0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
.Η ΟΛΜΕ αμα φωναζε για ολοημερα δεν φταναμε σε αυτα τα εξευτελιστικα επιπεδα.
Το θέμα είναι ότι η ΔΟΕ έχει συγκεκριμλενες προτάσεις κ (τώρα που την "παίρνει") πιέζει μέχρι να πραγματοποιηθούν. Η ΟΛΜΕ από την άλλη είναι "τρία πουλάκια κάθονταν" και περιμένει αυξήσεις και μαζικούς διορισμούς. Αν μιλούσε σε μια πιο ρεαλιστική βάση και κατέθεται προτάσεις που αφορούν κυρίως τον μαθητή και όχι την μισθοδοσία των εκπαιδευτικών ίσως σιγά σιγά βελτιώνονταν τα πράγματα και για τη διευτεροβάθμια εκπαίδευση και μετά κάνεις δε θα μας εμπόδιζε να συνεχίσουμε τις διεκδικήσεις.Δεν ξέρω, ίσως και να κάνω λάθος...
Μας δουλευεουν ολους!Λες και το μονιμο αγχος των γονιων ειναι αν θα γινουν τα νηπιαγωγεια και τα δημοτικα ολοημερα!Στο γυμνασιο και στο Λυκειο ειναι η ουσια επειδη οι γονεις αναγκαζονται να καταθετουν το μισθο τους στα φροντιστηρια.Η ΟΛΜΕ αμα φωναζε για ολοημερα δεν φταναμε σε αυτα τα εξευτελιστικα επιπεδα.
http://www.alfavita.gr/typos/t3_12_9_744.php Τα παιδία παίζει
Παράθεση από: ολγα. χ στις Δεκεμβρίου 03, 2009, 12:32:24 pmΜας δουλευεουν ολους!Λες και το μονιμο αγχος των γονιων ειναι αν θα γινουν τα νηπιαγωγεια και τα δημοτικα ολοημερα!Στο γυμνασιο και στο Λυκειο ειναι η ουσια επειδη οι γονεις αναγκαζονται να καταθετουν το μισθο τους στα φροντιστηρια.Η ΟΛΜΕ αμα φωναζε για ολοημερα δεν φταναμε σε αυτα τα εξευτελιστικα επιπεδα.Αν είσαι γονιός με παιδί ηλικίας νηπιαγωγείου, προφανώς και θα έχεις το άγχος το παιδί να είναι σε ολοήμερο νηπιαγωγείο και όχι να τρέχεις στις 12 να το πάρεις (και αν είσαι στη δουλειά; ).Μην υποτιμούμε ένα σοβαρό πρόβλημα επειδή δεν μας αφορά άμεσα.
Παράθεση από: grooog στις Δεκεμβρίου 03, 2009, 10:58:06 amΠαράθεση από: grooog στις Δεκεμβρίου 03, 2009, 01:11:58 amθέλω να ρωτήσω κάτι που ίσως σας φανεί χαζό αλλά είναι η απορία μου.Επειδή τα του Ασεπ δε τα γνωρίζω καλά.Ως τώρα (αν εξαιρέσουμε την ΠΔΣ) ωρομίσθιος δεν έμπαινε κάποιος εφόσον είχε επιτυχία στο Ασεπ; έμπαινε με κάποιον άλλο τρόπο;Ρε παιδιά πείτε μου, πως γινόσουν ωρομίσθιος ως τώρα;Με 2 τρόπους συνήθως.. με αρχικά μόρια είτε λόγω ΑΣΕΠ, είτε λόγω ΠΔΣ.
