0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: hippy στις Νοεμβρίου 16, 2009, 07:32:48 pmΠαράθεσηΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΣΕΠ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΘΗΓΗΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣΕΧΟΥΜΕ ΠΤΥΧΙΑ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΟΥΝ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΕΠΑΡΚΕΙΑ. Η ΠΟΣΔΕΠ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΤΟΥΣ?το θεμα ειναι οτι η πλειοψηφια δεν προβληματιζεται καν γι' αυτο. Δεν δειχνουν να αντιλαμβανονται το ποσο εξευτελιστικο ειναι να σερνονται απο διαγωνισμο σε διαγωνισμο. Ασε που περιφερουν με καμαρι: ο ενας "εχω περασει 2 ΑΣΕΠ" , ο αλλος 4 και ο παραλλος 5 , εχοντας κανει τι στην ουσια;. Ακομη εδω ειναι, αδιοριστοι, και μαλλον ετοιμαζονται για τον επομενο ΑΣΕΠ. Θελουν ν' αποδειξουν κατι λεγοντας και ξαναλεγοντας την "επιτυχια" τους; Σε ποιους; Έχεις δίκιο! Κατάργηση του Ασεπ και απορρόφηση όλων των αδιόριστων άμεσα! Αν μπορούμε να μάθουμε και το πώς!Δηλαδή με ποιον άλλο τρόπο θα μπορούσε κανείς να προσληφθεί σήμερα που δεν θα τον εξευτέλιζε και θα τον έκανε να καμαρώνει; Μήπως Σιβιτανίδειος, οαεδ, εκκλησιαστικά , άλλο; Δεν είναι δα και πολλές οι επιλογές.
ΠαράθεσηΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΣΕΠ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΘΗΓΗΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣΕΧΟΥΜΕ ΠΤΥΧΙΑ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΟΥΝ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΕΠΑΡΚΕΙΑ. Η ΠΟΣΔΕΠ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΤΟΥΣ?το θεμα ειναι οτι η πλειοψηφια δεν προβληματιζεται καν γι' αυτο. Δεν δειχνουν να αντιλαμβανονται το ποσο εξευτελιστικο ειναι να σερνονται απο διαγωνισμο σε διαγωνισμο. Ασε που περιφερουν με καμαρι: ο ενας "εχω περασει 2 ΑΣΕΠ" , ο αλλος 4 και ο παραλλος 5 , εχοντας κανει τι στην ουσια;. Ακομη εδω ειναι, αδιοριστοι, και μαλλον ετοιμαζονται για τον επομενο ΑΣΕΠ. Θελουν ν' αποδειξουν κατι λεγοντας και ξαναλεγοντας την "επιτυχια" τους; Σε ποιους;
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΣΕΠ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΘΗΓΗΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣΕΧΟΥΜΕ ΠΤΥΧΙΑ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΟΥΝ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΕΠΑΡΚΕΙΑ. Η ΠΟΣΔΕΠ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΤΟΥΣ?
βαθμος πτυχιου( αν και δεν με συμφερει), μεταπτυχιακα- διδακτορικα (δεν εχω), χρονος κτησης πτυχιου (πιθανον να με συμφερει), και προυπηρεσια (δεν εχω κανενα τρελλο νουμερο). Σου τα γραφω αυτα, για να μη νομιζεις οτι σκεφτομαι με βαση το προσωπικο μου συμφερον.
Παράθεση από: hippy στις Νοεμβρίου 16, 2009, 07:58:30 pmβαθμος πτυχιου( αν και δεν με συμφερει), μεταπτυχιακα- διδακτορικα (δεν εχω), χρονος κτησης πτυχιου (πιθανον να με συμφερει), και προυπηρεσια (δεν εχω κανενα τρελλο νουμερο). Σου τα γραφω αυτα, για να μη νομιζεις οτι σκεφτομαι με βαση το προσωπικο μου συμφερον.Όσο όμως δεν εφαρμόζεται ένα τέτοιο σύστημα, γιατί να αισθάνεται καμάρι αυτός που έχει προϋπηρεσία από Σιβιτανίδειο, Οαεδ.... και εξευτελισμό ο επιτυχών από ΑΣΕΠ;
