0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Απο τη σχολικη χρονια 2010-2011 κ μετα, να βαλει ρυτρα ΑΣΕΠ μονο σε οσους απεκτησαν υποπτα (δλδ χωρις διαφανη κριτηρια)την προυπηρεσια τους. Στους υπολογιστες του Υπεπθ ,μας εχουν αναλυτικα απο που κ ποτε εχει αποκτησει ο καθενας μας την προυπηρεσια
Καλησπέρα, σε όλους!Όσον αφορά το αδιάβλητο του ΑΣΕΠ, έχω να καταθέσω και τη δική μου εμπειρία.Συμμετείχα στον τελευταίο ΑΣΕΠ και στο γνωστικό αντικείμενο και στα παιδιαγωγικά σημείωσα (παρανόμως, το ομολογώ!) τις απαντήσεις μου σε ένα χαρτάκι.Όταν βγήκαν οι επίσημες απαντήσεις, τα σύγκεινα και είχα υπολογίσει με ακρίβεια τον βαθμό μου. Όταν βγήκαν τα αποτελέσματα είδα συνολική διαφορά 4 μονάδων περίπου!!Πήρα τηλέφωνο στον ΑΣΕΠ και μου είπαν οτι δεν μπορώ να αμφισβητήσω τη βαθμολογία μου.Προσωπικά, αυτό το λάθος δεν μου κόστισε το διορισμό, αλλά με έριξε πιο χαμηλά στις λίστες. Έγινε όμως μόνο σε μένα?Είναι σίγουρα ένα απλό λάθος?Επιτρέπονται τέτοια λάθη από τον "τέλειο" ΑΣΕΠ?Μήπως συνέβη και σε άλλους? Μήπως κάποιοι δεν πήρα κάποιες μονάδες λιγότερο, αλλά περισότερο?
ρε παιδιά σκεφτείτε λογικά και όχι υπο το κράτος πανικού....τι παραπάνω θα έχει ο νέος ΑΣΕΠ απο τους προηγούμενους?? δεν είναι λογικό να ισχύει ο καινούργιος και να διγράφονται οι παλιότεροι...αυτά φεύγω για μάθημα...
εχουν παρατηρηθει λαθη στις ερωτησεις πολλαπλης επιλογης εχεις δικιο αρκει να θυμασε καλα τις απαντησεις σου η να τρις σημειωσεις σωστα γιατι κι εγω τις σημειωσα καπου αλλα μετα οταν βγηκαν τα αποτελεσματα απο εφηεμριδες εκαναν κι αυτες λαθη. οταν κοιταξα του ασεπ τα επισημα ηταν σωστα ομως αυτο ομως δεν σημαινει οτι επειδη γινονται καποια λαθη στον Ασεπ σκοπιμα η μη εω θ ελω να πιστευω τυχαια πρεπει να διορισζομαστε με προυπηρεσιες βυσματιικες η με αλλο τροπο σωστο?