0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: glaukh στις Νοεμβρίου 18, 2009, 09:56:18 pmΔημοσίευση στην Καθημερινή,28 Απρολίου 2009Σε προκήρυξη εκατοντάδων θέσεων αναπληρωτών και ωρομισθίων προχώρησε η Σιβιτανίδειος Σχολή, ένα μήνα νωρίτερα απ’ ό,τι τις προηγούμενες χρονιές. Όπως κάθε χρόνο θα καλυφθούν περί τις 250-300 θέσεις προσωρινών αναπληρωτών και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών, αλλά οι σχετικές αιτήσεις συνήθως ξεπερνούν τις 4.500. Η επιλογή γίνεται βάσει μορίων και συνέντευξης και η καταληκτική ημερομηνία για υποβολή αίτησης είναι η 1η Μαΐου.όποιος βρει τα αποτελέσματα αυτής της ¨μοριοδότησης" ,ας μας ενημερώσειΈκανα αίτηση για ωρομίσθια-αναπληρώτρια στη Σιβιτανίδειο και έχω να σας πω τα εξής:Μετά τη συνέντευξη, βγήκαν κάποια στιγμή οι πίνακες με τα αποτελέσματα. Εκεί είχε μόνο τον τελικό βαθμό για τον καθένα... Δηλαδή, εγώ πήρα γύρω στο 35 (με θέση γύρω στο 100...), χωρίς να ξέρω από που προέρχεται αναλυτικά αυτός ο βαθμός.Ζήτησα αναλυτική κατάσταση των μορίων μου και έχω να σας πω τα εξής:Το πτυχίο μου μέτρησε 8 μονάδες, οι ξένες γλώσσες 3 μονάδες, προυπηρεσία μου 0,5 μόρια και η συνέντευξη 23 μονάδες!!Οπότε, η συνέντευξη είναι που μετράει!!
Δημοσίευση στην Καθημερινή,28 Απρολίου 2009Σε προκήρυξη εκατοντάδων θέσεων αναπληρωτών και ωρομισθίων προχώρησε η Σιβιτανίδειος Σχολή, ένα μήνα νωρίτερα απ’ ό,τι τις προηγούμενες χρονιές. Όπως κάθε χρόνο θα καλυφθούν περί τις 250-300 θέσεις προσωρινών αναπληρωτών και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών, αλλά οι σχετικές αιτήσεις συνήθως ξεπερνούν τις 4.500. Η επιλογή γίνεται βάσει μορίων και συνέντευξης και η καταληκτική ημερομηνία για υποβολή αίτησης είναι η 1η Μαΐου.όποιος βρει τα αποτελέσματα αυτής της ¨μοριοδότησης" ,ας μας ενημερώσει
καλημερα σε ολους,συγνωμη στον arist2 γιατι ειχα μαθημα στο σχολειο και εφυγα.Λοιπον, απο αυτα που εχω μαθει απο πολυ πολυ μεσα...1.Πανω απο ολα ο ΑΣΕΠ OK2.Ολοι οι διορισμοι τον Αυγουστο θα γινουν οπως ειχαν αφου ειναι νομος(και το 24μηνο ειναι)3.Οτι προυπηρεσια μαζεψει ο καθενας ως τις 30-6-2010( και οπως και αν τη μαζεψε...) μετραει4.Αν αυτη η προυπηρεσια τον διοριζει τον Αυγουστο ειτε με 24μηνο και ΑΣΕΠ ειτε με 40%(βλεπε 52 ρεζερβε θεσεις απο αλεξιπτωτιστες ΟΑΕΔ στους φυσικους) εχει καλως.5.