0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά, εγω αυτό που κατάλαβα είναι ότι τίποτα δεν θα αλλάξει μέχρι 2013.Καττάλβε οτι υπάρχει πολιτικό κόστος, για τετοιες ανατροπές. Το περίμενα ,γιατί το ίδιο 'εκανε και με πρόσθετη, προχειροδουλειές .ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΔΕΗ..... ρίχνω άδεια για να βολιδοσκοπήσω , αυτό έκανε. ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΜΩΣ
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Δεκεμβρίου 05, 2009, 11:46:14 pmΠαράθεση από: ΦΩΤΩ στις Δεκεμβρίου 05, 2009, 11:43:45 pmΠαιδιά, εγω αυτό που κατάλαβα είναι ότι τίποτα δεν θα αλλάξει μέχρι 2013.αν δεν αλλαξει τιποτα μεχρι το 13 τοτε γιατι θα κλεισει τις λιστες ;;;;;; τι εννοείς; οτι θα κλεισει λίστες;πότε το είπε αυτό;
Παράθεση από: ΦΩΤΩ στις Δεκεμβρίου 05, 2009, 11:43:45 pmΠαιδιά, εγω αυτό που κατάλαβα είναι ότι τίποτα δεν θα αλλάξει μέχρι 2013.αν δεν αλλαξει τιποτα μεχρι το 13 τοτε γιατι θα κλεισει τις λιστες ;;;;;;
Παιδιά, εγω αυτό που κατάλαβα είναι ότι τίποτα δεν θα αλλάξει μέχρι 2013.
είπε ότι κλειδώνουν όλοι οι πίνακες τον Ιούνιο του 2010.
Παράθεση από: ΦΩΤΩ στις Δεκεμβρίου 05, 2009, 11:43:45 pmΠαιδιά, εγω αυτό που κατάλαβα είναι ότι τίποτα δεν θα αλλάξει μέχρι 2013.Καττάλβε οτι υπάρχει πολιτικό κόστος, για τετοιες ανατροπές. Το περίμενα ,γιατί το ίδιο 'εκανε και με πρόσθετη, προχειροδουλειές .ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΔΕΗ..... ρίχνω άδεια για να βολιδοσκοπήσω , αυτό έκανε. ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΜΩΣεχεις μεγαλο λαθος για την προσθετη ειδικα. δεν εκανε πισω αλλα προσπαθησε στα γρηγορα να βρει εναν αλλο τροπο μονο για φετος και επειδη δεν ειχαν γινει ηλεκτρονικα οι αιτησεις το μονο που γινοταν ηταν αυτο, μην πιστευεις παντα τι διαβαζεις σε εφημεριδες.τωρα τι θα γινει απο του χρονου,......
Παράθεση από: physikos13 στις Δεκεμβρίου 05, 2009, 11:52:52 pmΠαράθεση από: ΦΩΤΩ στις Δεκεμβρίου 05, 2009, 11:43:45 pmΠαιδιά, εγω αυτό που κατάλαβα είναι ότι τίποτα δεν θα αλλάξει μέχρι 2013.Καττάλβε οτι υπάρχει πολιτικό κόστος, για τετοιες ανατροπές. Το περίμενα ,γιατί το ίδιο 'εκανε και με πρόσθετη, προχειροδουλειές .ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΔΕΗ..... ρίχνω άδεια για να βολιδοσκοπήσω , αυτό έκανε. ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΜΩΣεχεις μεγαλο λαθος για την προσθετη ειδικα. δεν εκανε πισω αλλα προσπαθησε στα γρηγορα να βρει εναν αλλο τροπο μονο για φετος και επειδη δεν ειχαν γινει ηλεκτρονικα οι αιτησεις το μονο που γινοταν ηταν αυτο, μην πιστευεις παντα τι διαβαζεις σε εφημεριδες.τωρα τι θα γινει απο του χρονου,......ΑΚΡΙ
http://troktiko.blogspot.com/2009/12/blog-post_7450.html
ΑΣΕΠ για τον συζυγο της Αννούλας ΔΕΝ ΕΧΕΙ???κατα τα αλλα ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ!!!!!