0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
το δεν ειχανεξασφαλιστει τα κονδυλια δεν σημαινε οτι σταματαει, επισης οταν το σαββατο καποια εφημεριδα εγραφε οτι σταματαει η πδς ,ηξερα οτι την παρασκευη γραφοταν η νεα εγκυκλιος με κριτηριο το ετος πτυχιου και τη δευτερα θα υπογραφοταν και γελουσα με τις αντιθετες δημοσιογρ. πληροφοριες. τωρα αν ημουν δημοσιογραφος και ειχα εκτεθει αυτο θα εγραφα και εγω οτι εκανε πισω και οχι οτι ειχα λαθος πληροφορησηοσο για του χρονου ξεχνα την παλαιοτητα πτυχιου ηταν προσωρινη για να δουλεψει φετος χωρις ρουσφετι
Παράθεση από: physikos13 στις Δεκεμβρίου 06, 2009, 12:20:38 amτο δεν ειχανεξασφαλιστει τα κονδυλια δεν σημαινε οτι σταματαει, επισης οταν το σαββατο καποια εφημεριδα εγραφε οτι σταματαει η πδς ,ηξερα οτι την παρασκευη γραφοταν η νεα εγκυκλιος με κριτηριο το ετος πτυχιου και τη δευτερα θα υπογραφοταν και γελουσα με τις αντιθετες δημοσιογρ. πληροφοριες. τωρα αν ημουν δημοσιογραφος και ειχα εκτεθει αυτο θα εγραφα και εγω οτι εκανε πισω και οχι οτι ειχα λαθος πληροφορησηοσο για του χρονου ξεχνα την παλαιοτητα πτυχιου ηταν προσωρινη για να δουλεψει φετος χωρις ρουσφετιδηλαδη να ξεκινησω αγωνα δρομου για τους χαμενους συγγενεις;;;;;;(μπαρμπαδες κλπ ) θελω να γινω μια βυσμα..σιουχα...
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Δεκεμβρίου 06, 2009, 12:25:34 amΠαράθεση από: physikos13 στις Δεκεμβρίου 06, 2009, 12:20:38 amτο δεν ειχανεξασφαλιστει τα κονδυλια δεν σημαινε οτι σταματαει, επισης οταν το σαββατο καποια εφημεριδα εγραφε οτι σταματαει η πδς ,ηξερα οτι την παρασκευη γραφοταν η νεα εγκυκλιος με κριτηριο το ετος πτυχιου και τη δευτερα θα υπογραφοταν και γελουσα με τις αντιθετες δημοσιογρ. πληροφοριες. τωρα αν ημουν δημοσιογραφος και ειχα εκτεθει αυτο θα εγραφα και εγω οτι εκανε πισω και οχι οτι ειχα λαθος πληροφορησηοσο για του χρονου ξεχνα την παλαιοτητα πτυχιου ηταν προσωρινη για να δουλεψει φετος χωρις ρουσφετιδηλαδη να ξεκινησω αγωνα δρομου για τους χαμενους συγγενεις;;;;;;(μπαρμπαδες κλπ ) θελω να γινω μια βυσμα..σιουχα... το προσωρινο πηγαινε στο μετρο για φετος, απο του χρονου θα ειναι αλλιως αλλα χωρις ρουσφετι οριστικα
Παράθεση από: ΦΩΤΩ στις Δεκεμβρίου 05, 2009, 11:51:44 pmΠαράθεση από: Αναστασια 76 στις Δεκεμβρίου 05, 2009, 11:46:14 pmΠαράθεση από: ΦΩΤΩ στις Δεκεμβρίου 05, 2009, 11:43:45 pmΠαιδιά, εγω αυτό που κατάλαβα είναι ότι τίποτα δεν θα αλλάξει μέχρι 2013.αν δεν αλλαξει τιποτα μεχρι το 13 τοτε γιατι θα κλεισει τις λιστες ;;;;;; τι εννοείς; οτι θα κλεισει λίστες;πότε το είπε αυτό;Παράθεση από: argbak στις Δεκεμβρίου 05, 2009, 11:54:17 pmείπε ότι κλειδώνουν όλοι οι πίνακες τον Ιούνιο του 2010.με προλαβες... Παιδια,θελω να ρωτησω κατι που δεν φτανει το μυαλο μου ως εκει να το συλλαβω.τι σημαινει κλειδωνουν οι πινακες;οτι δεν θ προστεθουν νεες προυπηρεσιες την ερχομενη χρονια,δηλαδη το 10,11; η απλα θα κλεισει τους πινακες για οσους εχουν μηδενικη ωστε να μην προσθεσουν και αυτοι και για να αποφυγει την ουρα;
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Δεκεμβρίου 05, 2009, 11:46:14 pmΠαράθεση από: ΦΩΤΩ στις Δεκεμβρίου 05, 2009, 11:43:45 pmΠαιδιά, εγω αυτό που κατάλαβα είναι ότι τίποτα δεν θα αλλάξει μέχρι 2013.αν δεν αλλαξει τιποτα μεχρι το 13 τοτε γιατι θα κλεισει τις λιστες ;;;;;; τι εννοείς; οτι θα κλεισει λίστες;πότε το είπε αυτό;
Παράθεση από: ΦΩΤΩ στις Δεκεμβρίου 05, 2009, 11:43:45 pmΠαιδιά, εγω αυτό που κατάλαβα είναι ότι τίποτα δεν θα αλλάξει μέχρι 2013.αν δεν αλλαξει τιποτα μεχρι το 13 τοτε γιατι θα κλεισει τις λιστες ;;;;;;
Παιδιά, εγω αυτό που κατάλαβα είναι ότι τίποτα δεν θα αλλάξει μέχρι 2013.