Αν εχεις προυπηρεσια με ΑΣΕΠ αλλα δεν διοριζεσαι η δεν εχεις ΑΣΕΠ ξεκινας ξανα (η για πρωτη φορα) να διαβαζεις για τον ... αδιαβλητο(εχω ενδειξεις γι αυτο οχι αποδειξεις) Ειδικα οσοι την εχουν μεγαλη (την προυπηρεσια) π.χ. πανω απο 15 ,για να μην τους μεινει....στο χερι θα πρεπει να περασουν τη βαση σε εναν ΑΣΕΠ6.Δεν θα μετρανε αθροιστικα οι ΑΣΕΠ, γιατι τοτε ενας που αποφοιτησε τωρα θα πρεπει να πετυχει 4-5 φορες για να δει φως (σαν τις δεσμες το 1984 που μπορουσες να κρατας βαθμο και εμπαινες με τις 3 δινοντας 1 μαθημα το χρονο)7.Οσο για το μεταβατικο σταδιο ειναι υπο συζητηση8.Στους επομενους διαγωνισμους για να μπορει να παει καποιος αναπληρωτης η ωρομισθιος θα εχει επιτυχια στον ΑΣΕΠ αλλα για να υπαρχει και κινητρο για να τρεχει στο κορακοβουν. ιθα υπαρχει μια ποσοστωση στα μορια που θα περνει(τυρακι) μαζι με τα μορια του ασεπ που θα τον ανεβαζουν για τον επομενο ΑΣΕΠ. Αυτα ναι θα αθροιζονται δεν θα μηδενιζονται(προυπηρ)9.Ακομη και οι πολυτεκνοι χωρις ΑΣΕΠ χλωμο, ισως αν θελουν για διοικητικοι ναι, αλλα ετσι κατευθειαν μεσα στην ταξη οχι.10.Οσοι ειναι αποσπασμενοι και χαμενοι στο δημοσιο θα κληθουν να διαλεξουν η στην ταξη η μεταταξη για διοικητικοι αλλα τελος γι αυτους η εκπαιδευσηΣημειωση: δεν πηρε πισω τιποτε για την ΠΔΣ επειδη φωναξαμε απλα την διεκοψε για να βρει ενα συντομο τροπο για φετος μονο να κλεισουν τα παραθυρα, και αφου οι αιτησεις δεν ειχαν γινει ηλεκτρονικα οπως των αναπληρωτων ωστε να παρει απο τον πινακα τι αλλο υπηρχε εκτος απο το πτυχιο;παντως αφου θελουμε να εξομοιωθουμε με την ευρωπη ας αρχισουμε απο τα κτηρια,ας περασουμε στην υλικοτεχνικη υποδομη, να συνεχισουμε με την επιμορφωση υων εκπαιδευτικων, και τελος να εξομοιωσουμε και τους μισθους .Αλλωστε εχετε υποσχεθει αυξηση χρηματων για την παιδεια. Ομως οτι ανακοινωνετε εως τωρα ειναι το ανεξοδο το επικοινωνιακο, δηλαδη τσαμπα μαγκες. Οχι δεν ειμαι αντιθετος σε ολα αλλα δεν ειμαι και μα...Δηλαδή εάν κατάλαβα καλά, όλοι οι προηγούμενοι ΑΣΕΠ δεν θα μετρήσουν, ούτε καν σαν επιτυχία σε ΑΣΕΠ, έτσι γενικά. Θα διορισθούν όσοι προλάβουν, φέτος, με προυπηρεσία, χωρίς καμία επιτυχία στον ΑΣΕΠ και οι υπόλοιποι που έχουν και προυπηρεσία και επιτυχία, καλούνται να ξαναδώσουν.
