0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μόλις άκουσα, στην ΕΤ3, τη Χριστοφιλοπούλου να λέει ξεκάθαρα 3 πράγματα:- του παραχρόνου μέσω ΑΣΕΠ, στον οποίο θα προσμετράται κάθε μόριο προυπηρεσίας
φιλε μπαμπη το σχολειο δεν ειναι για να κανει κοινωνικη πολιτικη το κρατος και να διδασκει στα παιδια μας καθε κατηγορια που πρεπει να βοηθηθει απο την πολιτεια,αλλωστε αν απο το πουθενα που ησουν σε διοριζανε σε ενα γραφειο διοικητικο θα ελεγες οχι, η ειναι δικαιη η υπερβολη να μην κουνηθεις πανω απο 500 μετρα απο το σπιτι σου και ας φυγει απο το σχολειο καποιος που ειναι 15 χρονια;
Κοίτα Μπάμπη,τα παιδιά θέλεις και τα κάνεις,υπάρχουν ένα σωρό συμφορές μπορεί να έρθουν στη ζωή κάποιου και που προφανώς δεν είναι επιλογή του.Το γίνεται σε κάθε σπίτι κανείς δεν το ξέρει. Θέλω μόνο να πω,ότι προβλήματα οικονομικά και οικογενειακές υποχρεώσεις έχουν και άλλοι και πολύ πιο σοβαρά σε πληροφορώ.Το να παίρνει ένας την οργανική κάποιοι που έφτυσε το γάλα της μάνας του για να την πάρει,είναι απαράδεκτο.
Παράθεση από: Μπάμπης στις Νοεμβρίου 20, 2009, 11:53:16 pmΑμάν αυτός ο ρατσισμός σας με τους πολύτεκνους. Δεν κατάλαβα δηλ. τι παραπάνω έχετε εσείς από μας ως προς την γνωστική επάρκεια ; Από που και ως που το δικό σας πτυχίο έχει μεγαλύτερη αξία από το δικό μας ; Έλεος πια με αυτή την κακία σας. Τι κάναμε δηλ. ; Η Πολιτεία ψήφισε ένα νόμο και μεις σύμφωνα με αυτό διοριζόμαστε. Εσείς μήπως κάνατε κάτι διαφορετικό ;Κάθε νόμο που ψήφιζε η Πολιτεία τον εκμεταλλευόσασταν για να διοριστείτε ; Ασαφλώς ναι. Και το 24μηνο και το 30μηνο και τα λοιπά. Προσπαθήστε να είστε λογικοί, γιατί από την αγωνία σας, την συμμερίζομαι απόλυτα, γίνεστε άδικοι και κακοί.Και σκεφτείτε και κάτι λογικό. Αν δεν κάνουν παιδιά οι πολύτεκνοι, οι τάξεις θα είναι άδειες . και τότε δεν θα χρειάζεται καν ΑΣΕΠ για να διοριστούν οι συνάδελφοι. Απλούστατα δεν θα διορίζεται κανείς. Τέλος. Μακροπρόθεσμα εμείς οι πολύτεκνοι θα στηρίζουμε την ελληνική πολιτεία.Συγνώμη, αλλά με βάση τη μέχρι τώρα κατάσταση , το αντίθετο φαίνεται . Με βάση το νόμο που ψήφισε η πολιτεία και διορίζεστε , φαίνεται ότι το δικό σας πτυχίο έχει μεγαλύτερη αξία. Η ισονομία συμφέρει όλους και δεν θα έπρεπε να γίνεται αντικείμενο συζήτησης. Δεν είναι άδικο κάποιοι να διορίζονται χωρίς κόπο και κάποιοι άλλοι να περνούν την ψυχοφθόρα διαδικασία του ΑΣΕΠ; Ή θα μπουν αντικειμενικά κριτήρια για όλους ανεξαιρέτως ή να κοιτάζει ο καθένας την πάρτη του και ο κάθε υπουργός να μας χορεύει στο ταψί .
Αμάν αυτός ο ρατσισμός σας με τους πολύτεκνους. Δεν κατάλαβα δηλ. τι παραπάνω έχετε εσείς από μας ως προς την γνωστική επάρκεια ; Από που και ως που το δικό σας πτυχίο έχει μεγαλύτερη αξία από το δικό μας ; Έλεος πια με αυτή την κακία σας. Τι κάναμε δηλ. ; Η Πολιτεία ψήφισε ένα νόμο και μεις σύμφωνα με αυτό διοριζόμαστε. Εσείς μήπως κάνατε κάτι διαφορετικό ;Κάθε νόμο που ψήφιζε η Πολιτεία τον εκμεταλλευόσασταν για να διοριστείτε ; Ασαφλώς ναι. Και το 24μηνο και το 30μηνο και τα λοιπά. Προσπαθήστε να είστε λογικοί, γιατί από την αγωνία σας, την συμμερίζομαι απόλυτα, γίνεστε άδικοι και κακοί.Και σκεφτείτε και κάτι λογικό. Αν δεν κάνουν παιδιά οι πολύτεκνοι, οι τάξεις θα είναι άδειες . και τότε δεν θα χρειάζεται καν ΑΣΕΠ για να διοριστούν οι συνάδελφοι. Απλούστατα δεν θα διορίζεται κανείς. Τέλος. Μακροπρόθεσμα εμείς οι πολύτεκνοι θα στηρίζουμε την ελληνική πολιτεία.
ΑΣε Κ ξερω καποιους που απο το τριτο πηγαν μανι μανι στο τεταρτο παιδι κ μαλιστα λενε ε ,τι τρια ,τι τεσσερα.
Δεν έχει το πτυχίο μας μεγαλύτερη αξία. Είναι ισάξιο με το δικό σας. Τώρα αυτό το "χωρίς κόπο" μάλλον το πέταξες αβίαστα. Δεν γνωρίζεις πόσο έχω κουραστεί να βγάλω το πανεπιστήμιο, χωρίς οικονομική βοήθεια από τους γονείς μου, δουλεύοντας τα βράδια για να μπορώ να πληρώνω τις υποχρεώσεις μου στην Αθήνα. Νομίζω ότι , αφού το κράτος δεν έχει δυνατότητα να μου προσφέρει ως πολύτεκνο επιδόματα, μου προσφέρει μια θέση στην δημόσια εκπαίδευση.
απο οτι φαινεται το βλεπεις τελικα σαν επαθλο για το κατορθωμα σου, αν αυτο μπορουσα να το στειλω στο υπεπθ οπως ακριβως το εγραψες ισως βοηθουσε να γινετε διοικητικοι μια ωρα αρχυτερα, δεν ειναι επαθλο γονιμοτητας η εκπαιδευση [b]ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΣΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗ ΤΗΣ ΑΝΟΗΣΙΑΣ ΑΥΤΗΣ[/b]