είπε ότι κλειδώνουν όλοι οι πίνακες τον Ιούνιο του 2010.
Παράθεση από: physikos13 στις Δεκεμβρίου 06, 2009, 12:31:12 amΠαράθεση από: Αναστασια 76 στις Δεκεμβρίου 06, 2009, 12:25:34 amΠαράθεση από: physikos13 στις Δεκεμβρίου 06, 2009, 12:20:38 amτο δεν ειχανεξασφαλιστει τα κονδυλια δεν σημαινε οτι σταματαει, επισης οταν το σαββατο καποια εφημεριδα εγραφε οτι σταματαει η πδς ,ηξερα οτι την παρασκευη γραφοταν η νεα εγκυκλιος με κριτηριο το ετος πτυχιου και τη δευτερα θα υπογραφοταν και γελουσα με τις αντιθετες δημοσιογρ. πληροφοριες. τωρα αν ημουν δημοσιογραφος και ειχα εκτεθει αυτο θα εγραφα και εγω οτι εκανε πισω και οχι οτι ειχα λαθος πληροφορησηοσο για του χρονου ξεχνα την παλαιοτητα πτυχιου ηταν προσωρινη για να δουλεψει φετος χωρις ρουσφετιδηλαδη να ξεκινησω αγωνα δρομου για τους χαμενους συγγενεις;;;;;;(μπαρμπαδες κλπ ) θελω να γινω μια βυσμα..σιουχα... το προσωρινο πηγαινε στο μετρο για φετος, απο του χρονου θα ειναι αλλιως αλλα χωρις ρουσφετι οριστικασιγουρα μην αρχιζω να ξεσκονιζω το οικογενειακο δεντρο δηλαδη;; κριμααααα και μου αρεσε ο τιτλος της βυσμασιουχου...
Παιδια,θελω να ρωτησω κατι που δεν φτανει το μυαλο μου ως εκει να το συλλαβω.τι σημαινει κλειδωνουν οι πινακες;οτι δεν θ προστεθουν νεες προυπηρεσιες την ερχομενη χρονια,δηλαδη το 10,11; η απλα θα κλεισει τους πινακες για οσους εχουν μηδενικη ωστε να μην προσθεσουν και αυτοι και για να αποφυγει την ουρα; Huh
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Δεκεμβρίου 06, 2009, 12:33:12 amΠαράθεση από: physikos13 στις Δεκεμβρίου 06, 2009, 12:31:12 amΠαράθεση από: Αναστασια 76 στις Δεκεμβρίου 06, 2009, 12:25:34 amΠαράθεση από: physikos13 στις Δεκεμβρίου 06, 2009, 12:20:38 amτο δεν ειχανεξασφαλιστει τα κονδυλια δεν σημαινε οτι σταματαει, επισης οταν το σαββατο καποια εφημεριδα εγραφε οτι σταματαει η πδς ,ηξερα οτι την παρασκευη γραφοταν η νεα εγκυκλιος με κριτηριο το ετος πτυχιου και τη δευτερα θα υπογραφοταν και γελουσα με τις αντιθετες δημοσιογρ. πληροφοριες. τωρα αν ημουν δημοσιογραφος και ειχα εκτεθει αυτο θα εγραφα και εγω οτι εκανε πισω και οχι οτι ειχα λαθος πληροφορησηοσο για του χρονου ξεχνα την παλαιοτητα πτυχιου ηταν προσωρινη για να δουλεψει φετος χωρις ρουσφετιδηλαδη να ξεκινησω αγωνα δρομου για τους χαμενους συγγενεις;;;;;;(μπαρμπαδες κλπ ) θελω να γινω μια βυσμα..σιουχα... το προσωρινο πηγαινε στο μετρο για φετος, απο του χρονου θα ειναι αλλιως αλλα χωρις ρουσφετι οριστικασιγουρα μην αρχιζω να ξεσκονιζω το οικογενειακο δεντρο δηλαδη;; κριμααααα και μου αρεσε ο τιτλος της βυσμασιουχου... Καλού κακού δεν αρχίζεις τη διαδικασία Αναστασία; Ποτέ δε ξέρεις τι γίνεται.
Παράθεση από: artemisia στις Δεκεμβρίου 06, 2009, 12:37:41 amΠαιδια,θελω να ρωτησω κατι που δεν φτανει το μυαλο μου ως εκει να το συλλαβω.τι σημαινει κλειδωνουν οι πινακες;οτι δεν θ προστεθουν νεες προυπηρεσιες την ερχομενη χρονια,δηλαδη το 10,11; η απλα θα κλεισει τους πινακες για οσους εχουν μηδενικη ωστε να μην προσθεσουν και αυτοι και για να αποφυγει την ουρα; HuhΚαλά, δεν έχεις καταλάβει ακόμα? Ενάμισι μήνα το εξηγεί η υπουργός...
επειδη το ενα παραθυρο της πδς εκλεισε, γι αυτο λεω κλειστε και τα δυο τρια ακομα που εμειναν και αφηστε το συστημα ιδιο, μια χαρα δουλευει και δεν αποκλειει ουτε παλιους ουτε νεουςειναι αλλωστε αυτο που αποτελει αποτελεσμα διαβουλευσης πολλων ετων , δεν χρειαζεται να τα γκρεμισουμε ολα, ολο και κατι σωστο θα υπηρχε τοσα χρονια