οι υπολοιπη δεν θα χασουν την προυπηρεσια απλα θα μετραει σαν προσαυξηση στον διαγωνισμο ασεπ.και φυσικα δεν θα χρειαζεται μια επιτυχια στον ασεπ αλλά σε καθε ασεπ θα αλλαζουν τα δεδομενα με βαση τους τελικους πινακες του καθε διαγωνισμου απο αυτους θα γινονταο και διορισμοι και αναπληρωτες
Eγω παλι προβλεπω φετος να γινεται το εξης.Θα δειτε που απο το 24 μηνο συμφωνα με τις αναγκες της θα παρει 200 ισως και λιγοτερους και απο το 40% θα παρει 160 ΟΑΕΔΙΤΕΣ ( κ μερικα λαμογια που δεν εδωσαν καθολου ασεπ) γιατι τοσοι ειναι περιπου κ γιατι μη ξεχναμε οτι η Διαμαντοπουλου τους υποστηριζε κ ολοι οι υπολοιποι θα μεινουμε με την αγωνια του μεταβατικου σταδιου κ θα δειτε πως ετσι θα γινει.
Παράθεση από: psych@ra στις Νοεμβρίου 14, 2009, 05:09:04 pmΠαράθεση από: ggg στις Νοεμβρίου 14, 2009, 11:51:52 amπαιδια παρτε το χαμπαρι η μεταβατικη περιοδοσ θα ειναι ελαχιστη και θα παρουν τους πανω πανω στον πινακα.οι υπολοιπη δεν θα χασουν την προυπηρεσια απλα θα μετραει σαν προσαυξηση στον διαγωνισμο ασεπ.και φυσικα δεν θα χρειαζεται μια επιτυχια στον ασεπ αλλά σε καθε ασεπ θα αλλαζουν τα δεδομενα με βαση τους τελικους πινακες του καθε διαγωνισμου απο αυτους θα γινονταο και διορισμοι και αναπληρωτεςhttp://www.esos.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=2950&Itemid=231Χμμμ.. διέγραψαν το άρθρο που έλεγε ότι μόνο σε αναπληρωτές με μεγάλη προϋπηρεσία θα υπολογιστούν τα μόρια