Παράθεση από: grooog στις Δεκεμβρίου 03, 2009, 01:11:58 amθέλω να ρωτήσω κάτι που ίσως σας φανεί χαζό αλλά είναι η απορία μου.Επειδή τα του Ασεπ δε τα γνωρίζω καλά.Ως τώρα (αν εξαιρέσουμε την ΠΔΣ) ωρομίσθιος δεν έμπαινε κάποιος εφόσον είχε επιτυχία στο Ασεπ; έμπαινε με κάποιον άλλο τρόπο;Ρε παιδιά πείτε μου, πως γινόσουν ωρομίσθιος ως τώρα;
θέλω να ρωτήσω κάτι που ίσως σας φανεί χαζό αλλά είναι η απορία μου.Επειδή τα του Ασεπ δε τα γνωρίζω καλά.Ως τώρα (αν εξαιρέσουμε την ΠΔΣ) ωρομίσθιος δεν έμπαινε κάποιος εφόσον είχε επιτυχία στο Ασεπ; έμπαινε με κάποιον άλλο τρόπο;
Παράθεση από: Landau στις Δεκεμβρίου 03, 2009, 01:30:26 pmΠαράθεση από: ολγα. χ στις Δεκεμβρίου 03, 2009, 12:32:24 pmΜας δουλευεουν ολους!Λες και το μονιμο αγχος των γονιων ειναι αν θα γινουν τα νηπιαγωγεια και τα δημοτικα ολοημερα!Στο γυμνασιο και στο Λυκειο ειναι η ουσια επειδη οι γονεις αναγκαζονται να καταθετουν το μισθο τους στα φροντιστηρια.Η ΟΛΜΕ αμα φωναζε για ολοημερα δεν φταναμε σε αυτα τα εξευτελιστικα επιπεδα.Αν είσαι γονιός με παιδί ηλικίας νηπιαγωγείου, προφανώς και θα έχεις το άγχος το παιδί να είναι σε ολοήμερο νηπιαγωγείο και όχι να τρέχεις στις 12 να το πάρεις (και αν είσαι στη δουλειά; ).Μην υποτιμούμε ένα σοβαρό πρόβλημα επειδή δεν μας αφορά άμεσα.δηλαδή συμφωνούμε στο να δίνεται προτεραιότητα στο θεσμοθετημένο baby sitting στα νηπιαγωγεία παρά στην ουσιαστική καλλιέργεια εφήβων;;;τι λέτε ρε παιδιά;;; έλεος!γι αυτό μας έχουν γραμμένους και καλά κάνουν..τι να πω...αρνούμαι να συμμετέχω περαιτέρω...
Παράθεση από: stroumfita στις Δεκεμβρίου 03, 2009, 01:33:15 pmΠαράθεση από: Landau στις Δεκεμβρίου 03, 2009, 01:30:26 pmΠαράθεση από: ολγα. χ στις Δεκεμβρίου 03, 2009, 12:32:24 pmΜας δουλευεουν ολους!Λες και το μονιμο αγχος των γονιων ειναι αν θα γινουν τα νηπιαγωγεια και τα δημοτικα ολοημερα!Στο γυμνασιο και στο Λυκειο ειναι η ουσια επειδη οι γονεις αναγκαζονται να καταθετουν το μισθο τους στα φροντιστηρια.Η ΟΛΜΕ αμα φωναζε για ολοημερα δεν φταναμε σε αυτα τα εξευτελιστικα επιπεδα.Αν είσαι γονιός με παιδί ηλικίας νηπιαγωγείου, προφανώς και θα έχεις το άγχος το παιδί να είναι σε ολοήμερο νηπιαγωγείο και όχι να τρέχεις στις 12 να το πάρεις (και αν είσαι στη δουλειά; ).Μην υποτιμούμε ένα σοβαρό πρόβλημα επειδή δεν μας αφορά άμεσα.δηλαδή συμφωνούμε στο να δίνεται προτεραιότητα στο θεσμοθετημένο baby sitting στα νηπιαγωγεία παρά στην ουσιαστική καλλιέργεια εφήβων;;;τι λέτε ρε παιδιά;;; έλεος!γι αυτό μας έχουν γραμμένους και καλά κάνουν..τι να πω...αρνούμαι να συμμετέχω περαιτέρω...Δεν μιλήσε κανείς για προτεραιότητα. Τα πολλαπλά προβλήματα πρέπει να λύνονται παράλληλα. Μην ευχόμαστε να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα επειδή εμείς δεν έχουμε..