0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
paidia syggnwmh gi a ta greeklish den exw ellinika. Alla mhn stenaxwreiste.. Eite me ton enan tropo eite me ton allo, o arithmos oswn diorizontai kathe xrono tha einai dedomenos. Eite apo ASEP eite apo pinakes ektos ASEP..O kathenas apo emas parousiazei ws swsto vazontas prwta ton eauto tou kai apo ekei xekina na dikaiologhsei ta ypoloipa.Gia mena oute apokleistika apo ton ASEP einai swsto, giati autoi apo emas pou kanontas xrhsh enos isxuontos systhmatos etrexan apo edw kai apo ekei gia moria, den einai swsto na meinoyn exw, alla oute kai na epanelthoume se ena systhma aplhs epethridas.Stanmateiste to paramuthi oti o ASEP egine gia thn prowthisi twn axiwn. Egine apla epeidh mazeytikame toso polloi pou to systhma eixe trellathei. Eprepe loipon na efeurethei enas tropos pou tha periorize kata polyu th dunatothta se ptuxiouxous na fthanoun ston polupothito diorismo, alla taytoxrona na thewreitai kai ws anagkaia lush.To provlima einai giati mazeytikame polloi. Eidika oi neoi ptyxiouxoi den evlepan to strimwgma pou uphrxe??Giati den epelegam mia allh sxolh???Tha mou peite - kai dikaiws - thn epelexame epeidh gnwrizame ti isxuei kai para ton entono synagwnismo tha epediwkame na epityxwme stis exetaseis tou ASEP.Polu wraia.. Oi palaioteroi omws pou apofoithsan prin uparxei o ASEP, den exoun dikio na lene oti thn epelexan epeidh kai autoi hxeran ti isxuei kai o anatgwnismos allwste den htan toso entonos tote??? opote me vasei to systhma pou isxue kapoia stigmh tha mporousan na dioristhoun.Etsi ginotan tote..Ekanan kati kako??Giati loipon vlepw autes ti s vlakeies apo ekpaideutikous na trwgeste, oti osoi perasan ton ASEP einai oi axioi kai prepei na fugoun oi alloi??? Th stigmh pou otan apofoithsate gnwrizate polu kala to 60-40%?? Oi palaioteroi kai xwris ASEP adikountai, giati enw epelexan mia sxolh me vash enos isxuontos systhmatos vlepoun na anatrepontai oi prospatheies tous. Stous meta ASEP epoxhs den anatrepetai tipota...APLA PROSPATHEITAI NA TA EKMETALLEYTEITAI OLA STO EPAKRO SE VAROS KAPOIWN ALLWN PROTASONTAS TO KRITHRIO TOU ASEP WS TO MESO POU ANADEIKNUEI TOYS ARISTOUS....Ligo sunesh parakalw den vlaptei..
Παράθεση από: ggg στις Νοεμβρίου 20, 2009, 10:46:28 amΠαράθεση από: porcupinetree στις Νοεμβρίου 20, 2009, 10:04:06 amΤα πράγματα είναι απλά…Στο κλάδο μου μετά από τους 3 τελευταίους διαγωνισμούς ΑΣΕΠ (από το 2002 και μετά) και με το ισχύον καθεστώς διορίστηκαν μόνιμοι περίπου 560 άτομα.Με το σύστημα που προτείνουν οι «επιστήμονες» του υπουργείου θα διορίζονταν όχι πάνω από 65!!! Σίγουρα υπάρχουν και άλλες τέτοιες ειδικότητες που λόγω υπέρμετρου βαθμού δυσκολίας δεν συμπληρώνονταν οι προσφερόμενες θέσεις από επιτυχόντες και το 40% υποχρεωτικά μεγάλωνε…Εκεί αποσκοπούν… Στην σταδιακή μείωση των μονίμων κάθε χρόνο…Το ίδιο βέβαια θα συμβεί και με τις άλλες ειδικότητες που ως σήμερα έγραφαν καλά αν σταματούσαν για κάποιο λόγο να γράφουν.