0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: mokrina στις Δεκεμβρίου 03, 2009, 05:50:43 pmΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΤΩΡΑ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΣΕΠ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΩΝ. ΑΝ ΣΕ ΘΕΩΡΗΣΟΥΝ ΩΣ ΑΠΟΤΥΧΩΝ ΤΟΤΕ ΤΙ ΘΑ ΛΕΣ; ΑΝ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΟΥΛΕΥΩ, ΕΧΩ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΝΩ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΟΝΙΑ; ΕΙΝΑΙ ΑΥΤεπιτέλους πρέπει να καταλάβεται οτι τα επιχειρήματα δεν μπορώ να πάω ΜΠΟΝΙΑ η έχω παιδιά είναι ανεδαφικά, όποιος θέλει διαβάζει και πετυχαίνει, σχετικά με τα παιδιά τακτοποιείς το επαγγελματικό σου , πριν τα φέρεις στον κόσμο.Ο ΙΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ;
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΤΩΡΑ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΣΕΠ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΩΝ. ΑΝ ΣΕ ΘΕΩΡΗΣΟΥΝ ΩΣ ΑΠΟΤΥΧΩΝ ΤΟΤΕ ΤΙ ΘΑ ΛΕΣ; ΑΝ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΟΥΛΕΥΩ, ΕΧΩ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΝΩ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΟΝΙΑ; ΕΙΝΑΙ ΑΥΤεπιτέλους πρέπει να καταλάβεται οτι τα επιχειρήματα δεν μπορώ να πάω ΜΠΟΝΙΑ η έχω παιδιά είναι ανεδαφικά, όποιος θέλει διαβάζει και πετυχαίνει, σχετικά με τα παιδιά τακτοποιείς το επαγγελματικό σου , πριν τα φέρεις στον κόσμο.Ο ΙΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ;
Παράθεση από: ΦΩΤΩ στις Δεκεμβρίου 03, 2009, 06:50:42 pmΠαράθεση από: mokrina στις Δεκεμβρίου 03, 2009, 05:50:43 pmΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΤΩΡΑ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΣΕΠ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΩΝ. ΑΝ ΣΕ ΘΕΩΡΗΣΟΥΝ ΩΣ ΑΠΟΤΥΧΩΝ ΤΟΤΕ ΤΙ ΘΑ ΛΕΣ; ΑΝ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΟΥΛΕΥΩ, ΕΧΩ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΝΩ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΟΝΙΑ; ΕΙΝΑΙ ΑΥΤεπιτέλους πρέπει να καταλάβεται οτι τα επιχειρήματα δεν μπορώ να πάω ΜΠΟΝΙΑ η έχω παιδιά είναι ανεδαφικά, όποιος θέλει διαβάζει και πετυχαίνει, σχετικά με τα παιδιά τακτοποιείς το επαγγελματικό σου , πριν τα φέρεις στον κόσμο.Ο ΙΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ; ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!!!ΑΜΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΑΨΕΣ ΤΟΥΣ!!!!
Παράθεση από: sissi στις Δεκεμβρίου 03, 2009, 07:16:26 pmΠαράθεση από: ΦΩΤΩ στις Δεκεμβρίου 03, 2009, 06:50:42 pmΠαράθεση από: mokrina στις Δεκεμβρίου 03, 2009, 05:50:43 pmΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΤΩΡΑ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΣΕΠ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΩΝ. ΑΝ ΣΕ ΘΕΩΡΗΣΟΥΝ ΩΣ ΑΠΟΤΥΧΩΝ ΤΟΤΕ ΤΙ ΘΑ ΛΕΣ; ΑΝ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΟΥΛΕΥΩ, ΕΧΩ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΝΩ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΟΝΙΑ; ΕΙΝΑΙ ΑΥΤεπιτέλους πρέπει να καταλάβεται οτι τα επιχειρήματα δεν μπορώ να πάω ΜΠΟΝΙΑ η έχω παιδιά είναι ανεδαφικά, όποιος θέλει διαβάζει και πετυχαίνει, σχετικά με τα παιδιά τακτοποιείς το επαγγελματικό σου , πριν τα φέρεις στον κόσμο.Ο ΙΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ; ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!!!ΑΜΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΑΨΕΣ ΤΟΥΣ!!!! πως σου ξέφυγε το ορθογραφικό που έκανα λογω βιασύνης. εδω αμφισβητησαν την εκαπιδευτική μου ιδιότητα και ας έχω 2 επιτυχίες ΑΣΕΠ. Τέλος η κλάψα και το παραμύθι των παιδιών είναι το σταθερό επχείρημα των ανάξιων να στρωθούν για ΑΣΕΠ. ελπίζω να καταλάβατε οτι όποιος δεν έχει κάτι να πει επιδιώκει διαπληκτισμούς.
