0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κάπου διάβασα και συμφωνώ, να δίνουν ΑΣΕΠ και οι γιατροί για να ασκήσουν το επάγγελμα τους ;)Γιατί μόνο εμείς; Στο πηγάδι κατουρήσαμε;sorry!Εμείς βέβαια έχουμε να κάνουμε με παιδικές ψυχούλες,και οι γιατροί όμως έχουν να κάνουν με ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ! Η κοινή λογική εδώ μας οδηγεί ΚΑΤΑΛΑ
Τον ΑΣΕΠ δεν τον αμφισητεί ΚΑΝΕΙΣ ούτε ΝΔ ούτε ΠΑΣΟΚ ουε ΣΥΡΙΖΑ??!!
Ανώτατα Εκαπιδευτικά Ιδρύματα έχουν βγάλει ΟΛΟΙ!!! ΠΩΣ 8α μπουν ΟΛΟΙ!!!
Εχω μια συγγενη μου η οποια ειναι εξαιρετη καθηγητρια (στον ιδωιτικο τομεα).Εχει περασει σε 2 προηγουμενους ΑΣΕΠ ,εκτος τον τελευταιο γιατι επρεπε να δουλευει περισσοτερο για οικονομικους λογους.Τα μορια που πηρε απο τους δυο παλαιοτερους ΑΣΕΠ δεν αρκουσαν για να της δωσουν ωρομισθια.Φετος λογω πτυχιου (1992) πηρε 10 ωρο ΠΔΣ ! Ωστοσο του χρονου θα εχει παλι λιγα μορια στον πινακα.Γυρω στα 10 νομιζω. Αν και του χρονου δεν βαλουν προυποθεση επιτυχια ΑΣΕΠ κι αφησουν τους μεγαλοπρουπηρεσιουχους στους πινακες ,ειναι χαμενη.Αυτη δεν παιδευεται 4 χρονια με ΑΣΕΠ και φετος με ΠΔΣ? Γιατι να την προσπερασουν οσοι δεν πετυχαν ΑΣΕΠ και πηραν κατευθειαν την προυπηρεσια??
Παράθεση από: syrrahm στις Νοεμβρίου 16, 2009, 08:15:04 pmΠαράθεση από: hippy στις Νοεμβρίου 16, 2009, 07:58:30 pmβαθμος πτυχιου( αν και δεν με συμφερει), μεταπτυχιακα- διδακτορικα (δεν εχω), χρονος κτησης πτυχιου (πιθανον να με συμφερει), και προυπηρεσια (δεν εχω κανενα τρελλο νουμερο). Σου τα γραφω αυτα, για να μη νομιζεις οτι σκεφτομαι με βαση το προσωπικο μου συμφερον.Όσο όμως δεν εφαρμόζεται ένα τέτοιο σύστημα, γιατί να αισθάνεται καμάρι αυτός που έχει προϋπηρεσία από Σιβιτανίδειο, Οαεδ.... και εξευτελισμό ο επιτυχών από ΑΣΕΠ; Ουτε ο εχων προυπηρεσια τετοιου ειδους πρεπει βεβαια να καμαρωνει, γιατι κι αυτος εξευτελιστηκε για να την αποκτησει, κι αν δεν το καταλαβαινει....Το θεμα ειναι οτι αυτη η προυπηρεσια αναγνωριστηκε δυστυχως με νομους του κρατους.Ποσες φορες δεν βρεθηκαμε στις ΔΙΔΕ παρακαλωντας για καποιες ωρες ΠΔΣ, σαν ζητιανοι; Δεν εξευτελιστηκαμε ετσι; Τελος παντων, ας παψει αυτη η διαρκης αμφισβητηση του πτυχιου μας, των μεταπτυχιακων (οσων εχουν), και το διαρκες σουρσιμο σε ΑΣΕΠ με αμφιβολα αποτελεσματα. Και στο κατω-κατω ας παψουμε να εξευτελιζομαστε αλληλοκατηγορουμενοι επιτυχοντες-αποτυχοντες-διοριστεοι-με προυπηρεσια-χωρις προυπηρεσια-με παλαιοτερο ΑΣΕΠ-με τελευταιο ΑΣΕΠ-30μηνιτες- 24μηνιτες-πολυτεκνοι-ΟΑΕΔιτες- ΠΔΣιτες-εκκλησιαστικοτετοιοι, γιατι αλλοι μας δημιουργησαν.Και ο καθενας καλως ή κακως προσπαθησε να αρπαξει την ευκαιρια που του παρουσιαζοταν,μεσα στην αγωνια του για δουλεια. Και γιναμε ενα μπαχαλο, μεσα στο οποιο ερχεται η Αννουλα σαν σωτηρας και καταγγελλει την αδιαφανεια που και η ιδια δημιουργησε (γιατι δεν την ακουσα ποτε να αντιδρα στους νομους που το κομμα της εφτιαξε για την παιδεια).Μετα λοιπον τη Μαριεττα, εχουμε την Αννουλα.Και παντα με τα ιδιο θυμα, την παιδεια.Αυριο, ποιος θα ειναι αραγε ο σωτηρας;
Παράθεση από: hippy στις Νοεμβρίου 16, 2009, 07:58:30 pmβαθμος πτυχιου( αν και δεν με συμφερει), μεταπτυχιακα- διδακτορικα (δεν εχω), χρονος κτησης πτυχιου (πιθανον να με συμφερει), και προυπηρεσια (δεν εχω κανενα τρελλο νουμερο). Σου τα γραφω αυτα, για να μη νομιζεις οτι σκεφτομαι με βαση το προσωπικο μου συμφερον.Όσο όμως δεν εφαρμόζεται ένα τέτοιο σύστημα, γιατί να αισθάνεται καμάρι αυτός που έχει προϋπηρεσία από Σιβιτανίδειο, Οαεδ.... και εξευτελισμό ο επιτυχών από ΑΣΕΠ;
βαθμος πτυχιου( αν και δεν με συμφερει), μεταπτυχιακα- διδακτορικα (δεν εχω), χρονος κτησης πτυχιου (πιθανον να με συμφερει), και προυπηρεσια (δεν εχω κανενα τρελλο νουμερο). Σου τα γραφω αυτα, για να μη νομιζεις οτι σκεφτομαι με βαση το προσωπικο μου συμφερον.
ΠαράθεσηΤον ΑΣΕΠ δεν τον αμφισητεί ΚΑΝΕΙΣ ούτε ΝΔ ούτε ΠΑΣΟΚ ουε ΣΥΡΙΖΑ??!!και ειναι αυτο αξιοπιστο κριτηριο;ΠαράθεσηΑνώτατα Εκαπιδευτικά Ιδρύματα έχουν βγάλει ΟΛΟΙ!!! ΠΩΣ 8α μπουν ΟΛΟΙ!!!γιατι, μηπως υπαρχει συστημα προσληψης που τους περιλαμβανει ολους; αφου ο αριθμος διοριστεων μενει ιδιος, ειτε με ΑΣΕΠ ειτε χωρις ΑΣΕΠ, ο ιδιος αριθμος θα προσλαμβανεται. Αρα ο ΑΣΕΠ δεν λυνει το προβλημα, η μονη λυση θα ηταν καλυτερα σχολεια, λιγοτεροι μαθητες σε καθε τμημα και περισσοτεροι καθηγητες.Δηλαδη χρηματα για την παιδεια. Αληθεια, αν υπηρχε συστημα στο οποιο να προσλαμβανονται ολοι, θα ειχες προβλημα δηλαδη;