0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: MARKOS στις Δεκεμβρίου 02, 2009, 03:35:49 pmΠαράθεση από: che στις Δεκεμβρίου 02, 2009, 03:24:29 pmΠαράθεση από: arist2 στις Δεκεμβρίου 02, 2009, 02:04:06 pmη ζωη ειναι αδικη μαθε να ζεις με τις αδικιες της...αλλιως...φυγε απ' αυτηArist2 με εκπλήσσεις. πως να εκλάβω την παραπάνω φράση ? Ως οδηγό επιβιωσης ή ως ηττοπαθή προσέγγιση?εγω προτείνω : Μαθε να ζεις αντιπαλεύοντας τις αδικίες της ...................Δε θέλω λιποψυχίες μέρες που έρχονται.....................!!!!!!!che συμφωνω με τα λεγομενα σου.ο/η arist2 εννοουσε "φυγε απ αυτη" τη ζωη, με το να αλλαξεις σταση απεναντι της. να τα βλεπεις ολα απο αλλη οπτικη. αισιοδοαξο το ειδα αυτο που ειπε ο/η arist2. ααα ναι μαρκο σοβαρα μιλας ;;;; ωραια αν σου δωσω μεσα στην απελπισια σου ενα σαπουνι και ενα σκοινι...εσυ θα υποθεσεις οτι πρεπει να κανεις μπανιο;;;;;;;;;;;;
Παράθεση από: che στις Δεκεμβρίου 02, 2009, 03:24:29 pmΠαράθεση από: arist2 στις Δεκεμβρίου 02, 2009, 02:04:06 pmη ζωη ειναι αδικη μαθε να ζεις με τις αδικιες της...αλλιως...φυγε απ' αυτηArist2 με εκπλήσσεις. πως να εκλάβω την παραπάνω φράση ? Ως οδηγό επιβιωσης ή ως ηττοπαθή προσέγγιση?εγω προτείνω : Μαθε να ζεις αντιπαλεύοντας τις αδικίες της ...................Δε θέλω λιποψυχίες μέρες που έρχονται.....................!!!!!!!che συμφωνω με τα λεγομενα σου.ο/η arist2 εννοουσε "φυγε απ αυτη" τη ζωη, με το να αλλαξεις σταση απεναντι της. να τα βλεπεις ολα απο αλλη οπτικη. αισιοδοαξο το ειδα αυτο που ειπε ο/η arist2.
Παράθεση από: arist2 στις Δεκεμβρίου 02, 2009, 02:04:06 pmη ζωη ειναι αδικη μαθε να ζεις με τις αδικιες της...αλλιως...φυγε απ' αυτηArist2 με εκπλήσσεις. πως να εκλάβω την παραπάνω φράση ? Ως οδηγό επιβιωσης ή ως ηττοπαθή προσέγγιση?εγω προτείνω : Μαθε να ζεις αντιπαλεύοντας τις αδικίες της ...................Δε θέλω λιποψυχίες μέρες που έρχονται.....................!!!!!!!
η ζωη ειναι αδικη μαθε να ζεις με τις αδικιες της...αλλιως...φυγε απ' αυτη
Η συνάδελφος δεν χρωστάει σε κανέναν ευχαριστώ, γιατί με το διάβασμά της κέρδισε το διορισμό της! Όσο για τους αναπληρωτές, στατιστικά οι περιοχές που προσλαμβάνονται δεν είναι στα κορφοβούνια, όπως οι συνάδελφοι αναφέρουν, αλλά οι περισσότερες θέσεις αναπληρωτών είναι σε πόλεις και κωμοπόλεις.
Και εάν αυτό είναι το πρόβλημά τους, πώς να μην φύγουν από το σπίτι τους, ας καθίσουν να ξαναδιαβάσουν και να διοριστούν μόνο με ΑΣΕΠ.
Το γεγονός ότι επιλέγουν τη θέση αναπληρωτή σημαίνει ότι το προτιμούν από το να ξαναδώσουν ΑΣΕΠ.