καλημερα σε ολους,συγνωμη στον arist2 γιατι ειχα μαθημα στο σχολειο και εφυγα.Λοιπον, απο αυτα που εχω μαθει απο πολυ πολυ μεσα...1.Πανω απο ολα ο ΑΣΕΠ2.Ολοι οι διορισμοι τον Αυγουστο θα γινουν οπως ειχαν αφου ειναι νομος(και το 24μηνο ειναι)3.Οτι προυπηρεσια μαζεψει ο καθενας ως τις 30-6-2010( και οπως και αν τη μαζεψε...) μετραει4.Αν αυτη η προυπηρεσια τον διοριζει τον Αυγουστο ειτε με 24μηνο και ΑΣΕΠ ειτε με 40%(βλεπε 52 ρεζερβε θεσεις απο αλεξιπτωτιστες ΟΑΕΔ στους φυσικους) εχει καλως.5.Αν εχεις προυπηρεσια με ΑΣΕΠ αλλα δεν διοριζεσαι η δεν εχεις ΑΣΕΠ ξεκινας ξανα (η για πρωτη φορα) να διαβαζεις για τον ... αδιαβλητο(εχω ενδειξεις γι αυτο οχι αποδειξεις) Ειδικα οσοι την εχουν μεγαλη (την προυπηρεσια) π.χ. πανω απο 15 ,για να μην τους μεινει....στο χερι θα πρεπει να περασουν τη βαση σε εναν ΑΣΕΠ6.Δεν θα μετρανε αθροιστικα οι ΑΣΕΠ, γιατι τοτε ενας που αποφοιτησε τωρα θα πρεπει να πετυχει 4-5 φορες για να δει φως (σαν τις δεσμες το 1984 που μπορουσες να κρατας βαθμο και εμπαινες με τις 3 δινοντας 1 μαθημα το χρονο)7.Οσο για το μεταβατικο σταδιο ειναι υπο συζητηση8.Στους επομενους διαγωνισμους για να μπορει να παει καποιος αναπληρωτης η ωρομισθιος θα εχει επιτυχια στον ΑΣΕΠ αλλα για να υπαρχει και κινητρο για να τρεχει στο κορακοβουνιθα υπαρχει μια ποσοστωση στα μορια που θα περνει(τυρακι) μαζι με τα μορια του ασεπ που θα τον ανεβαζουν για τον επομενο ΑΣΕΠ. Αυτα ναι θα αθροιζονται δεν θα μηδενιζονται(προυπηρ)9.Ακομη και οι πολυτεκνοι χωρις ΑΣΕΠ χλωμο, ισως αν θελουν για διοικητικοι ναι, αλλα ετσι κατευθειαν μεσα στην ταξη οχι.10.Οσοι ειναι αποσπασμενοι και χαμενοι στο δημοσιο θα κληθουν να διαλεξουν η στην ταξη η μεταταξη για διοικητικοι αλλα τελος γι αυτους η εκπαιδευσηΣημειωση: δεν πηρε πισω τιποτε για την ΠΔΣ επειδη φωναξαμε απλα την διεκοψε για να βρει ενα συντομο τροπο για φετος μονο να κλεισουν τα παραθυρα, και αφου οι αιτησεις δεν ειχαν γινει ηλεκτρονικα οπως των αναπληρωτων ωστε να παρει απο τον πινακα τι αλλο υπηρχε εκτος απο το πτυχιο;παντως αφου θελουμε να εξομοιωθουμε με την ευρωπη ας αρχισουμε απο τα κτηρια,ας περασουμε στην υλικοτεχνικη υποδομη, να συνεχισουμε με την επιμορφωση υων εκπαιδευτικων, και τελος να εξομοιωσουμε και τους μισθους .Αλλωστε εχετε υποσχεθει αυξηση χρηματων για την παιδεια. Ομως οτι ανακοινωνετε εως τωρα ειναι το ανεξοδο το επικοινωνιακο, δηλαδη τσαμπα μαγκες. Οχι δεν ειμαι αντιθετος σε ολα αλλα δεν ειμαι και μα...
ρε παιδιά ο physikos13 δεν είπε ότι δε θα μετράνε οι προηγούμενοι ΑΣΕΠ.....πρέπει να έιμαστε οπωσδήποτε επιτυχόντες του ΑΣΕΠ.....ακόμα και αυτοί που δεν είναι για να μετρήσει η προϋπηρεσία τους πρέπει να πετύχουν σε έναν ΑΣΕΠ.......απλά επειδή κάποιοι μίλησαν να μετρανε τα μόρια όλων των επιτυχιών του ΑΣΕΠ και το πρότειναν αυτο δεν περνά τελικά γιατί κάποιος μπορεί λόγω ηλικίας να πήρε μέρος σε 5 ΑΣΕΠ να είναι και στους 5 επιτυχών μη διοριστέος και να έχει απο εκεί 20-25 μόρια + την προϋπηρεσία του και έτσι ένας νέος δε θα μπορεί να τον ανταγωνιστεί...
καλημερα σε ολους,συγνωμη στον arist2 γιατι ειχα μαθημα στο σχολειο και εφυγα.Λοιπον, απο αυτα που εχω μαθει απο πολυ πολυ μεσα...2.Ολοι οι διορισμοι τον Αυγουστο θα γινουν οπως ειχαν αφου ειναι νομος(και το 24μηνο ειναι)
Παράθεση από: arist2 στις Νοεμβρίου 19, 2009, 09:39:01 amρε παιδιά ο physikos13 δεν είπε ότι δε θα μετράνε οι προηγούμενοι ΑΣΕΠ.....πρέπει να έιμαστε οπωσδήποτε επιτυχόντες του ΑΣΕΠ.....ακόμα και αυτοί που δεν είναι για να μετρήσει η προϋπηρεσία τους πρέπει να πετύχουν σε έναν ΑΣΕΠ.......απλά επειδή κάποιοι μίλησαν να μετρανε τα μόρια όλων των επιτυχιών του ΑΣΕΠ και το πρότειναν αυτο δεν περνά τελικά γιατί κάποιος μπορεί λόγω ηλικίας να πήρε μέρος σε 5 ΑΣΕΠ να είναι και στους 5 επιτυχών μη διοριστέος και να έχει απο εκεί 20-25 μόρια + την προϋπηρεσία του και έτσι ένας νέος δε θα μπορεί να τον ανταγωνιστεί...Arist τι διαφορά δηλαδή υπάρχει με αυτό που συμβαίνει σήμερα; Εγώ στο 2ο ΑΣΕΠ πήγα ωρομίσθια, τη δεύτερη χρονιά, από Φεβρουάριο, και φέτος μετα τον τρίτο ΑΣΕΠ αναπληρώτρια! Και προτιμούμε δηλαδή να μετράει μόνο ο τελευταίος; Κι αν κάποιος από εμάς δεν τα καταφέρει τι γίνεται; Θα εναλλασσόμαστε όλοι ανα δύο χρόνια στην αναπλήρωση;
Παράθεση από: AntreaEirini στις Νοεμβρίου 19, 2009, 09:44:07 amΠαράθεση από: arist2 στις Νοεμβρίου 19, 2009, 09:39:01 amρε παιδιά ο physikos13 δεν είπε ότι δε θα μετράνε οι προηγούμενοι ΑΣΕΠ.....πρέπει να έιμαστε οπωσδήποτε επιτυχόντες του ΑΣΕΠ.....ακόμα και αυτοί που δεν είναι για να μετρήσει η προϋπηρεσία τους πρέπει να πετύχουν σε έναν ΑΣΕΠ.......απλά επειδή κάποιοι μίλησαν να μετρανε τα μόρια όλων των επιτυχιών του ΑΣΕΠ και το πρότειναν αυτο δεν περνά τελικά γιατί κάποιος μπορεί λόγω ηλικίας να πήρε μέρος σε 5 ΑΣΕΠ να είναι και στους 5 επιτυχών μη διοριστέος και να έχει απο εκεί 20-25 μόρια + την προϋπηρεσία του και έτσι ένας νέος δε θα μπορεί να τον ανταγωνιστεί...Arist τι διαφορά δηλαδή υπάρχει με αυτό που συμβαίνει σήμερα; Εγώ στο 2ο ΑΣΕΠ πήγα ωρομίσθια, τη δεύτερη χρονιά, από Φεβρουάριο, και φέτος μετα τον τρίτο ΑΣΕΠ αναπληρώτρια! Και προτιμούμε δηλαδή να μετράει μόνο ο τελευταίος; Κι αν κάποιος από εμάς δεν τα καταφέρει τι γίνεται; Θα εναλλασσόμαστε όλοι ανα δύο χρόνια στην αναπλήρωση; Προφανως γι' αυτο ορισαν την μεταβατικη περιοδο για να μην αδικησουν τετοιες περιπτωσεις που το παλευουν πολλα χρονια να διοριστουν λογω της εισροης ασταματητων βυσματων χωρις ΑΣΕΠ.