Παράθεση από: syrrahm στις Νοεμβρίου 16, 2009, 08:15:04 pmΠαράθεση από: hippy στις Νοεμβρίου 16, 2009, 07:58:30 pmβαθμος πτυχιου( αν και δεν με συμφερει), μεταπτυχιακα- διδακτορικα (δεν εχω), χρονος κτησης πτυχιου (πιθανον να με συμφερει), και προυπηρεσια (δεν εχω κανενα τρελλο νουμερο). Σου τα γραφω αυτα, για να μη νομιζεις οτι σκεφτομαι με βαση το προσωπικο μου συμφερον.Όσο όμως δεν εφαρμόζεται ένα τέτοιο σύστημα, γιατί να αισθάνεται καμάρι αυτός που έχει προϋπηρεσία από Σιβιτανίδειο, Οαεδ.... και εξευτελισμό ο επιτυχών από ΑΣΕΠ; Ουτε ο εχων προυπηρεσια τετοιου ειδους πρεπει βεβαια να καμαρωνει, γιατι κι αυτος εξευτελιστηκε για να την αποκτησει, κι αν δεν το καταλαβαινει....Το θεμα ειναι οτι αυτη η προυπηρεσια αναγνωριστηκε δυστυχως με νομους του κρατους.Ποσες φορες δεν βρεθηκαμε στις ΔΙΔΕ παρακαλωντας για καποιες ωρες ΠΔΣ, σαν ζητιανοι; Δεν εξευτελιστηκαμε ετσι; Τελος παντων, ας παψει αυτη η διαρκης αμφισβητηση του πτυχιου μας, των μεταπτυχιακων (οσων εχουν), και το διαρκες σουρσιμο σε ΑΣΕΠ με αμφιβολα αποτελεσματα. Και στο κατω-κατω ας παψουμε να εξευτελιζομαστε αλληλοκατηγορουμενοι επιτυχοντες-αποτυχοντες-διοριστεοι-με προυπηρεσια-χωρις προυπηρεσια-με παλαιοτερο ΑΣΕΠ-με τελευταιο ΑΣΕΠ-30μηνιτες- 24μηνιτες-πολυτεκνοι-ΟΑΕΔιτες- ΠΔΣιτες-εκκλησιαστικοτετοιοι, γιατι αλλοι μας δημιουργησαν.Και ο καθενας καλως ή κακως προσπαθησε να αρπαξει την ευκαιρια που του παρουσιαζοταν,μεσα στην αγωνια του για δουλεια. Και γιναμε ενα μπαχαλο, μεσα στο οποιο ερχεται η Αννουλα σαν σωτηρας και καταγγελλει την αδιαφανεια που και η ιδια δημιουργησε (γιατι δεν την ακουσα ποτε να αντιδρα στους νομους που το κομμα της εφτιαξε για την παιδεια).Μετα λοιπον τη Μαριεττα, εχουμε την Αννουλα.Και παντα με τα ιδιο θυμα, την παιδεια.Αυριο, ποιος θα ειναι αραγε ο σωτηρας;
Παράθεση από: hippy στις Νοεμβρίου 16, 2009, 08:37:25 pmΠαράθεση από: syrrahm στις Νοεμβρίου 16, 2009, 08:15:04 pmΠαράθεση από: hippy στις Νοεμβρίου 16, 2009, 07:58:30 pmβαθμος πτυχιου( αν και δεν με συμφερει), μεταπτυχιακα- διδακτορικα (δεν εχω), χρονος κτησης πτυχιου (πιθανον να με συμφερει), και προυπηρεσια (δεν εχω κανενα τρελλο νουμερο). Σου τα γραφω αυτα, για να μη νομιζεις οτι σκεφτομαι με βαση το προσωπικο μου συμφερον.Όσο όμως δεν εφαρμόζεται ένα τέτοιο σύστημα, γιατί να αισθάνεται καμάρι αυτός που έχει προϋπηρεσία από Σιβιτανίδειο, Οαεδ.... και εξευτελισμό ο επιτυχών από ΑΣΕΠ; Ουτε ο εχων προυπηρεσια τετοιου ειδους πρεπει βεβαια να καμαρωνει, γιατι κι αυτος εξευτελιστηκε για να την αποκτησει, κι αν δεν το καταλαβαινει....Το θεμα ειναι οτι αυτη η προυπηρεσια αναγνωριστηκε δυστυχως με νομους του κρατους.Ποσες φορες δεν βρεθηκαμε στις ΔΙΔΕ παρακαλωντας για καποιες ωρες ΠΔΣ, σαν ζητιανοι; Δεν εξευτελιστηκαμε ετσι; Τελος παντων, ας παψει αυτη η διαρκης αμφισβητηση του πτυχιου μας, των μεταπτυχιακων (οσων εχουν), και το διαρκες σουρσιμο σε ΑΣΕΠ με αμφιβολα αποτελεσματα. Και στο κατω-κατω ας παψουμε να εξευτελιζομαστε αλληλοκατηγορουμενοι επιτυχοντες-αποτυχοντες-διοριστεοι-με προυπηρεσια-χωρις προυπηρεσια-με παλαιοτερο ΑΣΕΠ-με τελευταιο ΑΣΕΠ-30μηνιτες- 24μηνιτες-πολυτεκνοι-ΟΑΕΔιτες- ΠΔΣιτες-εκκλησιαστικοτετοιοι, γιατι αλλοι μας δημιουργησαν.Και ο καθενας καλως ή κακως προσπαθησε να αρπαξει την ευκαιρια που του παρουσιαζοταν,μεσα στην αγωνια του για δουλεια. Και γιναμε ενα μπαχαλο, μεσα στο οποιο ερχεται η Αννουλα σαν σωτηρας και καταγγελλει την αδιαφανεια που και η ιδια δημιουργησε (γιατι δεν την ακουσα ποτε να αντιδρα στους νομους που το κομμα της εφτιαξε για την παιδεια).Μετα λοιπον τη Μαριεττα, εχουμε την Αννουλα.Και παντα με τα ιδιο θυμα, την παιδεια.Αυριο, ποιος θα ειναι αραγε ο σωτηρας;Έτσι μάλιστα !
Αδιάβλητος ο ΑΣΕΠ??? και ποιος μου το λεει εμενα; Που ξερω οτι τα φροντηστήρια δεν "λαδωνουν" και παιρνουν τα θεματα; Ειναι ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΟ να εχουμε πτυχια απο Ανωτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύ,ματα και να εξεφτελιζόμαστε κάθε 2 χρόνια με εξετασεις! Τι είμαστε; Να δίνουν και οι γιατροι και οι δικηγόροι και ολοι οι υπολοιποι! Εμεις μια ζωή θα διθνουμε εξετασεις? Αρκετες φορες εξεταστηκαμε! ΝΤΡΟΠΗ τους! Λετε να στειλουμε mail και στον Γιωργάκη; Τι πηγε σημερα στα ΚΕΠ? Λες και δεν ξεραμε πως μπηκαν στα ΚΕΠ ολοι αυτοι!