Θα ήθελα να ρωτήσω όλα αυτά τα άμυαλα καλόπαιδα που υποστηρίζουν τα νέα μέτρα της Αννούλας. Αν τα θέματα στο νέο διαγωνισμό είναι τέτοια που δεν μπορείτε να γράψετε όσο κι αν προσπαθήσετε, είτε γιατί μεγαλώνοντας θα αυξάνονται οι υποχρεώσεις σας και θα μειώνεται ο ελεύθερος χρόνος σας, είτε γιατί η τύχη σε κάποιες ερωτήσεις που θα επιλέξετε να απαντήσετε δεν είναι σίγουρο ότι θα είναι μαζί σας, τι θα κάνετε???Μετά την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται…Και για να μην παρεξηγηθώ, προσωπικά ο διαγωνισμός δεν με τρομάζει… Κόπηκα χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια στο τσακ και με μόνο σύμμαχο τις επαγγελματικές μου γνώσεις στους τελευταίους δύο διαγωνισμούς που συμμετείχα… Με λίγη μα πολύ λίγη προσπάθεια πιστεύω ότι εύκολα θα τα καταφέρω… Δεν ξενιτεύτηκα ποτέ για ωρομισθία ή αναπλήρωση (δήλωνα πάντα κοντινές περιοχές). Το ζητούμενο όμως δεν είμαι εγώ αλλά όλοι οι άλλοι που ήδη άφησαν για χρόνια ένα, δύο και τρία παιδιά πίσω τους για να διεκδικήσουν το αυτονόητο… Μόνιμη εργασία...Για βάλτε την γκλάβα σας να δουλέψει με λίγο περισσότερη ευθύνη και σοβαρότητα…Ας καταργήσει τις αναξιοκρατικές προσλήψεις στη Σιβιτανίδειο, εκκλησιαστικά (που κουβέντα δεν έχει πει ως τώρα) και ΠΔΣ και βλέπουμε… αν ειναι μειωθουν οι διορισμοι, θα μειωθουν ειτε αλλαξει το συστημα ειτε οχι, αρα τα καλοπαιδα δεν εχουν να χασουν τιποτα, αρα δεν ειναι αμυαλα οπως τα χαρακτηρίζεις. Αγαπητέ φίλε άλλο είναι να μειωθούν οι θέσεις επειδή έτσι θα κρίνουν (πράγμα που συνεπάγεται το όποιο πολιτικό κόστος) και άλλο να μειωθούν επειδή εσύ αποτυγχάνεις και δεν είσαι ικανός να γράψεις...Άνοιξε λίγο το μυαλό σου...
Παράθεση από: porcupinetree στις Νοεμβρίου 20, 2009, 10:04:06 amΤα πράγματα είναι απλά…Στο κλάδο μου μετά από τους 3 τελευταίους διαγωνισμούς ΑΣΕΠ (από το 2002 και μετά) και με το ισχύον καθεστώς διορίστηκαν μόνιμοι περίπου 560 άτομα.Με το σύστημα που προτείνουν οι «επιστήμονες» του υπουργείου θα διορίζονταν όχι πάνω από 65!!! Σίγουρα υπάρχουν και άλλες τέτοιες ειδικότητες που λόγω υπέρμετρου βαθμού δυσκολίας δεν συμπληρώνονταν οι προσφερόμενες θέσεις από επιτυχόντες και το 40% υποχρεωτικά μεγάλωνε…Εκεί αποσκοπούν… Στην σταδιακή μείωση των μονίμων κάθε χρόνο…Το ίδιο βέβαια θα συμβεί και με τις άλλες ειδικότητες που ως σήμερα έγραφαν καλά αν σταματούσαν για κάποιο λόγο να γράφουν.Θα ήθελα να ρωτήσω όλα αυτά τα άμυαλα καλόπαιδα που υποστηρίζουν τα νέα μέτρα της Αννούλας. Αν τα θέματα στο νέο διαγωνισμό είναι τέτοια που δεν μπορείτε να γράψετε όσο κι αν προσπαθήσετε, είτε γιατί μεγαλώνοντας θα αυξάνονται οι υποχρεώσεις σας και θα μειώνεται ο ελεύθερος χρόνος σας, είτε γιατί η τύχη σε κάποιες ερωτήσεις που θα επιλέξετε να απαντήσετε δεν είναι σίγουρο ότι θα είναι μαζί σας, τι θα κάνετε???