0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όσοι έχουν ήδη επιτυχία στον ΑΣΕΠ,αλλά κανένα μόριο προϋπηρεσίας σε σχολείο,ξέρει κανείς τι μεταχείριση θα έχουν;γιατί για αυτούς δεν έχει γίνει κάποια νύξη.Θα λαμβάνεται υπόψιν αυτή η επιτυχία ή φτου και απ΄την αρχή;;
χαθηκε η μπαλα... καπου λεει πως επιλεχτικαν αναπληρωτες χωρις κανενα κριτηριο? η κανω λαθος? κ ποιοι τους επελεξαν? κ αν εγινε παρανομια γιατι δεν επεμβαινει εισαγελεας?αλλα τελικα μαλλον δεν αξιζω τπτ γιατι το πτυχιο μου αν ειναι αριστα το 20 δυστηχως εχω κοπει ειμαι στο 6
Άννα γερά να φτιάξεις τα σχολειάπαράθυρα να κλείσεις και εκκλησιαστικάτου ΟΑΕΔ τα πλήθη να βάλεις στη γωνιά αλεξιπτωτιστές στους πίνακες ζητούν παρηγοριάκαι στη Σιβιτανίδειο τα νέα δεν είν καλάπως πρέπει να μοχθήσεις για να πάς μπροστάκαι όχι με τα κονέ σου να πουλάς μαγκιά….
Παράθεση από: bagelis_s στις Νοεμβρίου 17, 2009, 08:02:10 pmχαθηκε η μπαλα... καπου λεει πως επιλεχτικαν αναπληρωτες χωρις κανενα κριτηριο? η κανω λαθος? κ ποιοι τους επελεξαν? κ αν εγινε παρανομια γιατι δεν επεμβαινει εισαγελεας?αλλα τελικα μαλλον δεν αξιζω τπτ γιατι το πτυχιο μου αν ειναι αριστα το 20 δυστηχως εχω κοπει ειμαι στο 6 Στα εκκλησιαστικά και στη Σιβ/δειο αλλά και στον Οαεδ χωρίς κριτήρια μπήκαν!! Μάλλον μπήκαν με κριτήρια αδιαφανή και μεθόδους διάτρητες.
Παράθεση από: katiafil στις Νοεμβρίου 17, 2009, 09:03:53 pmΠαράθεση από: bagelis_s στις Νοεμβρίου 17, 2009, 08:02:10 pmχαθηκε η μπαλα... καπου λεει πως επιλεχτικαν αναπληρωτες χωρις κανενα κριτηριο? η κανω λαθος? κ ποιοι τους επελεξαν? κ αν εγινε παρανομια γιατι δεν επεμβαινει εισαγελεας?αλλα τελικα μαλλον δεν αξιζω τπτ γιατι το πτυχιο μου αν ειναι αριστα το 20 δυστηχως εχω κοπει ειμαι στο 6 Στα εκκλησιαστικά και στη Σιβ/δειο αλλά και στον Οαεδ χωρίς κριτήρια μπήκαν!! Μάλλον μπήκαν με κριτήρια αδιαφανή και μεθόδους διάτρητες.ναι αλλα δεν φταιω εγω...κ στο κατω κατω ουτε κ αυτοι φταινε αμα το σκεφτεις... φταινε οι διευθυντες κ οι πρωην υπουργοι... οποτε εμενα γιατι με βαζει στο ιδιο τσουβαλι κ εμενα με μια απλη ωρομισθια? ? ?