Αντίθετα, οι αναπληρωτές θα πρέπει να πουν κ ευχαριστώ, γιατί εκτός από το σίγουρο διορισμό τους μετά από 2-3 χρόνια αναπλήρωσης, επιπλέον είχαν και δουλειά αυτά τα 2-3 χρόνια, αντίθετα με αυτόν που διάβαζε, ο οποίος πιθανότατα να ήταν και άνεργος.
Η συνάδελφος δεν χρωστάει σε κανέναν ευχαριστώ, γιατί με το διάβασμά της κέρδισε το διορισμό της! Όσο για τους αναπληρωτές, στατιστικά οι περιοχές που προσλαμβάνονται δεν είναι στα κορφοβούνια, όπως οι συνάδελφοι αναφέρουν, αλλά οι περισσότερες θέσεις αναπληρωτών είναι σε πόλεις και κωμοπόλεις. Και εάν αυτό είναι το πρόβλημά τους, πώς να μην φύγουν από το σπίτι τους, ας καθίσουν να ξαναδιαβάσουν και να διοριστούν μόνο με ΑΣΕΠ. Το γεγονός ότι επιλέγουν τη θέση αναπληρωτή σημαίνει ότι το προτιμούν από το να ξαναδώσουν ΑΣΕΠ. Αντίθετα, οι αναπληρωτές θα πρέπει να πουν κ ευχαριστώ, γιατί εκτός από το σίγουρο διορισμό τους μετά από 2-3 χρόνια αναπλήρωσης, επιπλέον είχαν και δουλειά αυτά τα 2-3 χρόνια, αντίθετα με αυτόν που διάβαζε, ο οποίος πιθανότατα να ήταν και άνεργος.
Είδα τώρα στο in.gr δήλωση της Διαμαντοπούλου ότι οσοι είναι τοποθετημένοι σε δυσπρόσιτα και απομακρισμένα αλλά ειναι αποσπασμένοι αλλού δεν θα παίρνουν τα επιπλέον μόρια από τα δυσπρόσιτα για μελλοντική μετάθεσηδεν με αφορά προσωπικα αλλά σκεφτηκα ότι ισως ενδιαφέρει κάποιον
Παράθεση από: aghathi στις Δεκεμβρίου 02, 2009, 06:04:17 pmΕίδα τώρα στο in.gr δήλωση της Διαμαντοπούλου ότι οσοι είναι τοποθετημένοι σε δυσπρόσιτα και απομακρισμένα αλλά ειναι αποσπασμένοι αλλού δεν θα παίρνουν τα επιπλέον μόρια από τα δυσπρόσιτα για μελλοντική μετάθεσηδεν με αφορά προσωπικα αλλά σκεφτηκα ότι ισως ενδιαφέρει κάποιονΔηλαδη δε θα παρουν και για το τρεχον σχολικο ετος τα μορια του δυσπροσιτου ή απομακρυσμενου απο το οποιο εχουν αποσπαστει?
φετος οι θεσεις στον διαγωνισμο του ασεπ στους φιλολογους μειωθηκαν στις 480. τα προηγουμενα χρονια ηταν γυρω στους 800. προφανως για να διοριστουν περισσότεροι με το 24μηνο. ( και δεν ξερω γιατι. ευρωπαικη οδηγια ισως) .στον τελευταιο "διαγωνισμο" ειχα σειρα 602. θα διοριζομουν αν δεν ειχαν μειωθει οι θεσεις. φετος ευελπιστω οτι θα διοριστω με το 24μηνο. ερωτηση: τρωω κανενος θεση; σημειωση: ειμαι επιτυχων στους τρεις τελευταιους διαγωνισμους με διαφορα απο τον τελευταιο διοριστεο 0.91 στον τελευταιο ασεπ. και ειμαι αναπληρωτης τα δυο τελευταια ετη οχι στα κορφοβουνια αλλα σε πολη που ηθελα και με προσελαβε το συστημα. αν καποιος απο εσας πιστευει οτι δεν πρεπει να διοριστω περιμενω την απαντηση του.