Μετά την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται…Και για να μην παρεξηγηθώ, προσωπικά ο διαγωνισμός δεν με τρομάζει… Κόπηκα χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια στο τσακ και με μόνο σύμμαχο τις επαγγελματικές μου γνώσεις στους τελευταίους δύο διαγωνισμούς που συμμετείχα… Με λίγη μα πολύ λίγη προσπάθεια πιστεύω ότι εύκολα θα τα καταφέρω… Δεν ξενιτεύτηκα ποτέ για ωρομισθία ή αναπλήρωση (δήλωνα πάντα κοντινές περιοχές). Το ζητούμενο όμως δεν είμαι εγώ αλλά όλοι οι άλλοι που ήδη άφησαν για χρόνια ένα, δύο και τρία παιδιά πίσω τους για να διεκδικήσουν το αυτονόητο… Μόνιμη εργασία...Για βάλτε την γκλάβα σας να δουλέψει με λίγο περισσότερη ευθύνη και σοβαρότητα…Ας καταργήσει τις αναξιοκρατικές προσλήψεις στη Σιβιτανίδειο, εκκλησιαστικά (που κουβέντα δεν έχει πει ως τώρα) και ΠΔΣ και βλέπουμε… αν ειναι μειωθουν οι διορισμοι, θα μειωθουν ειτε αλλαξει το συστημα ειτε οχι, αρα τα καλοπαιδα δεν εχουν να χασουν τιποτα, αρα δεν ειναι αμυαλα οπως τα χαρακτηρίζεις.
Τα πράγματα είναι απλά…Στο κλάδο μου μετά από τους 3 τελευταίους διαγωνισμούς ΑΣΕΠ (από το 2002 και μετά) και με το ισχύον καθεστώς διορίστηκαν μόνιμοι περίπου 560 άτομα.Με το σύστημα που προτείνουν οι «επιστήμονες» του υπουργείου θα διορίζονταν όχι πάνω από 65!!! Σίγουρα υπάρχουν και άλλες τέτοιες ειδικότητες που λόγω υπέρμετρου βαθμού δυσκολίας δεν συμπληρώνονταν οι προσφερόμενες θέσεις από επιτυχόντες και το 40% υποχρεωτικά μεγάλωνε…Εκεί αποσκοπούν… Στην σταδιακή μείωση των μονίμων κάθε χρόνο…Το ίδιο βέβαια θα συμβεί και με τις άλλες ειδικότητες που ως σήμερα έγραφαν καλά αν σταματούσαν για κάποιο λόγο να γράφουν.Θα ήθελα να ρωτήσω όλα αυτά τα άμυαλα καλόπαιδα που υποστηρίζουν τα νέα μέτρα της Αννούλας. Αν τα θέματα στο νέο διαγωνισμό είναι τέτοια που δεν μπορείτε να γράψετε όσο κι αν προσπαθήσετε, είτε γιατί μεγαλώνοντας θα αυξάνονται οι υποχρεώσεις σας και θα μειώνεται ο ελεύθερος χρόνος σας, είτε γιατί η τύχη σε κάποιες ερωτήσεις που θα επιλέξετε να απαντήσετε δεν είναι σίγουρο ότι θα είναι μαζί σας, τι θα κάνετε???Μετά την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται…Και για να μην παρεξηγηθώ, προσωπικά ο διαγωνισμός δεν με τρομάζει… Κόπηκα χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια στο τσακ και με μόνο σύμμαχο τις επαγγελματικές μου γνώσεις στους τελευταίους δύο διαγωνισμούς που συμμετείχα… Με λίγη μα πολύ λίγη προσπάθεια πιστεύω ότι εύκολα θα τα καταφέρω… Δεν ξενιτεύτηκα ποτέ για ωρομισθία ή αναπλήρωση (δήλωνα πάντα κοντινές περιοχές). Το ζητούμενο όμως δεν είμαι εγώ αλλά όλοι οι άλλοι που ήδη άφησαν για χρόνια ένα, δύο και τρία παιδιά πίσω τους για να διεκδικήσουν το αυτονόητο… Μόνιμη εργασία...Για βάλτε την γκλάβα σας να δουλέψει με λίγο περισσότερη ευθύνη και σοβαρότητα…Ας καταργήσει τις αναξιοκρατικές προσλήψεις στη Σιβιτανίδειο, εκκλησιαστικά (που κουβέντα δεν έχει πει ως τώρα) και ΠΔΣ και βλέπουμε…
Γεννημένη το 1959 το 1981 δίδασκε στο ΤΕΙ κοζάνηςΠοια ήταν?
Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ -ΑΙΣΧΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ >:(Μας εξευτελίζουν ακόμη περισσότερο βάζοντας μας να δίνουμε κάθε χρόνο :Pτώρα εξετάσεις.Άλλη δουλειά δεν είχαμε αυτό θα κάνουμε >:(Η ζωή μας λοιπόν θα είναι διάβασμα και ΑΣΕΠ(βλ. φιλόλογοι) :PΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ;
Παράθεση από: TYXEROULA στις Νοεμβρίου 20, 2009, 11:57:18 amΠαράθεση από: physicaest στις Νοεμβρίου 20, 2009, 11:15:19 amΠαράθεση από: TYXEROULA στις Νοεμβρίου 20, 2009, 10:59:33 amΜακαρι να γινει αυτο που λες αλλα μου φαινεται πως αλλο τι ευχομαστε να γινει εμεις κι αλλο τελικα τι θα προκυψει απ'αυτον τον κυκεωνα.Νιωθω πολυ απογοητευμενη, παντως, γιατι πιστευω στην αξιοκρατια και συνειδητοποιω πως, ενω χρειαζονταν ριζικες αλλαγες στο συστημα,κανεις δεν εχεις τα "κοτσια"ουτε να τις κανει,ουτε να τις αντεξει!Καλη τυχη σε ολους!Εξαρταται ποσα χρονια καποιος εχει αφιερωσει για τα μορια που εχει απο ΑΣΕΠ κ προυπηρεσιαΠ.χ Aν ειχες 2 επιτυχιες ΑΣΕΠ και προυπηρεσια (δηλαδη 4 χρονια αγωνα) δε θα ηθελες μαχαιρι τη ριζικη αλλαγη που θα σου καταργουσε τα 4 χρονια προσπαθειας αλλα μια μεταβατικη περιοδο ωστε να διοριστεις μονιμη.Δε θα ηθελες να θυσιασεις τα 4 χρονια για χαρη της ριζικης αλλαγης σε περιπτωση που θα σε ζημιωνεΣυμφωνω.Εχεις απολυτο δικιο!Αλλοι εχουν "χαλασει την πιατσα" και την πληρωνουμε εμεις τωρα.Αλλα η αληθεια ειναι πως κατι επρεπε να γινει για το "μπαχαλο".Παντως να ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι λιγο δυσκολο,κι ας με ποναει...Ποιοι μενουν ευχαριστημενοι τελικα?
Παράθεση από: physicaest στις Νοεμβρίου 20, 2009, 11:15:19 amΠαράθεση από: TYXEROULA στις Νοεμβρίου 20, 2009, 10:59:33 amΜακαρι να γινει αυτο που λες αλλα μου φαινεται πως αλλο τι ευχομαστε να γινει εμεις κι αλλο τελικα τι θα προκυψει απ'αυτον τον κυκεωνα.Νιωθω πολυ απογοητευμενη, παντως, γιατι πιστευω στην αξιοκρατια και συνειδητοποιω πως, ενω χρειαζονταν ριζικες αλλαγες στο συστημα,κανεις δεν εχεις τα "κοτσια"ουτε να τις κανει,ουτε να τις αντεξει!Καλη τυχη σε ολους!Εξαρταται ποσα χρονια καποιος εχει αφιερωσει για τα μορια που εχει απο ΑΣΕΠ κ προυπηρεσιαΠ.χ Aν ειχες 2 επιτυχιες ΑΣΕΠ και προυπηρεσια (δηλαδη 4 χρονια αγωνα) δε θα ηθελες μαχαιρι τη ριζικη αλλαγη που θα σου καταργουσε τα 4 χρονια προσπαθειας αλλα μια μεταβατικη περιοδο ωστε να διοριστεις μονιμη.Δε θα ηθελες να θυσιασεις τα 4 χρονια για χαρη της ριζικης αλλαγης σε περιπτωση που θα σε ζημιωνεΣυμφωνω.Εχεις απολυτο δικιο!Αλλοι εχουν "χαλασει την πιατσα" και την πληρωνουμε εμεις τωρα.Αλλα η αληθεια ειναι πως κατι επρεπε να γινει για το "μπαχαλο".Παντως να ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι λιγο δυσκολο,κι ας με ποναει...