sissy, επειδή το θέμα μας είναι τα νέα μέτρα, ελπίζω να είναι δίκαια και να μην χρειαστεί να ξαναπεράσουμε το γολγοθά του ΑΣΕΠ 2011. Τέλος χαίρομαι που συμφωνείς με τις απόψεις μου
Παράθεση από: ΦΩΤΩ στις Δεκεμβρίου 03, 2009, 07:39:36 pmsissy, επειδή το θέμα μας είναι τα νέα μέτρα, ελπίζω να είναι δίκαια και να μην χρειαστεί να ξαναπεράσουμε το γολγοθά του ΑΣΕΠ 2011. Τέλος χαίρομαι που συμφωνείς με τις απόψεις μουτο ελπιζω και εγω αν και δεν το βλέπω και τοσο ευκολο...μακάρι...είναι κριμα ρε παιδι μου να δινουμε και να ξαναδίνουμε...
Πιθανόν μέχρι να ψηφίσεις έχουν ψηφίσει και άλλοι, οπότε βλέπεις το τελικό και όχι μόνο τη δική σου συνεισφορά. Πάντως έχει μεγάλη πλάκα που οι προϋπηρεσιούχοι ψηφίζουν αρνητικά όσα κείμενα ζητούν αναγνώριση προϋπηρεσίας των συναδέλφων στα φροντιστήρια. Τα δικά μας δικά μας και τα δικά σου δικά μας.
Εδω φιλη μου που μεγαλωσε στη Σουηδια και ειναι τωρα 32 χρονων οταν ηταν 40 ημερων η μητερα της την αφηνε μεχρι να γυρισει απο τη δουλεια σε παιδικους σταθμους κρατικους ΔΩΡΕΑΝ πριν απο 32 χρονια επαναλαμβανω κι εμεις εδω ακομα προσπαθουμε να κατανοησουμε τον τεραστιο κοινωνικο χαρακτηρα της δωρεαν προσχολικης και του ολοημερου σχολειου απο το νηπιαγωγειο ακομα!!!κανεις ομως ουτε κι εμεις οι νηπιαγωγοι φυσικα δεν αμφισβητουμε την αναγκαιοτητα ολοημερου γυμνασιου και λυκειου με την προυποθεση φυσικα να μην χρειαζεται οι μαθητες να χανουν κι αλλο χρονο σε φροντιστηρια!!!!!
Παράθεση από: mokrina στις Δεκεμβρίου 03, 2009, 05:50:43 pmΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΤΩΡΑ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΣΕΠ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΩΝ. ΑΝ ΣΕ ΘΕΩΡΗΣΟΥΝ ΩΣ ΑΠΟΤΥΧΩΝ ΤΟΤΕ ΤΙ ΘΑ ΛΕΣ; ΑΝ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΟΥΛΕΥΩ, ΕΧΩ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΝΩ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΟΝΙΑ; ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΙΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ; επιτέλους πρέπει να καταλάβεται οτι τα επιχειρήματα δεν μπορώ να πάω ΜΠΟΝΙΑ η έχω παιδιά είναι ανεδαφικά, όποιος θέλει διαβάζει και πετυχαίνει, σχετικά με τα παιδιά τακτοποιείς το επαγγελματικό σου , πριν τα φέρεις στον κόσμο.
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΤΩΡΑ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΣΕΠ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΩΝ. ΑΝ ΣΕ ΘΕΩΡΗΣΟΥΝ ΩΣ ΑΠΟΤΥΧΩΝ ΤΟΤΕ ΤΙ ΘΑ ΛΕΣ; ΑΝ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΟΥΛΕΥΩ, ΕΧΩ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΝΩ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΟΝΙΑ; ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΙΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ;