0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: physikos13 στις Νοεμβρίου 19, 2009, 09:10:30 amκαλημερα σε ολους,συγνωμη στον arist2 γιατι ειχα μαθημα στο σχολειο και εφυγα.Λοιπον, απο αυτα που εχω μαθει απο πολυ πολυ μεσα...2.Ολοι οι διορισμοι τον Αυγουστο θα γινουν οπως ειχαν αφου ειναι νομος(και το 24μηνο ειναι) Νομίζεις ότι δεν θα πειράξουν το 30μηνο;
καλημερα σε ολους,συγνωμη στον arist2 γιατι ειχα μαθημα στο σχολειο και εφυγα.Λοιπον, απο αυτα που εχω μαθει απο πολυ πολυ μεσα...2.Ολοι οι διορισμοι τον Αυγουστο θα γινουν οπως ειχαν αφου ειναι νομος(και το 24μηνο ειναι)
πιστευω πως τα πραγματα ειναι απλα αλλα η αγνοια ή η βιασυνη να δειξουμε οτι παραγουμε εργο στο υπουργειο τα κανει πολυπλοκα. κλειστε τα παραθυρα που εχουν γινει γκαραζοπορτες τη σιβιτανιδειο τα εκκλησιαστικα (η ΠΔΣ απο φετος εκλεισε) μην μας στελνετε τους ΟΑΕΔιτες να μας καπελωσουνΥΠΟΓΡΑΨΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ), και δεν χρειαζεται τιποτε αλλο. Αλλωστε οσοι ηταν τοσα χρονια στη σιβιτ. η στα εκκλησιαστικα η αυτοι του οαεδ τελικα θα διοριστουν αρα προς τι τοσο μπαχαλο,για να πουμε οτι κανουμε κατι. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ,ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΤΟΜΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΥΠΟΔΟΜΗ .......
Παντως ειδικα για τους φυσικους που στο 24μηνο ηταν καθε χρονο 44-50 ατομα φετοσ που το 40% ειναι ρεζερβε απο ΟΑΕΔ (και περισσεουν κιολας), θα υπαρξει συσσωρευση στο 24μηνο αρα θα τους παρει ολους; γιατι το 24μηνο λεει συμφωνα με τις αναγκες...
5.Αν εχεις προυπηρεσια με ΑΣΕΠ αλλα δεν διοριζεσαι η δεν εχεις ΑΣΕΠ ξεκινας ξανα (η για πρωτη φορα) να διαβαζεις για τον ... αδιαβλητο(εχω ενδειξεις γι αυτο οχι αποδειξεις)
8.Στους επομενους διαγωνισμους για να μπορει να παει καποιος αναπληρωτης η ωρομισθιος θα εχει επιτυχια στον ΑΣΕΠ αλλα για να υπαρχει και κινητρο για να τρεχει στο κορακοβουνιθα υπαρχει μια ποσοστωση στα μορια που θα περνει(τυρακι) μαζι με τα μορια του ασεπ που θα τον ανεβαζουν για τον επομενο ΑΣΕΠ. Αυτα ναι θα αθροιζονται δεν θα μηδενιζονται(προυπηρ)
καλά ρε παιδιά δεν είπε ότι τίποτα δεν έχει αποφασιστεί και ότι θα προηγηθεί διαβούλευση; έτσι όπως γράφετε φαίνεται σαν το νομοσχέδιο να είναι έτοιμο...πολλά από αυτά είναι αντιφατικά..γιατί δεν κάνουμε προτάσεις ώστε να υπάρξουν ιδέες για κάτι αντικειμενικό και δίκαιο;
Na σας πω τι κατάλαβα: Θα μετράει μία οποιαδήποτε επιτυχία στον ΑΣΕΠ και θα γίνει ένα πίνακας, όπου θα έιμαστε όλοι, αρκεί να έχουμε μία τουλάχιστον επιτυχία στον ΑΣΕΠ, σε οποιονδήποτε ΑΣΕΠ. Για να δούμε...
η προταση μου marias ειναι κλειστε τα παραθυρα και αφηστε το συστημα των διορισμων, οσο για τις αποσπασεις διορθωστε τα εγκληματα που ξεκινησατε εσεις και οι αλλοι συνεχισαν και διευρυναν