Παράθεση από: TYXEROULA στις Νοεμβρίου 20, 2009, 10:59:33 amΜακαρι να γινει αυτο που λες αλλα μου φαινεται πως αλλο τι ευχομαστε να γινει εμεις κι αλλο τελικα τι θα προκυψει απ'αυτον τον κυκεωνα.Νιωθω πολυ απογοητευμενη, παντως, γιατι πιστευω στην αξιοκρατια και συνειδητοποιω πως, ενω χρειαζονταν ριζικες αλλαγες στο συστημα,κανεις δεν εχεις τα "κοτσια"ουτε να τις κανει,ουτε να τις αντεξει!Καλη τυχη σε ολους!Εξαρταται ποσα χρονια καποιος εχει αφιερωσει για τα μορια που εχει απο ΑΣΕΠ κ προυπηρεσιαΠ.χ Aν ειχες 2 επιτυχιες ΑΣΕΠ και προυπηρεσια (δηλαδη 4 χρονια αγωνα) δε θα ηθελες μαχαιρι τη ριζικη αλλαγη που θα σου καταργουσε τα 4 χρονια προσπαθειας αλλα μια μεταβατικη περιοδο ωστε να διοριστεις μονιμη.Δε θα ηθελες να θυσιασεις τα 4 χρονια για χαρη της ριζικης αλλαγης σε περιπτωση που θα σε ζημιωνε
Μακαρι να γινει αυτο που λες αλλα μου φαινεται πως αλλο τι ευχομαστε να γινει εμεις κι αλλο τελικα τι θα προκυψει απ'αυτον τον κυκεωνα.Νιωθω πολυ απογοητευμενη, παντως, γιατι πιστευω στην αξιοκρατια και συνειδητοποιω πως, ενω χρειαζονταν ριζικες αλλαγες στο συστημα,κανεις δεν εχεις τα "κοτσια"ουτε να τις κανει,ουτε να τις αντεξει!Καλη τυχη σε ολους!
Παράθεση από: physicaest στις Νοεμβρίου 20, 2009, 12:08:43 pmΠαράθεση από: TYXEROULA στις Νοεμβρίου 20, 2009, 11:57:18 amΠαράθεση από: physicaest στις Νοεμβρίου 20, 2009, 11:15:19 amΠαράθεση από: TYXEROULA στις Νοεμβρίου 20, 2009, 10:59:33 amΜακαρι να γινει αυτο που λες αλλα μου φαινεται πως αλλο τι ευχομαστε να γινει εμεις κι αλλο τελικα τι θα προκυψει απ'αυτον τον κυκεωνα.Νιωθω πολυ απογοητευμενη, παντως, γιατι πιστευω στην αξιοκρατια και συνειδητοποιω πως, ενω χρειαζονταν ριζικες αλλαγες στο συστημα,κανεις δεν εχεις τα "κοτσια"ουτε να τις κανει,ουτε να τις αντεξει!Καλη τυχη σε ολους!Εξαρταται ποσα χρονια καποιος εχει αφιερωσει για τα μορια που εχει απο ΑΣΕΠ κ προυπηρεσιαΠ.χ Aν ειχες 2 επιτυχιες ΑΣΕΠ και προυπηρεσια (δηλαδη 4 χρονια αγωνα) δε θα ηθελες μαχαιρι τη ριζικη αλλαγη που θα σου καταργουσε τα 4 χρονια προσπαθειας αλλα μια μεταβατικη περιοδο ωστε να διοριστεις μονιμη.Δε θα ηθελες να θυσιασεις τα 4 χρονια για χαρη της ριζικης αλλαγης σε περιπτωση που θα σε ζημιωνεΣυμφωνω.Εχεις απολυτο δικιο!Αλλοι εχουν "χαλασει την πιατσα" και την πληρωνουμε εμεις τωρα.Αλλα η αληθεια ειναι πως κατι επρεπε να γινει για το "μπαχαλο".Παντως να ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι λιγο δυσκολο,κι ας με ποναει...Ποιοι μενουν ευχαριστημενοι τελικα?